hornet Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Mnie jutro też nie będzie dzisiaj mały wyszedł na świat o 9.20. Jestem potwornie zmęczony.... GRATULACJE !!! Jakie wymiary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Dziękuje. 3,560 kg i 52 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Dziękuje. 3,560 kg i 52 cm. Idealny (chłopak ?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tak chłopak, położna mówiła, że wojna będzie bo same chłopaki się rodzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Moje gratulacje! Gdzie mamy wpadać na pępkowe? Pan w 525 czy 530 mocno się zdziwił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Pan w 525 czy 530 mocno się zdziwił ...audiką go objechałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Pan w 525 czy 530 mocno się zdziwił ...audiką go objechałeś? Tak właśnie, maleńkim 1.9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tak właśnie, maleńkim 1.9 :naughty To ile tam power'u trzymasz? Ja swego czasu objechałem wiele BMW...740, 525, 330 i wiele innych, poczciwym maluszkiem (1.2 16v ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tak właśnie, maleńkim 1.9 :naughty To ile tam power'u trzymasz? Troszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Troszkę :wink4 Jak zamknę swój projekt to liczę na jakąś kreskę Projekt tyczy się następnego 126p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Troszkę :wink4 Jak zamknę swój projekt to liczę na jakąś kreskę Projekt tyczy się następnego 126p Kein problem Pewnie wtedy będzie już S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Myślę, że z serią S4 będzie łeb w łeb :gwizdanie: tak po ciuchu liczę na 5-5.5s/100 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Myślę, że z serią S4 będzie łeb w łeb :gwizdanie: tak po ciuchu liczę na 5-5.5s/100 :gwizdanie: To co Ty chcesz mojego skromnego dieselka stawiać na kresce z takim potworem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 To co Ty chcesz mojego skromnego dieselka stawiać na kresce z takim potworem? :decayed ...z potworem bez trakcji ale po co mi trakcja w rwd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tak chłopak, położna mówiła, że wojna będzie bo same chłopaki się rodzą. U nas też będzie chłopak. Od środy zaczynamy 9 miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Mnie jutro też nie będzie dzisiaj mały wyszedł na świat o 9.20. Jestem potwornie zmęczony.... Gratulacje Spartan mam nadzieję że robisz central te 1.2 16v na skrzyni rapida chyba już sie wszystkim przejadły ... Manele od sebcyca bierzesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Spartan mam nadzieję że robisz central te 1.2 16v na skrzyni rapida chyba już sie wszystkim przejadły ... Manele od sebcyca bierzesz ? central w bisie 1.2 już było... teraz czas na 1.4T ..nawet nie wiem kto to sebcyc bisa już mam na oku jeszcze szukam jakiegoś rozbitka punto 1.4T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 11 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 http://www.budowaswapow.com/ jak miałeś swapa to na pewno flansze pod tarczówki na przód i tył oraz kryza miedzy silnik na skrzynie była od niego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 a nie wiem... to długa historia, swap najpierw nie był dla mnie więc się nie przejmowałem o graty po prostu robiłem (to był projekt gościa u którego pracowałem w warsztacie i z którym to ogarniałem)...później wyszło tak że został u mnie... [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 23:09_________________________________________________a widzieliście nowy projekt Nikolasa? :gwizdanie: B5 5.0TFSI http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=82131 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nelson, my musimy pójść z kreski i z rolki, zobaczyć jak mocno mnie odstawisz, bo moce mamy podobne, jedynie co, to moja jest cięższa, bo wiadomo, V6, a R4 to jakieś 130-150kg różnicy, jak nie lepiej... Jak będę w Polsce, to musimy, nie ma hooja we wsi. A Mariola w ciąży I ŁYCHAAAA HAHAHAH!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi