hornet Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Hornet widziałeś co się teraz dzieje, przez nie udrożnione rowy w Dobrzykowicach ?? Dużo posesji zalanych, dobre ubezpieczenie i można mieszkać Tak... daliśmy sobie spokój no to dobrze a krystian już się wprowadził ? bo miałem go z sołtysem zapoznać :D:D Jeszcze ... ranczo picuje
hornet Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 No i k**wa stało się... poczekaj wyciągnę szklaną kulę i dowiem się o co chodzi
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 No i k**wa stało się... Albo gdzieś wykurwił, albo mu lejce wzieli za pojnty. ---------- Post dopisany at 11:22 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ---------- cipciak puca!
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 No i k**wa stało się... Coś wywinął?
Nelson Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Doszło do mnie, że jestem fajny:grin: Zapomniałbym zapytać. R6 na wtrysku czy gaźniku?
kaju Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Doszło do mnie, że jestem fajnyZapomniałbym zapytać. R6 na wtrysku czy gaźniku?
hornet Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 ale to jednak wiesiek jest dziękuję dobranoc
Spartan_Wroc. Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Doszło do mnie, że jestem fajny:grin:Zapomniałbym zapytać. R6 na wtrysku czy gaźniku? Szukaj od 2001r, bo tam już poprawili skrzynię. Wtrysk szedł od 2003... a czy wtrysk czy gaźnik to już zależy od budżetu jedno i drugie dobre ale wtrysk wymaga mniej serwisu i mniej żłopie wachy
goldi Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 jakby ktoś miał grilla poliftowego do mojego autka w bardzo dobrym stanie i za fajną kasę dajcie znać oczywiście zaczepy całe to jest ostatnia rzecz która chce wymienić
chopin Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 jakby ktoś miał grilla poliftowego do mojego autka w bardzo dobrym stanie i za fajną kasę dajcie znać oczywiście zaczepy całe to jest ostatnia rzecz która chce wymienić Goldik , grila to my u Ciebie robimy a nie wymieniamy :grin::polew:
szczuraz Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 jakby ktoś miał grilla poliftowego a ja właśnie w sprawie piwożłopstwa zgłoszę się za 30 minut Jak Ci to powiedzieć.... masz ładniejszy kwietnik niż szczur z niebieskiego szczur bedzie miał kolejny kwietnik jak tylko audi wróci z lakieru aktualnie wożę d*pę vectrą Może nie za tania ale za to jako taka no i żeby tradycji stało się zadość ma już pogiętą prawą stronę po całości
Dikson Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 No Pany, jutro chce ktoś na grilla? Jak co to na Maślice zapraszam. W dniu jutrzejszym
hornet Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 No Pany, jutro chce ktoś na grilla? Jak co to na Maślice zapraszam. W dniu jutrzejszym Mnie coś rozkłada... właśnie leki wziąłem
Dikson Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 No chłopie jutro to ja ci moge zapodać leki, ze będziesz jak audi b8 po lifcie:dancing:
chopin Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 No chłopie jutro to ja ci moge zapodać leki, ze będziesz jak audi b8 po lifcie:dancing: ja się piszę o 21 bo dopiero wtedy wrócę do Wrocka
Rekomendowane odpowiedzi