bidzio1 Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Jakie te felgi ma kolega do sprzedania?? jeśli możesz to podaj jakieś foto i cene. :wink4 w weekend bede mial foty i dokładniejsze info ok to czekam na dalsze info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 ja też czekam na fotki (fele) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 spoko, spoko sam też chcę jak najszybciej oblukać co on tam za rarytasy trzyma ale się przeprowadził i w weekend dopiero będzie (mam nadzieje, że już jutro ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Panowie jest flacha do zgarnięcia musze wymienić świece zapłonowe i tak powiem, że sam nie umiem tego zrobić ( brak narzędzi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Panowie jest flacha do zgarnięcia musze wymienić świece zapłonowe i tak powiem, że sam nie umiem tego zrobić ( brak narzędzi ) toż to chwila moment a klucz kupisz nawet w markecie za grosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Panowie jest flacha do zgarnięcia musze wymienić świece zapłonowe i tak powiem, że sam nie umiem tego zrobić ( brak narzędzi ) toż to chwila moment a klucz kupisz nawet w markecie za grosze Jestam d*pa i takich rzeczy poprostu nie umiem, ale za to umiem np. pić wódkę Ja się boje, że coś rozpie.... próbowałem cewke wyjąć i na tym stanęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Musisz mocno pociągnąc...one raczej tylko wciśnięte są bezpośrednia na świece (z tego co wiem...chyba, że nie wiem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Za cholere nie chcą nawet drgnąć. Także dlatego pytam o pomoc i flaszencja do zgarnięcia 0,5 l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 to nie wiem...nigdy w żadnym vagu cewek nie wyciągałem a ja tylko pije jak mam off w sezonie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Za cholere nie chcą nawet drgnąć. Także dlatego pytam o pomoc i flaszencja do zgarnięcia 0,5 l Jeżeli to Twój silnik to napisz czy masz świeczki na klucz 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Tak to ten. Świec jeszcze nie mam jutro rano pojade po NGK chyba, że jakies lepsze znacie ? takie świece: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Szczuraz pozwoliłem sobie pożyczyć jedną z fotek twojej oooo do szkolenia swoich umiejętności w PS :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 20:15_________________________________________________Mistrzostwo to nie jest ale to moje pierwsze kroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nelson Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Szczuraz pozwoliłem sobie pożyczyć jedną z fotek twojej oooo do szkolenia swoich umiejętności w PS :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 20:15_________________________________________________Mistrzostwo to nie jest ale to moje pierwsze kroki Wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spartan_Wroc. Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 i powiedzcie mi czemu nie było b5 coupe przecież to piękne auto by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Kojarzył by mi się z calibrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Szczuraz pozwoliłem sobie pożyczyć jedną z fotek twojej oooo do szkolenia swoich umiejętności w PS :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 20:15_________________________________________________Mistrzostwo to nie jest ale to moje pierwsze kroki B5 3drzwiowe fajnie wygląda U mnie sprawa ze spierdzielającą masą dalej się ciągnie. Mucha się nie podjął sprawy ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ja ostatnio też do Pana Muchy dzwoniłem odnośnie chodzącego non-stop wiatraka na chłodnicy. Też się nie podjął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Ja ostatnio też do Pana Muchy dzwoniłem odnośnie chodzącego non-stop wiatraka na chłodnicy. Też się nie podjął... Jak masz klimę ON to wiatrak się będzie kręcił cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emay Opublikowano 16 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Wiem, w tym przypadku byl czujnik wody do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Szczuraz pozwoliłem sobie pożyczyć jedną z fotek twojej oooo do szkolenia swoich umiejętności w PS :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 20:15_________________________________________________Mistrzostwo to nie jest ale to moje pierwsze kroki Tłustostan ja będę swoje fele w ten kolor malował na wiosnę dobrze mieć foto poglądowe a co do pana Muchy... Widac ma za dużo roboty i woli szybkie roboty z pewnym zyskiem a nie grzebanie się w kablach i szukanie w d*pie mózgu. Mojego kolegi Vectra we wtorek stamtąd wyjechała zrobiona od ręki. Ale tam był do roboty alternator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi