szczuraz Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 dobra to kto oprócz Goldika leci na nysę w tym roku ?
hornet Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Zielony zreanimowany Mam coś dla Ciebie od kurczaka.... trzymać czy wywalić bo to do lamp
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Maciek, będę leciał na siłkę to będę do Ciebie tarabanił i podlecę Tylko to nie dzisiaj, nie nadaje się za fajere:drunk:
hornet Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Ja zbieram się zaraz na mecz ligowy.. trzymać kciuki Jutro godz 17:00 Magnolia spot ??
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 nie połapię sie z czasem jutro On ma dla mnie trzymaj, to nie do lamp jakich kur.. lamp ?! ja mam ramkę klubową dla niego.
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 nie połapię sie z czasem jutro On ma dla mnie trzymaj, to nie do lamp jakich kur.. lamp ?! ja mam ramkę klubową dla niego. Też chyba popiłeś wczoraj Do lamp dla Kaja, ramka dla mnie
kaju Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 nie połapię sie z czasem jutro On ma dla mnie trzymaj, to nie do lamp jakich kur.. lamp ?! ja mam ramkę klubową dla niego. Też chyba popiłeś wczoraj Do lamp dla Kaja, ramka dla mnie Chłopaki, nie wiem co Wy ćpiecie, ale do jakich lamp?! o co kamon bo ja już nie ogarniam nic do żadnych lamp, tylko przetwornice 12 do 5V
Spartan_Wroc. Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 nie połapię sie z czasem jutro On ma dla mnie trzymaj, to nie do lamp jakich kur.. lamp ?! ja mam ramkę klubową dla niego. Też chyba popiłeś wczoraj Do lamp dla Kaja, ramka dla mnie Chłopaki, nie wiem co Wy ćpiecie, ale do jakich lamp?! o co kamon bo ja już nie ogarniam nic do żadnych lamp, tylko przetwornice 12 do 5V Wiem, że nie do lamp...ale jak już tak się przyjęło to niech będzie
kaju Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 No to dobra.. Hornet, to do lamp to to tamto masz? SUper
roman_tyk Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Panowie, znajomy potrzebuje kupić w ładnym stanie b5fl najlepiej 110/115 koni w kombi, nie znacie nikogo co sprzedaje coś sensownego? budzet 15 ze wszystkim
kaju Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 Panowie, znajomy potrzebuje kupić w ładnym stanie b5fl najlepiej 110/115 koni w kombi, nie znacie nikogo co sprzedaje coś sensownego? budzet 15 ze wszystkim Dopiero co swoje nie określone ~190 puściłem pod Chełm w bardzo podobnej cyfrze...
szczuraz Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Opublikowano 2 Marca 2013 Panowie, znajomy potrzebuje kupić w ładnym stanie b5fl najlepiej 110/115 koni w kombi, nie znacie nikogo co sprzedaje coś sensownego? budzet 15 ze wszystkim mam przedlifta w niższym budżecie tylko klaczy ma troche wiecej niż znajomy planuje no i sedan Kurak ma kombi chyba dalej na handel ale też przedlift i z gazem
hornet Opublikowano 2 Marca 2013 Opublikowano 2 Marca 2013 No to dobra.. Hornet, to do lamp to to tamto masz? SUper Skoro nie do lamp to wy***ałem dzisiaj ---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- Panowie, znajomy potrzebuje kupić w ładnym stanie b5fl najlepiej 110/115 koni w kombi, nie znacie nikogo co sprzedaje coś sensownego? budzet 15 ze wszystkim szkoda że 10 tys nie ma .. łatwiej tańsze znaleźć ---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 20:24 ---------- Panowie, znajomy potrzebuje kupić w ładnym stanie b5fl najlepiej 110/115 koni w kombi, nie znacie nikogo co sprzedaje coś sensownego? budzet 15 ze wszystkim mam przedlifta w niższym budżecie tylko klaczy ma troche wiecej niż znajomy planuje no i sedan Kurak ma kombi chyba dalej na handel ale też przedlift i z gazem Napisał, że ma być w ładnym stanie Pewnie prawie nowe i z przebiegiem ok 160tys ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ---------- W klubie A3 ktoś sprzedaje polifta Audi A4 AVANT 1,9 TDI 110KM, 1999r. LIFT, bezwypadkowy, IGŁA! jakby nie banglał link to masz link do aukcji Oferta - Audi A4 - Witam, Mam do sprzedania piękny samochód AUDI A4 z 1999r. PO LIFCIE z najlepszym, bardzo dynamicznym i oszczędnym silnikiem diesl
roman_tyk Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 heh panowie, no najlepiej zeby miała koło 300tys nalotu, wtedy bedzie prawdopodobienstwo ze buda i blacha bedzie ok jak przebieg nieukręcony.
goldi Opublikowano 3 Marca 2013 Opublikowano 3 Marca 2013 Lepiej żeby miała 200 tyś wtedy wiadomo że ma 300 tyś
Rekomendowane odpowiedzi