wojtas-audi Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Jak tam bylo ? Bo ja bylem we wro ale na koncercie Trzeba sie odchamić :>
hornet Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Jak tam bylo ? Bo ja bylem we wro ale na koncercie Trzeba sie odchamić :> Odchamialiśmy się
szczuraz Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2011 Jak tam bylo ? Bo ja bylem we wro ale na koncercie Trzeba sie odchamić :> Odchamialiśmy się Z Tobą to się idzie odchamić ... Powiedz mi lepiej czemu tylna szyba grzeje a lusterka przestały ... zagadka na jutrzejsze przedpołudnie
hornet Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Jak tam bylo ? Bo ja bylem we wro ale na koncercie Trzeba sie odchamić :> Odchamialiśmy się Z Tobą to się idzie odchamić ... Powiedz mi lepiej czemu tylna szyba grzeje a lusterka przestały ... zagadka na jutrzejsze przedpołudnie 1. zobacz bezpiecznik od luster 2. zerknij czy dochodzi prund do luster
szczuraz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 1. zobacz bezpiecznik od luster 2. zerknij czy dochodzi prund do luster Bezpiecznik od luster to ten sam co do tylnej szyby Co do spota to jak zwykle . Postali , popieprzyli głupoty , pośmiali się a jak jaja zaczeły klekotać z zimna to sie wszyscy zawinęli
hornet Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 1. zobacz bezpiecznik od luster 2. zerknij czy dochodzi prund do luster Bezpiecznik od luster to ten sam co do tylnej szyby Ja w A3 mam osobny
szczuraz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 a ja mam wersję zasilaną po stacyjce Będę przerabiał w tygodniu bo się lewa mata spaliła
qrczak91 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 trzymcie kciuki Panowie, jak dzisiaj zdam, to w niedziele przyjade
hudy007 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Opublikowano 24 Stycznia 2011 witam sorki że tu ale co powiecie o warsztacie http://www.twoj-mechanik.com.pl/ mam go dość blisko tylko zastanawiam się czy wato tam zaglądać!!?? mam do wymiany łożysko chyba tył pozdrawiam
szczuraz Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2011 nie znam tego zakładu Gniady wyślij mi swój kom na pw . Zabrał gość co miał zabrac ?
zaba84 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 witam sorki że tu ale co powiecie o warsztacie http://www.twoj-mechanik.com.pl/ mam go dość blisko tylko zastanawiam się czy wato tam zaglądać!!?? mam do wymiany łożysko chyba tył pozdrawiam ja na pieknej mialem praktyki tylko pod koniec 68 nr ... ale z tego co slyszalem to bez polotu ten mechanik...
szczuraz Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2011 ile kasujesz za piaskowanie felg ?
zaba84 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 ile kasujesz za piaskowanie felg ? jak cos to PW
Rekomendowane odpowiedzi