qrczak91 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Panowie, Gobi zarządził picie jutro (tj. w piątek) będziecie?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Panowie, Gobi zarządził picie jutro (tj. w piątek) będziecie?! nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 24 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 a jak zdrówko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 cyce Zdrówko już lepiej Co tu taka cisza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Co tam ciekawego się dzieje na mieście ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Co tam ciekawego się dzieje na mieście ? :gwizdanie: A co idziemy na piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_sky Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Co tam ciekawego się dzieje na mieście ? :gwizdanie: sie dzieje sie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Co tam ciekawego się dzieje na mieście ? :gwizdanie: A co idziemy na piwo. uuu nie w ten weekend daj na wstrzymanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 dostałem sms od Gobiego z pytaniem, kto się wybiera dzisiaj na miasto? Pisze, że nie ma neta...[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 16:26_________________________________________________wieści z frontu: 20:00 w Pasażu Niepolda. Kto chętny?! :beer1:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 16:31_________________________________________________nie ma chętnych?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniady Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 dostałem sms od Gobiego z pytaniem, kto się wybiera dzisiaj na miasto? Pisze, że nie ma neta...[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 16:26_________________________________________________wieści z frontu: 20:00 w Pasażu Niepolda. Kto chętny?! :beer1:[br]Dopisany: 25 Luty 2011, 16:31_________________________________________________nie ma chętnych?! A jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 odwołaliśmy już dzisiejszy wieczór, nie ma sensu iść na romantyczne picie we dwoje. Nie wiem jak Gobi, ale mnie jutro nie ma, na narty jadę. Dogadaj się z Nim, numer na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 25 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Ja właśnie przyjmuję płyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 wypucowałem na szybko autko i jest lipa, lakier strasznie zniszczony po zimie. zobaczycie z resztą sami dzisiaj... jakiś wosk by się przydał chyba i pasta Tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 wypucowałem na szybko autko i jest lipa, lakier strasznie zniszczony po zimie. zobaczycie z resztą sami dzisiaj... jakiś wosk by się przydał chyba i pasta Tempo Znaczy się już nie pić browarka bo dzisiaj spot ? ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak91 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ja się pojawię... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Wpadnę na chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi