andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 horneta nie pytaj bo on nie wie gdzie jest Oława synek Ja nie jestem palcem robiony Pogadamy na spocie :baseball: widzę, że atmosfera panująca u Was, jest podobna do naszej, czuję się jak w domu
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Bo tu jest jak w domu dzień zaczynam i kończę "forumem" :gwizdanie: Gniady Ty teraz z dzieckiem w domu na tacierzyńskim siedzisz ?
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 trochę Was tu mało zagląda czas to zmienić, ja tu z chęcią będę zaglądał jak mogę oczywiście
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Rozbujamy tą drezynę. Spokojna rozczochrana. BTW kiedy my pijemy ??? Pępkowe jakieś będzie ? Dawno nie piłem
andy_sky Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 pępkowe komuś coś się wykluło no to gratki
Kri$ Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 qurczak pytał o mnie parę stron wcześniej i chyba nawet widziałem go na PWr w Bazylii któregoś dnia ech w zeszłą niedzielę nie dotarłem, bo Pajero utopiliśmy w sobotę w błotku w lesie i męczyliśmy się jeszcze potem pół niedzieli.
Gniady Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 horneta nie pytaj bo on nie wie gdzie jest Oława synek Ja nie jestem palcem robiony Pogadamy na spocie :baseball: cholera musze wyjechać na pare miesięcy
Tukan Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Pany mam pytanie czy ktos z was ma jutro moze czas najlepiej rano?Na ogladniecie pewnego auta we Wrocławiu??Oczywiscie nie za freeko
hornet Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Pany mam pytanie czy ktos z was ma jutro moze czas najlepiej rano?Na ogladniecie pewnego auta we Wrocławiu??Oczywiscie nie za freeko Wal do mnie na PW albo na kom 503-158-506 gdzie stoi ? Opisz mi all na PW albo gg 5838166
qrczak91 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 qurczak pytał o mnie parę stron wcześniej i chyba nawet widziałem go na PWr w Bazylii któregoś dnia ech w zeszłą niedzielę nie dotarłem, bo Pajero utopiliśmy w sobotę w błotku w lesie i męczyliśmy się jeszcze potem pół niedzieli. A no bywam tam, dość często
szczuraz Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 qurczak pytał o mnie parę stron wcześniej Tak dokładnie . Odpisałem że to Ty. :gwizdanie: widziałem go na PWr w Bazylii któregoś dnia Nie jedz tam Robiłem dla właściciela tej "restauracji" wiem co tam sie dzieje na zapleczu i jakie produkty są tam zamawiane
qrczak91 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 zdradzisz szczegóły?! ja tam się stołuję dość często... ale to raczej z przymusu. jak nie tam, to w ogóle nie zjem
szczuraz Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 na spocie Każdy kto miał do czynienia z gastronomią ma inne spojrzenie na hamburgera , kotleta i ziemniaczki z "restauracji"
Kri$ Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Heh... ogólnie to nie nakładam nic pływającego mam nadzieję, że w filetach z kurczaka i innych podobnych mięsach nic dziwnego nie ma... Jest za to jakieś takie żarcie - coś koloru mięsa z hamburgera, ale smak... jak podeszwa buta...
Gniady Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 pępkowe komuś coś się wykluło no to gratki Podziękował :hi:
mas0n Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Witka. Pojawi sie ktoś w tą niedziele z kabelkiem?
szczuraz Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 jak naładuje to sie pojawie :gwizdanie:
hornet Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 jak naładuje to sie pojawie :gwizdanie: Dawaj dawaj bo logi muszę zrobić.
andy_sky Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 wolałbym nie wiedzieć co podają w restauracji
Rekomendowane odpowiedzi