Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

fajna bryka :tongue4:

Opublikowano

Fajny to ja jestem :kox: bryka może być :gwizdanie:

Opublikowano

Fajny to ja jestem :kox: bryka może być :gwizdanie:

Owszem jesteś nie przeczę, zaraz po mnie :naughty:

Opublikowano

Chciałbyś :naughty:

Opublikowano

szczuraz zalatwiles skaner ? , jak cos to moge ci podrzucic w piatek bo bede lecial do jeleniej gory a ty chyba w okolicy a4 mieszkasz .... w koncu uratowales kiedys moja zone :D

Opublikowano

szczuraz zalatwiles skaner ? , jak cos to moge ci podrzucic w piatek bo bede lecial do jeleniej gory a ty chyba w okolicy a4 mieszkasz .... w koncu uratowales kiedys moja zone :D

Nie chce znać szczegółów tego ratunku... :nabijasie: a Ewa wie?! :kox:

Opublikowano

moze ja o czym nie wiem :decayed:

Opublikowano

moze ja o czym nie wiem :decayed:

Ważne, że My wiemy :naughty:

Opublikowano

Ale nie powiemy :naughty:

Opublikowano

jak chcesz podjechać do firmy na Filipowicza (tam, gdzie pierwszy grill u mnie) to CI pożyczą, może nawet razem z oprogramowaniem :good: Canon daj mi tylko znać jeszcze dziś najlepiej

Opublikowano

dzięki chłopaki :good: nie wiedziałem że tyle osób skaner posiada :shocked: Qrak jak będę zlatywał z A4 koło 22:15 to bedę dzwonił że dolatuję [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 20:35_________________________________________________to tam obok Karkonoskiej jak dobrze pamiętam ?

Opublikowano

Witam Szanowne Panie :decayed:

Właśnie wróciłem z siatkówki i leżę sobie w wannie :naughty: Browarek już czeka ...

Opublikowano

i jestem takim nałogowcem, że w wannie musze siedzieć przed forum :evil: :evil: :polew: :polew:

Opublikowano

Widzę, że nie tylko ja się kąpię z laptopem...

Opublikowano

Witam Szanowne Panie :decayed:

Właśnie wróciłem z siatkówki i leżę sobie w wannie :naughty: Browarek już czeka ...

Rozumiem jakbyś napisał... "Chłopaki właśnie wróciłem z siatki. Woda w jacuzzi już się grzeje zaraz zaczyna się meczyk. Wpadajcie na mecz, w międzyczasie wpadną dziewczyny. Zimnego piwka nie zabraknie"

Opublikowano

Widzę, że nie tylko ja się kąpię z laptopem...

Już kiedyś jednego utopiłem ... teraz jestem bardziej ostrożny. Stoi przed wanną :decayed: tego jakbym utopił to chybabym się powiesił

Opublikowano

Panowie, Nelsona już namówiłem na takie tankowanie jak tutaj...:

28112011131446pieknaaud.jpg

może ktoś chciałby się dołączyć? :kox: zamawiam właśnie dwa hełmy i dwie maski :nabijasie:

Opublikowano

siatke z płotu na dekiel udostępnię :naughty: jeszcze musisz kupić wodery po szyję i będzie komplet :naughty:

Opublikowano

Na stację wystarczy maska i hełm, reakcja i miny wszystkich dookoła zapewne będą bezcenne :kox:[br]Dopisany: 09 Luty 2012, 01:43_________________________________________________A właśnie... Ty masz lustrzankę? Co by parę fotek cyknąć :naughty: