andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 myślę dlaczego u Was taka mobilizacja, miasto duże forumowiczów wielu może zaproszenia trzeba wysyłać
goldi Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Z organizacją jest różnie ja u siebie na audi 80 jak organizuje raz na jakiś czas spot to zjeżdza sie dużo autek a jakbym chciał co tydzień to nikt nie przyjedzie ale od lutego spotykamy sie raz w miesiącu i zobacze jaka frekwencja będzie do was też muszę zawitać :>
andy_sky Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 u mnie w Rybniku zostałem zaproszony, ktoś może nie czyta wszystkich wątków na forum, może nie wiedzieć, że takie spoty się odbywają
marcin78 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 ok. w takim razie w niedziele podeśle Wam pacjentkę z A3-ką. Fajnie jak by ktoś miał kompa żeby ja podłączyć (głównie diagnostyka silnika) Mam wrażenie ze za głośno świszcze suszarka? I problemy z kontrolką świec żarowych.
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Z organizacją jest różnie ja u siebie na audi 80 jak organizuje raz na jakiś czas spot to zjeżdza sie dużo autek Orka nie pokazywał się ostatnio ? Coś słuch o chłopie zaginął ... a ładną i dopieszczoną A4 ma
szczuraz Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2011 o cie uj ... widze że dużo i grubo
hornet Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 o cie uj ... widze że dużo i grubo Rónaież Cie pozdarwiam
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 to tak z cyklu nocne polaków rozmowy Ja kończę to piwo i walę w kimę nie wiem jak Ty :gwizdanie:
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 to tak z cyklu nocne polaków rozmowy Ja kończę to piwo i walę w kimę nie wiem jak Ty :gwizdanie: mam zamiear isc psac za chwile. dawaj gg na pw.
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 a tak trudno w ikonkę kliknąć ? Masz pod moim awatarem :gwizdanie:
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 witam Wiecie może coś o zalaniu Oławy i Siechnic
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 :hi: Ja nic nie wiem. hornet to jak będzież coś wiedział to daj znać proszę
Gniady Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 witam Wiecie może coś o zalaniu Oławy i Siechnic Wszystko przejezdne jedynie z Groblic do Kotowic przelała oławka i przejazd jest zamknięty ale będę wiedział do kiedy bo kolega ma mi dać info-horneta nie pytaj bo on nie wie gdzie jest Oława
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 witam Wiecie może coś o zalaniu Oławy i Siechnic Wszystko przejezdne jedynie z Groblic do Kotowic przelała oławka i przejazd jest zamknięty ale będę wiedział do kiedy bo kolega ma mi dać info-horneta nie pytaj bo on nie wie gdzie jest Oława dzięki a co w Siechnicach bo dostaję gorączki
Gniady Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 A nic- ale moge po południe zadzwonić do siostry jak będziesz miał już koło 38stopni
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 A nic- ale moge po południe zadzwonić do siostry jak będziesz miał już koło 38stopni mieszka w okolicy bo gorączka już prawie 38 :gwizdanie:
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 horneta nie pytaj bo on nie wie gdzie jest Oława synek Ja nie jestem palcem robiony Pogadamy na spocie :baseball:
Rekomendowane odpowiedzi