qrczak91 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 mnie też dzisiaj nie ma, nie ruszam się z łóżka
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Znalazłem jeszcze plandekę na auto... nie potrzebuje ktoś? Na avanta za mały ale na sedana by posował... rozmiar L: 175x480x120cm (szer. x dł. x wys.)
hornet Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 siema Widzę kolega z Puław ?? Ja pochodzę z Dęblina ---------- Post added at 13:16 ---------- Previous post was at 13:15 ---------- Kto dzisiaj przytoczy d*pę na spota ?
szczuraz Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 ja się przytoczę bo mam odebrać lustro od Spartana. Jarzeniówkę kupiłem wczoraj wieczorem w castoramie. Rozmawiałem wczoraj z Gniadym i piwko w dobrej pizzy jest planowane na przyszłą sobotę Na bank bedzie Gniady+Ula, Krystian+Kamila, Ja + Ewa. Ktoś się jeszcze pisze ?
hornet Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ja się przytoczę bo mam odebrać lustro od Spartana. Jarzeniówkę kupiłem wczoraj wieczorem w castoramie. Rozmawiałem wczoraj z Gniadym i piwko w dobrej pizzy jest planowane na przyszłą sobotę Na bank bedzie Gniady+Ula, Krystian+Kamila, Ja + Ewa. Ktoś się jeszcze pisze ? Ja nie pije... czuwam do narodzin Jak się urodzi to sobie odbiję.
Nelson Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Ja pokaże się dopiero, jak założę setup na lato
frajdej89 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Hornet, tak jestem z Puław (chodzilem do LO) a pochodze z Wilkowa, pod Kazimierzem (co nas zalalo) a w Dęblinie byłem niedawno to widze ziomala we Wrocławiu!
hornet Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Hornet, tak jestem z Puław (chodzilem do LO) a pochodze z Wilkowa, pod Kazimierzem (co nas zalalo) a w Dęblinie byłem niedawno to widze ziomala we Wrocławiu! Ja w Dęblinie urzędowałem a do Wrocka przybyłem za żonką To jak będziesz leciał do domu to daj znać tak samo jak ja będę śmigał... zawsze to opcja przewozu czegoś będzie:thumbup1:
frajdej89 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 no mnie do Wroclawia przyciagnela akurat szkola:suicide_anim: do domu mam zamiar jechać w przyszly weekend, razem z kumplem to jakbys mial jakas torbe (niezbyt wielka) albo bagaz do przewiezienia mozesz dac hornet PW
szczuraz Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 uważaj na Horneta załaduje Ci 10 kilo kokainy i wyśle z kursem do ruskich
frajdej89 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 uważaj na Horneta załaduje Ci 10 kilo kokainy i wyśle z kursem do ruskich spokojnie damy rade szczuraz, masz w podpisie 'napedzany chmielem (...)' to moze chcesz by Ci przywiezc tego troche? moze jakis znajomy ma troche suszu (moja gmina produkowala ~30% zapotrzebowania chmielu na Polske)
hornet Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 uważaj na Horneta załaduje Ci 10 kilo kokainy i wyśle z kursem do ruskich kox inaczej przerzucamy Do Ruskich sam mogę jechać... jeszcze się z nimi napiję
szczuraz Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 uważaj na Horneta załaduje Ci 10 kilo kokainy i wyśle z kursem do ruskich spokojnie damy rade szczuraz, masz w podpisie 'napedzany chmielem (...)' to moze chcesz by Ci przywiezc tego troche? moze jakis znajomy ma troche suszu (moja gmina produkowala ~30% zapotrzebowania chmielu na Polske) Generalnie to jestem napędzany gazowanym wywarem z chmielu o kofeinie i tytoniu nie wspomnę.
frajdej89 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 cos krotko trwal ten Wasz spot Hornet, przepraszam, ale istnieje duze prawdopodobienstwo, ze nie bede w stanie nic przewiezc, bo powrot stoi pod znakiem zapytania....
Rekomendowane odpowiedzi