Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 szkoda tylko że budzik się kończy na 299 yebnięty do potęgi Pusto było A na tych wiochach pod Oleśnicą radary mrygały jak oszalałe Jak to dobrze, że nie ma rejki z przodu ---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- Nelson, jak będzie okazja to brykniesz się moim sztruclem 900 to zobaczysz, że nie taki diabeł straszny Wystarczy się przyzwyczaić i nauczyć chamować
chopin Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 potrzebne nerki , kiedy się ścigacie ? :grin: tylko powiedzcie gdzie żebym troche kamyków nasypał :polew::polew: ale i tak największą przyjemnością jest chyba śmiganie w deszczu , co nie ?
kaju Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 potrzebne nerki , kiedy się ścigacie ? :grin: tylko powiedzcie gdzie żebym troche kamyków nasypał :polew::polew: ale i tak największą przyjemnością jest chyba śmiganie w deszczu , co nie ? Także tego
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 obczajcie to : :facepalm: Dobry przeciąg ale napęd tylko na tył... w usa zrobili EVO w tej mocy
Nelson Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 szkoda tylko że budzik się kończy na 299 yebnięty do potęgi Pusto było A na tych wiochach pod Oleśnicą radary mrygały jak oszalałe Jak to dobrze, że nie ma rejki z przodu ---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:32 ---------- Nelson, jak będzie okazja to brykniesz się moim sztruclem 900 to zobaczysz, że nie taki diabeł straszny Wystarczy się przyzwyczaić i nauczyć chamować Ja to wpierw muszę się oswoić ze sprzęgłem, zgasł mi ostatnio 5 razy motor kumpla:grin: Panowie gdyby ktoś coś potrzebował: http://a4-klub.pl/pozostale-auta-155/a6-2-5-tdi-dwumas-docisk-tarcza-przeguby-pedaly-276883/ Zbieram na motor:decayed:
Spartan_Wroc. Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 potrzebne nerki , kiedy się ścigacie ? :grin: tylko powiedzcie gdzie żebym troche kamyków nasypał :polew::polew: ale i tak największą przyjemnością jest chyba śmiganie w deszczu , co nie ? Teraz mi wyjaśnij co miał na celu Twój post? Chyba zabłyśnięcie stereotypowym myśleniem, niczym mocherowa armia
kaju Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Yyy takie pytanie... Który tu siedział w kredytach?
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Yyy takie pytanie... Który tu siedział w kredytach? czegóż potrzeba... ? ---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:53 ---------- papcio chmiel znaczy Hornet właśnie leszka otwarłem se i pijem
szczuraz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2013 właśnie leszka otwarłem se i pijem a ja tyskie sączę Jarek masz jutro czas po południu beeme oprać ? ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- zerknijcie sobie tutaj lece po mixol i bedę kopcił na czarno i siwo jednocześnie http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/dolewanie-mixolu-badz-innego-oleju-diesla-262461/#post3350519
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 właśnie leszka otwarłem se i pijem a ja tyskie sączę Jarek masz jutro czas po południu beeme oprać ? ---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- zerknijcie sobie tutaj lece po mixol i bedę kopcił na czarno i siwo jednocześnie http://a4-klub.pl/silniki-diesla-29/dolewanie-mixolu-badz-innego-oleju-diesla-262461/#post3350519 Co Ty czytasz.... ja pier...le. Słonecznikowego sobie dolej to będziesz waliło plackami
szczuraz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2013 zagłębiam się w tajniki silnika który pomimo braku świec zapłonowych odpala i pomimo klekotu nie jest zepsuty Podszkolę się to będę sypał mądrościami i nabiję sobie 1000 postów w technicznym... a potem do moderatora już krótka droga
Nelson Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 zagłębiam się w tajniki silnika który pomimo braku świec zapłonowych odpala i pomimo klekotu nie jest zepsuty Podszkolę się to będę sypał mądrościami i nabiję sobie 1000 postów w technicznym... a potem do moderatora już krótka droga Ty sobie lepiej poczytaj "Pamiętnik nimfomanki", a nie będziesz zagłębiał się tajniki technicznej nowinki "NASA" jakim jest silnik diesla:grin:
szczuraz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2013 nie będziesz zagłębiał się tajniki technicznej nowinki "NASA" jakim jest silnik diesla:grin: czekaj no niech ci sie coś w benzynie sp***doli pewnie masz takie samo pojęcie jak ja o dieslach Tyle że ja sam z siebie bekę ciągnę a wy puszycie się jak czegoś nie wiecie
hornet Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 luźna guma... lej do ryja browar i nie dyskutuj Emil nic a nic nie napisze... czyżby neta tam nie miał ?
Nelson Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Spokojna Twoja rozczochrana, ja również mam dystans:wink: Możecie się śmiać lub nie, jutro leję do pełna i wlewam 300ml mixolu:wink:
szczuraz Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2013 lej do ryja browar i nie dyskutuj Leję a jakże Możecie się śmiać lub nie, jutro leję do pełna i wlewam 300ml mixolu:wink: o f*ck to miały być mililitry a nie litry ?!
Rekomendowane odpowiedzi