Opublikowano 18 Stycznia 201115 l Autor Przecież to burak to co mu tłumaczysz na następnym spocie nie parkujesz koło mnie żeby nie było
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l Autor ze spotów Wrocławskich zaczyna nam sie robić małe spam center Wpadnie mod to wszyscy pójdziemy do piekła
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l ze spotów Wrocławskich zaczyna nam sie robić małe spam center Wpadnie mod to wszyscy pójdziemy do piekła jakiś strachliwy jesteś
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l ze spotów Wrocławskich zaczyna nam sie robić małe spam center Wpadnie mod to wszyscy pójdziemy do piekła Zapraszam na warszawskie i zobacz czy tam nie ma spamu :polew: :polew: Od tego są spociki żeby pierdzielić 3 po 3 a nie rozmieniać się na drobne Nie panikuj. Masz moje błogosławieństwo
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l Ale macie dziurawe miasto Niestety. Jeszcze po tej zimie to taki dziury że głowa boli.
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l Po to są wrocławskie, zeby gadac od dluzszego czasu jest tu cisza jak chooooj A dziury dziurami, trzeba sie skupic, to sie da ominac [br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 20:29_________________________________________________Ja bym proponowal zorganizowac sie wkoncu ( nie raz juz proponowalem ) aby a4 zrobilo swoje spoty w dany dzien o danej godzinie w danym miejscu Co Wy na To ?[br]Dopisany: 19 Styczeń 2011, 20:31_________________________________________________Dodałem ankietę, mobilizujcie się Macie jakieś propozycje to piszcie do ch... a nie większość Wrocławia siedzi cicho i tylko ogląda forum
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l 1. Zmienić nazwę wątku na SPOCIKI a nie jakieś pierdoły. 2. miejsce już jest 3. przyjemniej jak jest więcej osób a nie 3 auta 4. nie widziałem Cię na spocie. Na sępolno połowie pewnie nie będzie się chciało bo pod MM mają bliżej.
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l zauważyłem że tu tylko 2 osoby zaglądają ciągle, może faktycznie trzeba zrobić inne miejsce spotkań 2 razy w tygodniu, milenijny , gdzie kolwiek indziej drugi, to tylko sugestia co do spamu to w wiekszości tak jest,by pier**lić trzy po trzy zajrzyjcie do spotów gliwickich czy rybnickich u nas 100stron zrobiliśmy w tydzień
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l A może coś bliżej Krzyków?! Bielan?! Kurde, daleko mam i przez to też wiele spotkań mi wypada, Chociażby coś bliżej rynku... Może parking pod Carrefourem przy Hallera?!
Opublikowano 19 Stycznia 201115 l Autor mi wsio ryba gdzie spoty czy to magnolia czy milenijny ja mogę jechać . Z tego co widzę na razie 50 % jest za mongolią
Opublikowano 20 Stycznia 201115 l Tylko pod magnolią nie ma się gdzie schować jak będzie padało a pod MM jest gdzie Zmieńcie nazwę wątku na SPOTY WROCŁAWSKIE a nie jakieś spotkania.