KYLOMC Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja teraz założyłem ramki A4 klub do A3 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Ja teraz założyłem ramki A4 klub do A3 Dobre No co przeszło rok leżały od czasu kiedy sprzedałem A4 bo służbówkami mnie obdarowywali. Jeszcze jak mieszkałem w wawie. Teraz je przywiozłem i założyłem. Nie ważne jakie auto ale ważne z jakim klubem się utożsamiasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Będzie ktoś w tę niedzielę?! Jeśli znajdzie się ktoś to i ja się pojawię, bo autko już prawie gotowe, do odbioru w tym tygodniu jeszcze :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 ja z okazji świeta trupa niestety dzisiaj odpadam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Ja już przy pifffffku siedzę Wczoraj walczyłem ze znajomych w Tychach i dzisiaj leczę się już we Wrocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szachu71 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 koledzy sorry za OT ale pilnie a mam za malo postow na dzial sprzedam http://allegro.pl/show_item.php?item=1303266408 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 ładne zdjęcia z giełdy przy Gnieźnieńskiej Chciałeś żeby Ci ktoś wrzucił to w dział sprzedam czy jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukol Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Mam nadzieję że 14 listopada spocik się odbędzie. Jako że jestem "nowy" to z chęcią się pojawię i pokornie posłucham o A4 z multitronikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja postaram się zjawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Jako że ostatnio zaniedbywałem spoty z przyczyn niezależnych odemnie mam dla oddziału Wrocław propozycję . Spot 21.11.2010 Miejsce: parking przy Magnolii obok gokartów Godzina: 18:00 I teraz jest pytanie do was . Ile osób przyjechało by na taki spocik ? Jest nas we Wrocławiu sporo i fajnie by było gdybyśmy wszyscy się spotkali w jednym miejscu i w jednym czasie . Chętnie poznał bym resztę składu . Wpisujcie się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudioBas Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jeżeli nic mi nie wypadnie to chętnie się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jako że ostatnio zaniedbywałem spoty z przyczyn niezależnych odemnie mam dla oddziału Wrocław propozycję . Spot 21.11.2010 Miejsce: parking przy Magnolii obok gokartów Godzina: 18:00 I teraz jest pytanie do was . Ile osób przyjechało by na taki spocik ? Jest nas we Wrocławiu sporo i fajnie by było gdybyśmy wszyscy się spotkali w jednym miejscu i w jednym czasie . Chętnie poznał bym resztę składu . Wpisujcie się . Bardzo chętnie ale śmigam w piątek do Poznania i wracam w niedzielę więc pewnie nie będzie mi się chciało mimo iż magnolię mam pod nosem Karty tam średnie ale zawsze coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 karty jak karty nikt nie musi jeździć Wystarczy że się spotkamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek66 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja też z miłą chęcią się zjawię tym bardziej, że jako "dziadek" będę pierwszy raz i mam do MAGNOLII na rzut beretem Chłopy 12 listopada urodziła mi się wnuczka !!!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Chłopy 12 listopada urodziła mi się wnuczka !!!!! :) Gratulacje !!! TO kiedy opijamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek66 Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tym, którzy przyjadą do MAGNOLII po jednym browarze do bagażnika. Chyba, że większa grupa będzie na ORBICIE... ? Tak czy owak, ja się cieszę z wnuczki a kto bedzie temu.... :beer1: ----- obiecuję po jednym (do bagaznika oczywiście). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Tym, którzy przyjadą do MAGNOLII po jednym browarze do bagażnika. Chyba, że większa grupa będzie na ORBICIE... ? Tak czy owak, ja się cieszę z wnuczki a kto bedzie temu.... :beer1: ----- obiecuję po jednym (do bagaznika oczywiście). To ja wypadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Witam zapraszam do zakupu ręczników plażowo-klubowych http://www.a4-klub.pl/smf/recznik_plazowy_1_tura_zbieramy_chetnych-t87352.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 16 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 jako "dziadek" będę pierwszy raz dziadek nie dziadek ważne że będziesz widziałem się dzisiaj z clinque powiedział że postara się zjawić Wojtas co z Toba ? Pojawisz się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi