hornet Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dzisiaj może być lipa..... Jakby ktoś miał 1L 10W40 na zbyciu to dajcie mi znać.....
szczuraz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 i jak tam kolego kupiłes te felgi? bede musiał sie kiedys wybrac do was na spota tylko jak bedzie okazja to przyjade tu a4.bo busem to nie wypada. Tak kupiłem Teraz poprzednie z S6 będę przemalowywał na jakiś cywilizowany kolor i będą do sprzedania
kaju Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Przemaluj raz dwa i zamień się z tym ananasem, co kupił fure w battalionie od jozka726. Kręci k**wa z tymi 18tkami, wepchnij mu swoje 17, a te avusy jego opchnij
qrczak91 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mnie też chyba jednak nie ma dzisiaj. nie mam auta ani czasu
Gobi Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Przyjechac czy nie przyjechać Maciek ,będziesz ?
szczuraz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 będę co mam nie być tylko Ewe w magnolii zostawię
Gobi Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 18 ? też będę,a nie chce stać sam. A felgi muszę zobaczyć
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Maciek jaką ty tam masz na tyle felgę szeroką?
kaju Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Arek, 10J. ---------- Post dopisany at 20:23 ---------- Poprzedni post napisany at 20:22 ---------- Według mnie robi to robote fchooj parapet, że doniczke z kwiatkiem postawi ---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ---------- "Więc po sto wypijmy za męski los" ---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- "Więc po sto wypijmy za męski los"
Spartan_Wroc. Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No trzeba przyznać że teraz jest koks napatrzeć się nie mogłem ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ---------- to jakie tam jest et że to się mieści? Też bym kupił jakieś ładniejsze alu jakby było coś w dobrej cenie... a we Wrocku gdzieś naciągają opony? Bo chyba nie każdy męczyguma się tego podejmie...
Gobi Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jest dope :jerk: Jak ci się dzisiaj na deszczyku jeździło ,Maćku ?
szczuraz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Maciek jaką ty tam masz na tyle felgę szeroką? tył 10 cali ET30 przód 9 cali ale nie pamiętam jakie ET parapet, że doniczke z kwiatkiem postawi doniczkę to nie ale rama szlugów się mieści we Wrocku gdzieś naciągają opony Mi to robił wujek co ma wulkanizację ale klął na mnie przeokrutnie i kazał nie przysyłać kolegów Resztę jego wywodów o szerokości i inne pretensje pozostawię dla siebie Jak ci się dzisiaj na deszczyku jeździło ,Maćku ? Nie rozmawiajmy o tym bo nie chcę się denerwować. Wystarczyło mi jak mnie pociągnęło na Legnickiej ... Dalej nie mogę zrozumieć dlaczego Ty nie poświęciłeś jednego dnia na renowację tak za***istych felg Dostałem namiary na zajebistą pastę do alu i będę się starał zrobić z nich mega lustro. Co wyszło z pod mojej ręki bez maszyn widzieliście jestem ciekawy czy da radę to jeszcze bardziej spolerować
kaju Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No to Maćku... 4 worki ziemniaków w bagażnik i od razu będziesz bardziej przyklejony na mokrym
szczuraz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 to nie chodziło o dociążenie chciałem dogonić Horneta i wcisnąłem gaz w podłogę a dzisiaj we Wro pada deszcz myślałem że jak założę gumę 225 to starczy w zupełności. tu pierwsze foto z paczką fajek szerokość feli w porównaniu do bańki płynu do sprysków 5L w momencie zakupu i po kąpieli w kwasie, myciu zmywaczem, czochraniu 4 rodzajami papierów i polerowaniu 2 pastami o innych gradacjach
kaju Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zabawy trochę było przy czochraniu. Lepiej pewnie bobra na zdjęciach to wygląda kozak, co dopiero na żywo... Jak przylecę to z lotniska zawitam od razu do Ciebie
szczuraz Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 zabawy było... ale było warto parę stówek w kieszeni zostało
Gobi Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Deszczowo hi ho Widzieliście moje błotniki z przodu ? robić to teraz ,czy zaczekać na cieplejsze dni ?
Nelson Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Deszczowo hi ho Widzieliście moje błotniki z przodu ? robić to teraz ,czy zaczekać na cieplejsze dni ? Wilgoć Twój wróg!
szczuraz Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Widzieliście moje błotniki z przodu ? nie ruszaj tego a tym co się będą przypierniczać wmawiaj że to mikrowentylacja nadkola
Rekomendowane odpowiedzi