qrczak91 Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Oferta - Honda Civic - Honda Civic 2,2 i - Type CTDi S DPF / Tuning całkowitą konwersję
emay Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Oferta - Honda Civic - Honda Civic 2,2 i - Type CTDi S DPF / Tuning całkowitą konwersję Jakiś fake.
Spartan_Wroc. Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Audi S4 B5 Avant 2,7biT 409KM 515Nm (3040611676) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Widuję ją często, ładnie się prezentuje
roman_tyk Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Właśnie zjechałem do domu.. ileż to dzwonów na mieście... jedna wielka szklanka i warunki do zabawy wyśmienite Na niektórych skrzyżowaniach nie idzie ruszyć taki lód Wlasnie wczoraj sprzedalem audi i pozyczylem golfa od kolegi na letnich, to dopiero jazda
szczuraz Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 ma ktoś sprawdzonego gościa od tłumików w mojej okolicy ? Gościa co jest między magnolią a kauflandem wykluczam bo choć dobry fachowiec to gbur a z takimi nie chce mi się gadać. Mam do przespawania prawdopodobnie plecionkę i do wycięcia kata.
roman_tyk Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 ma ktoś sprawdzonego gościa od tłumików w mojej okolicy ? Gościa co jest między magnolią a kauflandem wykluczam bo choć dobry fachowiec to gbur a z takimi nie chce mi się gadać. Mam do przespawania prawdopodobnie plecionkę i do wycięcia kata. na ulicy Góralskiej prostopadła robotniczej, masz dziadka z synem którzy spawają, wycinają tłumiki i katy. Jako jedyni w B6 1.8T wyciagneli kata, rozcieli go wstawili rure i zaspawali. Nikt inny we Wrocławiu nie miał ochoty na wyciąganie kata górą i odłączanie węzyków, demontaż filtrów itd a bylem z kumplem u 7 tlumikarzy fachmanów.
szczuraz Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 ja mam już filtry wybebeszone a kata na wierzchu BTW ile Cię skasowali ? kata zabrali w rozliczeniu ?
roman_tyk Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Kumpel płacił, jakoś sporo wzieli chyba z 200zl, z kata nic nie zostało, srodek ponoć mało wartościowy
hornet Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Dzieje się coś dzisiaj na mieście..... ?
szczuraz Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 Kumpel płacił, jakoś sporo wzieli chyba z 200zl, z kata nic nie zostało, srodek ponoć mało wartościowy 200 pln to raczej rozsądna cena biorąc pod uwagę jak tą rurę musieli dogiąć
hornet Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 Kumpel płacił, jakoś sporo wzieli chyba z 200zl, z kata nic nie zostało, srodek ponoć mało wartościowy 200 pln to raczej rozsądna cena biorąc pod uwagę jak tą rurę musieli dogiąć jedź do tego chama do garażu i ogarnie dobrze....
szczuraz Opublikowano 21 Lutego 2013 Autor Opublikowano 21 Lutego 2013 juz raz u niego byłem w tej sprawie to go turbina w palce paliła i dostęp nie ten i w ogóle wolał wymienić w tym czasie 3 tłumiki w polo. aaa no i jeszcze lambde by musiał odkręcić to pewnie z pół dnia i jeszcze mógłby zepsuć. Temu panu już podziękowałem.
emay Opublikowano 21 Lutego 2013 Opublikowano 21 Lutego 2013 ma ktoś sprawdzonego gościa od tłumików w mojej okolicy ? Gościa co jest między magnolią a kauflandem wykluczam bo choć dobry fachowiec to gbur a z takimi nie chce mi się gadać. Mam do przespawania prawdopodobnie plecionkę i do wycięcia kata. na ulicy Góralskiej prostopadła robotniczej, masz dziadka z synem którzy spawają, wycinają tłumiki i katy. Jako jedyni w B6 1.8T wyciagneli kata, rozcieli go wstawili rure i zaspawali. Nikt inny we Wrocławiu nie miał ochoty na wyciąganie kata górą i odłączanie węzyków, demontaż filtrów itd a bylem z kumplem u 7 tlumikarzy fachmanów. Polecam takze u nich robie
DjRoll Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Na maślicach na pomiędzy ulicą nasienna a fromborską jest dobry "tłumikarz" zawsze do niego jeździłem i dalej latam jak coś potrzebuje, ostatnio pytałem własnie o cenę takiej operacji (wymiana plecionki, a przy okazji wycięcie kata i wstawienie rurki) to usłyszałem cenę 200 zł i mówi że dlatego tak dużo bo musi porozbierać sobie wszystko i przygotować do zrobienia. Generalnie polecam Waldka- bo tak mu na imię pozdrawiam
goldi Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 a ja robię tłumiki na giełdzie samochodowej za wymianę tłumika środkowego trzeba było cos spawać w audi 80 z tłumikiem zapłaciłem 160 zł i myślę że jeśli kiedy kolwiek będę m9iał cos do zrobienia co sobie sam nie poradzę to pojadę do niego a tak wogle to mam już weekend
roman_tyk Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 a ja robię tłumiki na giełdzie samochodowej za wymianę tłumika środkowego trzeba było cos spawać w audi 80 z tłumikiem zapłaciłem 160 zł i myślę że jeśli kiedy kolwiek będę m9iał cos do zrobienia co sobie sam nie poradzę to pojadę do niego a tak wogle to mam już weekend ten na gieldzie wlasnie nie podjal sie wyjmowania kata "górą"
hornet Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 Chętni jacyś na wieczorne spotkanie ??
hornet Opublikowano 22 Lutego 2013 Opublikowano 22 Lutego 2013 ja moge wpasc ale fury upalac nie bede a co po ostatnim razie padło ?
Rekomendowane odpowiedzi