andy_sky Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Przecież to burak to co mu tłumaczysz no wiesz na tyle go nie znam
szczuraz Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2011 Przecież to burak to co mu tłumaczysz na następnym spocie nie parkujesz koło mnie żeby nie było
szczuraz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 ze spotów Wrocławskich zaczyna nam sie robić małe spam center Wpadnie mod to wszyscy pójdziemy do piekła
andy_sky Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 ze spotów Wrocławskich zaczyna nam sie robić małe spam center Wpadnie mod to wszyscy pójdziemy do piekła jakiś strachliwy jesteś
hornet Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 ze spotów Wrocławskich zaczyna nam sie robić małe spam center Wpadnie mod to wszyscy pójdziemy do piekła Zapraszam na warszawskie i zobacz czy tam nie ma spamu :polew: :polew: Od tego są spociki żeby pierdzielić 3 po 3 a nie rozmieniać się na drobne Nie panikuj. Masz moje błogosławieństwo
hornet Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ale macie dziurawe miasto Niestety. Jeszcze po tej zimie to taki dziury że głowa boli.
wojtas-audi Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Po to są wrocławskie, zeby gadac od dluzszego czasu jest tu cisza jak chooooj A dziury dziurami, trzeba sie skupic, to sie da ominac [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 20:29_________________________________________________Ja bym proponowal zorganizowac sie wkoncu ( nie raz juz proponowalem ) aby a4 zrobilo swoje spoty w dany dzien o danej godzinie w danym miejscu Co Wy na To ?[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 20:31_________________________________________________Dodałem ankietę, mobilizujcie się Macie jakieś propozycje to piszcie do ch... a nie większość Wrocławia siedzi cicho i tylko ogląda forum
hornet Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 1. Zmienić nazwę wątku na SPOCIKI a nie jakieś pierdoły. 2. miejsce już jest 3. przyjemniej jak jest więcej osób a nie 3 auta 4. nie widziałem Cię na spocie. Na sępolno połowie pewnie nie będzie się chciało bo pod MM mają bliżej.
andy_sky Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 zauważyłem że tu tylko 2 osoby zaglądają ciągle, może faktycznie trzeba zrobić inne miejsce spotkań 2 razy w tygodniu, milenijny , gdzie kolwiek indziej drugi, to tylko sugestia co do spamu to w wiekszości tak jest,by pier**lić trzy po trzy zajrzyjcie do spotów gliwickich czy rybnickich u nas 100stron zrobiliśmy w tydzień
hornet Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Po to są spociki, żeby nie robić OT w technicznym
andy_sky Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Po to są spociki, żeby nie robić OT w technicznym dokładnie
qrczak91 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Opublikowano 19 Stycznia 2011 A może coś bliżej Krzyków?! Bielan?! Kurde, daleko mam i przez to też wiele spotkań mi wypada, Chociażby coś bliżej rynku... Może parking pod Carrefourem przy Hallera?!
szczuraz Opublikowano 19 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2011 mi wsio ryba gdzie spoty czy to magnolia czy milenijny ja mogę jechać . Z tego co widzę na razie 50 % jest za mongolią
hornet Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Tylko pod magnolią nie ma się gdzie schować jak będzie padało a pod MM jest gdzie Zmieńcie nazwę wątku na SPOTY WROCŁAWSKIE a nie jakieś spotkania.
Rekomendowane odpowiedzi