szczuraz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 ale mówił że pić nie przestanie
hornet Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ale mówił że pić nie przestanie Powietrza nie mogę sobie odmówić
szczuraz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 to się zawór bezpieczeństwa nazywa
Gniady Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 ale mówił że pić nie przestanie zobaczymy jak się w żonie wzbudzi instynkt macieżyński :>
Gniady Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 A Ty co się tak hihrosz -poważne sprawy.
szczuraz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 kurak odrabiaj lekcje a nie na forum siedzisz :bicz3:
Gniady Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 kurak odrabiaj lekcje a nie na forum siedzisz :bicz3: Potem beczy że koła nie zaliczy
szczuraz Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 a kolokwium zbliża się wielkimi krokami
kaju Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Nie wspominam już o tym, że na śledziu się nie pojawi, bo koło do zaliczenia... BLA BLA BLAAA... Dobra pany, skoro Wam śledź w środku tygodnia nie pasuje, to ja jestem w niedziele na spocie. Przebukowałem właśnie bilet na prom.
qrczak91 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 uczę się, ale co jakiś czas trzeba tutaj zajrzeć :gwizdanie: Ja w niedzielę jestem, obowiązkowo. A nauka idzie nieźle, chociaż dzisiaj 2 wpadła ale na 20 osób, 3 zaliczyły, więc jest znośnie. Prowadzący zobaczył, że nie idzie i zabrał wszystkim kartki, po czym powiedział "ale doyebałem, nie?!" i pokazał, jak rozwiązać zadanie na tablicy. Czas operacyjny: 1min
szczuraz Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 to ja jestem w niedziele na spocie. Przebukowałem właśnie bilet na prom. :oklaski:
Gniady Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 to ja jestem w niedziele na spocie. Przebukowałem właśnie bilet na prom. :oklaski: Możemy flaszkę wypić u kogo bedziesz spał?
szczuraz Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Możemy flaszkę wypić u kogo bedziesz spał? obrotny chłopak jest to na szybko wyrwie jakaś laske zeby u niej się przespać i nie płacić za hotel
kaju Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Możemy flaszkę wypić u kogo bedziesz spał? obrotny chłopak jest to na szybko wyrwie jakaś laske zeby u niej się przespać i nie płacić za hotel Może nie będę musiał spać, jeśli Andrzelika zechce mnie zaholować do domu... A ją już znacie. A jeśli nie będzie chciała, to mam tyle darmowych noclegów we Wrocławiu, że dżizys kurrwa ja pierrdole :kox: flacha obrócona obowiązkowo. Oczywiście na łeb, także panowie, kto ma adres horneta (a przeczuwam, że będzie próbował się wykręcić ze spota ), to szykujcie dźwig do wyciągania w razie, jakby zaczął wymyślać...
szczuraz Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2011 Wszyscy mają jego adres więc się nie wykręci :gwizdanie:
kaju Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 A dlaczego sądzisz, że jestem obrotny chłopak?
hornet Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Możemy flaszkę wypić u kogo bedziesz spał? obrotny chłopak jest to na szybko wyrwie jakaś laske zeby u niej się przespać i nie płacić za hotel Może nie będę musiał spać, jeśli Andrzelika zechce mnie zaholować do domu... A ją już znacie. A jeśli nie będzie chciała, to mam tyle darmowych noclegów we Wrocławiu, że dżizys kurrwa ja pierrdole :kox: flacha obrócona obowiązkowo. Oczywiście na łeb, także panowie, kto ma adres horneta (a przeczuwam, że będzie próbował się wykręcić ze spota ), to szykujcie dźwig do wyciągania w razie, jakby zaczął wymyślać... :polew: W niedzielę to możecie sobie nawet gacie ściągać dźwigiem. Jestem w innej części PL
Rekomendowane odpowiedzi