kaju Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 http://www.wiocha.pl/431650,DEBILE_W_AUCIE Nie ma pytań do Panów... Hornet, może to Ty prowadziłeś? pod koniec filmiku coś wspominają o A3... :gwizdanie:
kaju Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Fajny to ja jestem bryka może być :gwizdanie:
Nelson Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Fajny to ja jestem bryka może być :gwizdanie: Owszem jesteś nie przeczę, zaraz po mnie
trezor4 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 szczuraz zalatwiles skaner ? , jak cos to moge ci podrzucic w piatek bo bede lecial do jeleniej gory a ty chyba w okolicy a4 mieszkasz .... w koncu uratowales kiedys moja zone
kaju Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 szczuraz zalatwiles skaner ? , jak cos to moge ci podrzucic w piatek bo bede lecial do jeleniej gory a ty chyba w okolicy a4 mieszkasz .... w koncu uratowales kiedys moja zone Nie chce znać szczegółów tego ratunku... a Ewa wie?!
Nelson Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 moze ja o czym nie wiem Ważne, że My wiemy
qrczak91 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 jak chcesz podjechać do firmy na Filipowicza (tam, gdzie pierwszy grill u mnie) to CI pożyczą, może nawet razem z oprogramowaniem Canon daj mi tylko znać jeszcze dziś najlepiej
szczuraz Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Opublikowano 8 Lutego 2012 dzięki chłopaki nie wiedziałem że tyle osób skaner posiada Qrak jak będę zlatywał z A4 koło 22:15 to bedę dzwonił że dolatuję [br]Dopisany: 08 Luty 2012, 20:35_________________________________________________to tam obok Karkonoskiej jak dobrze pamiętam ?
hornet Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam Szanowne Panie Właśnie wróciłem z siatkówki i leżę sobie w wannie Browarek już czeka ...
emay Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 i jestem takim nałogowcem, że w wannie musze siedzieć przed forum :evil: :polew:
kaju Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Widzę, że nie tylko ja się kąpię z laptopem...
Nelson Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam Szanowne Panie Właśnie wróciłem z siatkówki i leżę sobie w wannie Browarek już czeka ... Rozumiem jakbyś napisał... "Chłopaki właśnie wróciłem z siatki. Woda w jacuzzi już się grzeje zaraz zaczyna się meczyk. Wpadajcie na mecz, w międzyczasie wpadną dziewczyny. Zimnego piwka nie zabraknie"
hornet Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Widzę, że nie tylko ja się kąpię z laptopem... Już kiedyś jednego utopiłem ... teraz jestem bardziej ostrożny. Stoi przed wanną tego jakbym utopił to chybabym się powiesił
kaju Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Panowie, Nelsona już namówiłem na takie tankowanie jak tutaj...: może ktoś chciałby się dołączyć? zamawiam właśnie dwa hełmy i dwie maski
szczuraz Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 siatke z płotu na dekiel udostępnię jeszcze musisz kupić wodery po szyję i będzie komplet
kaju Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Na stację wystarczy maska i hełm, reakcja i miny wszystkich dookoła zapewne będą bezcenne [br]Dopisany: 09 Luty 2012, 01:43_________________________________________________A właśnie... Ty masz lustrzankę? Co by parę fotek cyknąć
Rekomendowane odpowiedzi