kaju Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 http://img.myepicwall.com/i/2012/04/279df414369e1a182db4e9c13e8baaaa.jpg?1333795567 :banan:
Nelson Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 http://img.myepicwall.com/i/2012/04/279df414369e1a182db4e9c13e8baaaa.jpg?1333795567 :banan: :banan:
goldi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 :hi:bry nie ma jak druga zmiana dzień do bani
szczuraz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ja tam uwielbiam 2. i człowiek sie wyśpi i popije z chłopakami na dzielnicy Ja dzisiaj zaczynam 3 na szczęście tylko do czwartku. Przyszły mi silikony i turbo timer. Idę rezać
emay Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie mam taki problem mianowicie: Kupiłem moje auto w maju tamtego roku. B6 sedan 2.0 ALT 2001 194kkm. Po kupnie okazało się, że prąd gdzieś ucieka. Trzeba było wymienić zamek w drzwiach od kierowcy. Przyszła jesien i zatarły sie wycieraczki. Następnie musiałem wymienić spryskiwacz do ksenonów z prawej strony bo był posklejany. W zime okazało się, że termostat i dwa czujniki płynu chłodzącego trzeba wymienić bo samochód nie trzymał temperatury. Dodatkowo wywalila mi sie pompka do spryskiwaczów reflektorów to ja wymieniłem. Przyszla wiosna zaczął pukać mocno wahacz z prawej strony, okazało się, że wszystkie wahacze trzeba wymienić bo gumy były w opłakanym stanie w bananie np. nie było połowy gumy. Przy wymianie wahaczy od razu wyszlo, że trzeba wymienić tarcze i klocki hamulcowe z przodu, bo rant itd. Czy to jest normalne, że tak auto się kurde sypie ? Przecież to jest makabra. aaa i jeszcze musiałem uszczelke pod zaworami wymieniać bo przepuszczała olej do świec. chyba sprzedam to auto... wpakowałem już w niego grubo ponad 8 tyś, a niedawno przestało mi radio nawet działać jakiś zimny lut i szaleje sobie. Żona jak słyszy o kolejnej usterce to ją biała gorączka dopada.
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Panowie mam taki problem mianowicie:Kupiłem moje auto w maju tamtego roku. B6 sedan 2.0 ALT 2001 194kkm. Po kupnie okazało się, że prąd gdzieś ucieka. Trzeba było wymienić zamek w drzwiach od kierowcy. Przyszła jesien i zatarły sie wycieraczki. Następnie musiałem wymienić spryskiwacz do ksenonów z prawej strony bo był posklejany. W zime okazało się, że termostat i dwa czujniki płynu chłodzącego trzeba wymienić bo samochód nie trzymał temperatury. Dodatkowo wywalila mi sie pompka do spryskiwaczów reflektorów to ja wymieniłem. Przyszla wiosna zaczął pukać mocno wahacz z prawej strony, okazało się, że wszystkie wahacze trzeba wymienić bo gumy były w opłakanym stanie w bananie np. nie było połowy gumy. Przy wymianie wahaczy od razu wyszlo, że trzeba wymienić tarcze i klocki hamulcowe z przodu, bo rant itd. Czy to jest normalne, że tak auto się kurde sypie ? Przecież to jest makabra. aaa i jeszcze musiałem uszczelke pod zaworami wymieniać bo przepuszczała olej do świec. chyba sprzedam to auto... wpakowałem już w niego grubo ponad 8 tyś, a niedawno przestało mi radio nawet działać jakiś zimny lut i szaleje sobie. Żona jak słyszy o kolejnej usterce to ją biała gorączka dopada. Jak sprawdzałeś przy kupnie ?? Byłeś, np na diagnostyce zawieszenia ? Z tego co wiem to mało jeździsz więc pewnie takie kupiłeś.
emay Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie byłem na żadnej diagnostyce. Przejechalem sie wtedy i nic nie stukało....
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Nie byłem na żadnej diagnostyce. Przejechalem sie wtedy i nic nie stukało.... :polew::polew: MISZCZ Ja nawet żonę musiałem posprawdzać przed ślubem
Nelson Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Emila następnym razem nie oszczędzaj na diagnostyce, ponieważ wizyta w ASO owszem kosztuje, lecz może Ci zaoszczędzić wiele nerwów i kasy. B6 jeszcze uchodzą za te pancerne, więc to raczej nie wina fabryki tylko poprzedniego właściciela.
hornet Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zawieszenie i klocki nie wysypały po 3 tys kilometrów. Przykro mi ale kupiłeś takie auto.... trzeba naprawiać bo pewnie kolejny kupiec jak będzie chciał kupić to przeczesze auto od a do z a wtedy zapomnij o cenie za jaką chciałbyś go sprzedać.
Nelson Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Ja szukałem auta, pół roku. Wziąłem od gościa, który chuchał i dmuchał na auto. Nawet mi je umył zanim przyjechałem z kasą.
szczuraz Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Emil jakbym ja zaczął wypisywać co i za ile robiłem to by miejsca na serwerze brakło i forum by się wykrzaczyło Jak robisz auto pod siebie i co miesiąc coś wymieniasz to po półtorej roku masz w pełni sprawne auto i możesz śmigać bez stresu Taka kolej rzeczy jeden polak kupi zrobione i nie wymienia nic żeby następny wymienił wszystko i pchnął dalej BTW dolot z kwasiaka już siedzi i zamknąłem się w 500 pln za całość z łączkami i obejmami. Teraz tylko opłacę OC i mogę wyjechać na drogę publiczną
emay Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 To był mój błąd, że nie pojechałem z nim do ASO. Za bardzo zaufałem kolesiowi co mi go sprowadzał. Poprzednie auto mi też sprowadzał i jeździ do tej pory w rodzinie bez żadnych problemów. Przebieg ori? Na 99 % mam papiery z serwisów.
Gobi Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 a ja dzis zakladam gwint i 18" :banan: szczurek zanim cos napiszesz,to wisko juz wymienilem hahah
Rekomendowane odpowiedzi