Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WROCŁAWSKIE -> Info ostatnie posty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj może być lipa.....

Jakby ktoś miał 1L 10W40 na zbyciu to dajcie mi znać.....

• Odpowiedzi 32.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szczuraz

4607

• hornet

3524

• kaju

3181

• Spartan_Wroc.

1873

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i jak tam kolego kupiłes te felgi?

bede musiał sie kiedys wybrac do was na spota tylko jak bedzie okazja to przyjade tu a4.bo busem to nie wypada.:whistling:

Tak kupiłem :decayed: Teraz poprzednie z S6 będę przemalowywał na jakiś cywilizowany kolor i będą do sprzedania :whistling:

Opublikowano

Przemaluj raz dwa i zamień się z tym ananasem, co kupił fure w battalionie od jozka726. Kręci k**wa z tymi 18tkami, wepchnij mu swoje 17, a te avusy jego opchnij :wink:

Opublikowano

mnie też chyba jednak nie ma dzisiaj. nie mam auta ani czasu :thumbdown:

Opublikowano

Uuuu, to pustki będą pod mostem...

Opublikowano

Przyjechac czy nie przyjechać :facepalm: Maciek ,będziesz ? :decayed:

Opublikowano

będę co mam nie być tylko Ewe w magnolii zostawię

Opublikowano

18 ? też będę,a nie chce stać sam.

A felgi muszę zobaczyć :D

Opublikowano

Arek, 10J.

---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ----------

Według mnie robi to robote fchooj :kox: parapet, że doniczke z kwiatkiem postawi :decayed:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ----------

"Więc po sto wypijmy za męski los" :drunk::dancing:

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ----------

"Więc po sto wypijmy za męski los" :drunk::dancing:

Opublikowano

No trzeba przyznać że teraz jest koks :kox: napatrzeć się nie mogłem :decayed:

---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

to jakie tam jest et że to się mieści?

Też bym kupił jakieś ładniejsze alu jakby było coś w dobrej cenie... a we Wrocku gdzieś naciągają opony? Bo chyba nie każdy męczyguma się tego podejmie...

Opublikowano

jest dope :jerk::jerk:

Jak ci się dzisiaj na deszczyku jeździło ,Maćku ?:decayed:

Opublikowano
Maciek jaką ty tam masz na tyle felgę szeroką?

tył 10 cali ET30 przód 9 cali ale nie pamiętam jakie ET

parapet, że doniczke z kwiatkiem postawi

doniczkę to nie ale rama szlugów się mieści :decayed:

we Wrocku gdzieś naciągają opony

Mi to robił wujek co ma wulkanizację ale klął na mnie przeokrutnie i kazał nie przysyłać kolegów :facepalm: Resztę jego wywodów o szerokości i inne pretensje pozostawię dla siebie :grin:

Jak ci się dzisiaj na deszczyku jeździło ,Maćku ?:decayed:

Nie rozmawiajmy o tym bo nie chcę się denerwować. Wystarczyło mi jak mnie pociągnęło na Legnickiej ...

Dalej nie mogę zrozumieć dlaczego Ty nie poświęciłeś jednego dnia na renowację tak za***istych felg :doh: Dostałem namiary na zajebistą pastę do alu i będę się starał zrobić z nich mega lustro. Co wyszło z pod mojej ręki bez maszyn widzieliście jestem ciekawy czy da radę to jeszcze bardziej spolerować :eusathink:

Opublikowano

No to Maćku... 4 worki ziemniaków w bagażnik i od razu będziesz bardziej przyklejony na mokrym :decayed:

Opublikowano

to nie chodziło o dociążenie chciałem dogonić Horneta i wcisnąłem gaz w podłogę a dzisiaj we Wro pada deszcz :facepalm: myślałem że jak założę gumę 225 to starczy w zupełności.

tu pierwsze foto z paczką fajek :naughty:4cda85214de6da69m.jpg

szerokość feli w porównaniu do bańki płynu do sprysków 5L 9a82c8ef15bdf5c5m.jpg

w momencie zakupu 1e3a3fcc672d4630m.jpg i po kąpieli w kwasie, myciu zmywaczem, czochraniu 4 rodzajami papierów i polerowaniu 2 pastami o innych gradacjach 6d40fb1ab273176bm.jpg

Opublikowano

Zabawy trochę było przy czochraniu. Lepiej pewnie bobra :polew: na zdjęciach to wygląda kozak, co dopiero na żywo... Jak przylecę to z lotniska zawitam od razu do Ciebie :decayed:

Opublikowano

zabawy było... ale było warto parę stówek w kieszeni zostało :naughty:

Opublikowano

Deszczowo hi ho :grin:

Widzieliście moje błotniki z przodu ? robić to teraz ,czy zaczekać na cieplejsze dni ?

Opublikowano
Deszczowo hi ho :grin:

Widzieliście moje błotniki z przodu ? robić to teraz ,czy zaczekać na cieplejsze dni ?

Wilgoć Twój wróg!

Opublikowano
Widzieliście moje błotniki z przodu ?

nie ruszaj tego a tym co się będą przypierniczać wmawiaj że to mikrowentylacja nadkola :naughty: