hornet Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Dziewczyny Ja zaraz startuje... jeszcze śniadanie ogarnę i lecę. Miłego spotowania. Odezwę się jak dojadę i podepnę do sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smołkers Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Siema Pany Powiecie gdzie najlepiej podjechać na przegląd autka żeby się nie czepiali byle czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Na SKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smołkers Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Na SKP Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Spoko sorry kolego, jakoś dobry humor mi się trzyma z rańca chłopaki na pewno Ci coś podpowiedzą, ja we Wrocku nic nie ogarniam z takich stacji. A czego mogą się czepić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 a nie wiem... to długa historia, swap najpierw nie był dla mnie więc się nie przejmowałem o graty po prostu robiłem (to był projekt gościa u którego pracowałem w warsztacie i z którym to ogarniałem)...później wyszło tak że został u mnie... [br]Dopisany: 11 Luty 2012, 23:09_________________________________________________a widzieliście nowy projekt Nikolasa? :gwizdanie: B5 5.0TFSI http://www.racingforum.pl/index.php?showtopic=82131 Ten projekt nie taki nowy :gwizdanie: A co do malaka to jaki miał kolor ? granatowy czy czerwony ? [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 11:43_________________________________________________Kto dzisiaj bedzie na spocie ? nie wiem czy sie szykować czy grzać dupe w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 A co do malaka to jaki miał kolor ? granatowy czy czerwony ? biały ...a granatowego znam z 1.2mpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 to nie znam nikogo kto by miał swapa w tym kolorze i kto by prowadził warsztat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 to nie znam nikogo kto by miał swapa w tym kolorze i kto by prowadził warsztat ten warsztat był w Kiełczowie, świeżo otwarty kiedy tam pracowałem (jakieś 1.5roku temu) i nie wiem czy przetrwał do dzisiaj bo sytuacja była tam nieciekawa...dlatego długo tam nie porobiłem a swapa zabrałem w rozliczeniu...potrzebowałem kasy i szybko się sprzedał [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 12:19_________________________________________________http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=4&t=5510 To ten warsztat...jednak istnieje i chyba ma się dobrze Ale z tym "tanio" to pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 masz jakieś foty swojego swapa ? wrzuć mi na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 muszę dysk przekopać...coś powinienem znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja już na wschodzie. 5,5h drogi i jestem na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 szczuraz widzę że też trochę się interesujesz takimi wynalazkami też coś tam modzicie ciekawego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Modzi Audi 1.8 w turbo:D Panowie, mnie coś rozkłada chyba choroba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 mnie coś rozkłada chyba choroba... To się kac niedzielny nazywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Nie piłem wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 a to sorry :gwizdanie: [br]Dopisany: 12 Luty 2012, 17:42_________________________________________________dzisiaj doszedłem do wniosku że przysłowie- "niedzielna praca w gówno się obraca", jest prawdziwe poskładałem dzisiaj młodej skutra do kupy, ja do odpalania a tu warczy jak 600 w 2-suwie nawet nie wiem kiedy urwałem szpilke w głowicy od komina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 A ja dostałem na rolce w pipe Nie miałem trakcji na 2 i 3. Do 140 trzymaliśmy się mniej więcej na równo. 330xd po czipsie. Za tydzień powtórka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 330xd po czipsie to już ładnie jedzie chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldi Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 trzeba poszukać suchego asfaltu :> czyli bardzo mały wóz górą BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi