Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

bierz tego neta za free (aero2) dam Ci namiary do typa z forum co za modem usb z play chciał 60 pln (ja wczoraj kupiłem) . Będziesz miał komplecik .[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 22:55_________________________________________________przeglądałem wasze profile i zauważyłem że Hornet i Kurak mają po jednym ignorze. O ile Hornet jest wygadany , zadziorny i potrafi ostro komuś dosrać o tyle nie wiem za co można ignorować spokojnego , cichego i uczynnego Kuraka ... :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
o -S

Katalizator rok temu sprzedany panie kolego.

Jesteś pewnie, że tu chciałeś napisać ??

Sledzisz wątek???-do Szczurka pisałem :bicz2:

trzeźwy jestem ... jak Wy piszecie raz na miesiąc to idzie się pogubić :polew:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 23:15_________________________________________________

bierz tego neta za free (aero2) dam Ci namiary do typa z forum co za modem usb z play chciał 60 pln (ja wczoraj kupiłem) . Będziesz miał komplecik .[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2011, 22:55_________________________________________________przeglądałem wasze profile i zauważyłem że Hornet i Kurak mają po jednym ignorze. O ile Hornet jest wygadany , zadziorny i potrafi ostro komuś dosrać o tyle nie wiem za co można ignorować spokojnego , cichego i uczynnego Kuraka ... :polew: :polew: :polew:

To jest jakieś konto fikcyjne chyba... choooj to wie...

Właśnie zjechałem po siatkówce,.... miałem trzepanie auta na Grabiszyńskiej. Zatrzymali mnie a że byłem w bluzie i miałem kaptur na głowie to panowie policjanci postanowili poszukać nie wiedzieć czego w aucie..... pedąły mnie trzymały przeszło 40min.....

Opublikowano
  • Autor

Dobrze że nie przed siatkówką :gwizdanie: pan architekt i tak na mnie sporo czekał :embarrassed:

nie wierze że nie zapytałeś o nakaz czy tam o powód / podstawę prawną ... :naughty:

Opublikowano

Dobrze że nie przed siatkówką :gwizdanie: pan architekt i tak na mnie sporo czekał :embarrassed:

nie wierze że nie zapytałeś o nakaz czy tam o powód / podstawę prawną ... :naughty:

Byłem zmęczony i nie miałem siły się kłócić z idiotami. Poszperali, pogadali... zadawali głupie pytania więc jeszcze trochę się pośmiałem.

Myśleli, że może coś znajdą jakieś topki albo coś innego ale cóż rozczarowali się.

Opublikowano
  • Autor

węszą strasznie i talony na paliwo chyba podostawali u mnie na osiedlu tyle psów jakby się płot w schronisku wywrócił ...

http://kwejk.pl/obrazek/495569/polaku,nakurwiaj,w,jezuskach.html

Opublikowano

węszą strasznie i talony na paliwo chyba podostawali u mnie na osiedlu tyle psów jakby się płot w schronisku wywrócił ...

http://kwejk.pl/obrazek/495569/polaku,nakurwiaj,w,jezuskach.html

Niech węszą. Ja nie mam im za złe. Gość z kapturem na głowie z nocy jedzie samochodem i nadzwyczaj przepisowo... chyba 55km/h jechałem więc aż za przepisowo. Taką mają robotę.

:hi:

Opublikowano
  • Autor

ja od czasu jak mi wywalili sierrę do góry dnem bez powodu mam inne zdanie na ten temat :blink:

Opublikowano

ja od czasu jak mi wywalili sierrę do góry dnem bez powodu mam inne zdanie na ten temat :blink:

Przegrzebali mi wczoraj bagażnik.... pada pytanie od policjanta ( patrzył na sprężarkę to zwaloną) Co to jest ... odpowiedziałem że będę robił lodówkę w bagażniku a ten kretyn pyta a po co ?? :polew: :polew:

Opublikowano

Pany, kolega nie ma prądu w aucie. Nic, zero, jakby aku nie było. Cały żart polega na tym, że aku siedzi, w dodatku naładowany. Stało się coś w nocy, bo wstaje rano i auto nie reaguje na nic. Co może być przyczyną? Macie jakiś pomysł? :wallbash:

Opublikowano

Pany, kolega nie ma prądu w aucie. Nic, zero, jakby aku nie było. Cały żart polega na tym, że aku siedzi, w dodatku naładowany. Stało się coś w nocy, bo wstaje rano i auto nie reaguje na nic. Co może być przyczyną? Macie jakiś pomysł? :wallbash:

Może dlatego że dzisiaj jest europejski dzień bez samochodu :witch:
Opublikowano

Otworzyc auta z centralnego tez nie moze ? Czy po prostu nie moze uruchomic auta ? ( Nie kreci rozrusznik )

Opublikowano
  • Autor

Stawiam na główny bezpiecznik od prądu. Jakie ma auto ? Ja w hujdaju mam 2 główne jeden 70A a drugi 50A jak miałem słaba masę przy silniku to wywaliło ten 50A

Opublikowano

Może dlatego że dzisiaj jest europejski dzień bez samochodu :witch:

Jak zwykle porada techniczna od gniadego na najwyższym poziomie :polew: :polew:

Trzeba będzie ją zapisać gdzieś bo może się przydać na przyszłość :decayed::tongue4:

Opublikowano

Trzymaj fason panie moderator :polew:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 16:41_________________________________________________Gadałem z Kurczakiem o tym braku prądu i przypomniało nam się że mieliśmy zrobić u Szczurka na ogródku grilla i każdemu wyleciało z głowy- panowie przecież niedługo jesień ponaglam temat :dance2:

Opublikowano

Szczurek ma taki nadzór albo można powiedzieć dozór, że raczej nie wypali ten pomysł... chyba, że zjedziemy się do niego z zaskoczenia :kox::decayed: W końcu nie musi być obowiązkowym gościem posiedzenia :naughty:

Opublikowano
  • Autor

babka była w ORMO ... wybiła by wam laską z głowy takie głupie pomysły :polew:

jak skończę się budowac to na parapetówkę macie obowiązkowe zaproszenie :wink4:

Opublikowano

babka była w ORMO ... wybiła by wam laską z głowy takie głupie pomysły :polew:

jak skończę się budowac to na parapetówkę macie obowiązkowe zaproszenie :wink4:

Babcia też ze swoim kubkiem przyjdzie na chwile :drunk:
Opublikowano
  • Autor

:hi:

_________________________________________________ DOBRE RANO