Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: mnie też dzisiaj nie ma, nie ruszam się z łóżka :(
  • Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Znalazłem jeszcze plandekę na auto... nie potrzebuje ktoś?

Na avanta za mały ale na sedana by posował... rozmiar L: 175x480x120cm (szer. x dł. x wys.)

Opublikowano

Cześć

Opublikowano
siema :P

Widzę kolega z Puław ?? Ja pochodzę z Dęblina :banan:

---------- Post added at 13:16 ---------- Previous post was at 13:15 ----------

Kto dzisiaj przytoczy d*pę na spota ?

Opublikowano

ja się przytoczę bo mam odebrać lustro od Spartana. Jarzeniówkę kupiłem wczoraj wieczorem w castoramie. Rozmawiałem wczoraj z Gniadym i piwko w dobrej pizzy jest planowane na przyszłą sobotę Na bank bedzie Gniady+Ula, Krystian+Kamila, Ja + Ewa. Ktoś się jeszcze pisze ?

Opublikowano

Ja może będe dziś ale nie obiecuje.

Opublikowano
ja się przytoczę bo mam odebrać lustro od Spartana. Jarzeniówkę kupiłem wczoraj wieczorem w castoramie. Rozmawiałem wczoraj z Gniadym i piwko w dobrej pizzy jest planowane na przyszłą sobotę Na bank bedzie Gniady+Ula, Krystian+Kamila, Ja + Ewa. Ktoś się jeszcze pisze ?

Ja nie pije... czuwam do narodzin :naughty: Jak się urodzi to sobie odbiję.

Opublikowano

Ja pokaże się dopiero, jak założę setup na lato :D

Opublikowano

Hornet, tak jestem z Puław (chodzilem do LO) a pochodze z Wilkowa, pod Kazimierzem (co nas zalalo) a w Dęblinie byłem niedawno ;) to widze ziomala we Wrocławiu! :D

Opublikowano
Hornet, tak jestem z Puław (chodzilem do LO) a pochodze z Wilkowa, pod Kazimierzem (co nas zalalo) a w Dęblinie byłem niedawno ;) to widze ziomala we Wrocławiu! :D

Ja w Dęblinie urzędowałem a do Wrocka przybyłem za żonką :thumbup1: To jak będziesz leciał do domu to daj znać tak samo jak ja będę śmigał... zawsze to opcja przewozu czegoś będzie:thumbup1:

Opublikowano

no mnie do Wroclawia przyciagnela akurat szkola:suicide_anim: do domu mam zamiar jechać w przyszly weekend, razem z kumplem to jakbys mial jakas torbe (niezbyt wielka) albo bagaz do przewiezienia mozesz dac ;)

hornet PW

Opublikowano

uważaj na Horneta załaduje Ci 10 kilo kokainy i wyśle z kursem do ruskich :polew:

Opublikowano
uważaj na Horneta załaduje Ci 10 kilo kokainy i wyśle z kursem do ruskich :polew:

spokojnie damy rade ;) szczuraz, masz w podpisie 'napedzany chmielem (...)' to moze chcesz by Ci przywiezc tego troche?:P moze jakis znajomy ma troche suszu :P (moja gmina produkowala ~30% zapotrzebowania chmielu na Polske)

Opublikowano

kox inaczej przerzucamy :naughty: Do Ruskich sam mogę jechać... jeszcze się z nimi napiję:kox:

Opublikowano

spokojnie damy rade ;) szczuraz, masz w podpisie 'napedzany chmielem (...)' to moze chcesz by Ci przywiezc tego troche?:P moze jakis znajomy ma troche suszu :P (moja gmina produkowala ~30% zapotrzebowania chmielu na Polske)

Generalnie to jestem napędzany gazowanym wywarem z chmielu :naughty: o kofeinie i tytoniu nie wspomnę.

Opublikowano

Ta:a4fan::a4fan:

Opublikowano

cos krotko trwal ten Wasz spot ;)

Hornet, przepraszam, ale istnieje duze prawdopodobienstwo, ze nie bede w stanie nic przewiezc, bo powrot stoi pod znakiem zapytania....