Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany, kolega nie ma prądu w aucie. Nic, zero, jakby aku nie było. Cały żart polega na tym, że aku siedzi, w dodatku naładowany. Stało się coś w nocy, bo wstaje rano i auto nie reaguje na nic. Co może być przyczyną? Macie jakiś pomysł? :wallbash:

Może dlatego że dzisiaj jest europejski dzień bez samochodu :witch:

Gniady, szacun :-) odpowiedź w dechę :-)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dacie wiarę że dzisiaj jest piątek ? :naughty: słonko świeci jakby to był poniedziałek :polew:

Opublikowano

jakby co, to można i u mnie strzelić jakiegoś grylla, tylko z góry mówię, że warunki gorzej jak studenckie :decayed:

brak prądu, ciepłej wody, światła...

z autem wyszło tyle, że to jednak padł aku. Nie wiem jak kolega to zrobił, że w ciągu jednej nocy wyładował aku całkowicie do zera. Dodam, że aku był w miare nowy (7 miesięcy). Sprawdzili napięcie na nim: 0,01V. Do takiej wartości doszedł w jakieś 8h :blink:

a pacjent to B4 2.0 115KM

dobre rano :naughty:

Opublikowano
  • Autor

śpiąca królewna :naughty: Kurak sorry ze nie oddzwoniłem ale jak sie zorientowałem ze dzwoniłeś to była 23:30

Opublikowano

czy ktos jest moze w okolicy a4 ? moja zona stoi na a4 za bielanami bo jej oslona silnika odpadla i wisi :( [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 15:54_________________________________________________czy ktos moze podjechac jej ja oderwaz albo cos .....oczywsicie zaplace za to ....

Opublikowano
  • Autor

sprawdz pw

Opublikowano

czy ktos jest moze w okolicy a4 ? moja zona stoi na a4 za bielanami bo jej oslona silnika odpadla i wisi :( [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 15:54_________________________________________________czy ktos moze podjechac jej ja oderwaz albo cos .....oczywsicie zaplace za to ....

Niestety syn chory i siedze z nim w domu bo nikogo nie ma.
Opublikowano
  • Autor

na pw mu wysłałem namiary mam chwile wolnego to moge podlecieć ale nic sie nie odzywa ... Nie bede leciał jak nawet nie wiem jakim autem i w którą stronę stoi [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 16:15_________________________________________________i czy wogóle jeszcze tam stoi :naughty:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 16:16_________________________________________________zadzwonił ... jadę więc :good:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 16:18_________________________________________________akcja zakonczona sukcesem stoimy z kurakiem w pietrzykowicach :good: audi assistance działa :cool1:

Opublikowano

kolega qurczak i szczuraz juz to zalatwili , wielkie dzieki chlopaki !!! naprawde to forum juz mi nie pierwszy raz dupe uratowalo dzieki za***istym ludziom !!! mam nadzieje ze kasa byla ok za przysluge , a w przyszla niedziele mam nadzieje ze bedziecie na spocie tak jak mowilem przez tel to podrzuce jeszcze po czteropaku i podziekuje osobiscie :hi: aha i na nastepne picie tez chetnie sie umowie bo zadko sie spotyka takie osoby co pomagaja tak szybko i w sumie nieznajomemu !!! do zobaczenia i jeszcze raz dzieki :D ale to w sumie moja wina bo zostawilem moja niunie zonie a ona chyba jej nie lubi :D [br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 16:57_________________________________________________aha moj numer tel jak cos 665 945 811 , jak by ktos potrzebowal pomocy takiej jak ja dzisiaj to smialo dzwoncie !!!

Opublikowano

Taka akcja dzisiaj była ja nie miałem czasu na forum zerknąć ;( łooo kurde.

Tak czy siak jest weekend i trzeba się dzisiaj napić coś.....

Płaciłeś im za przysługę ??? OSZALAŁEŚ :polew::polew:

Trzeba było dzwonić.... i szefunio jak będzie mógł to ogarnie :decayed:

Wojtas weź no ogarnij w zwijaku żeby były numery kontaktowe do ludzi z Wrocka. Niech ludzie podadzą. Tak łatwiej będzie kogoś złapać

Opublikowano

akcja byla blyskawiczna :D wielki szacunek dla chlopakow :) nie znamy sie w sumie a wiec na paliwo i na flaszke musialem dorzucic :D z tymi numerami to super pomysl , kazdy kiedys moze potrzebowac pomocy a jak widac wszyscy chetni sa :) dzieki wszystkim za zainteresowanie ....[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 17:10_________________________________________________tak pozatym to ja we wrocku mieszkam od niedawna i widze ze tutaj co weekend ktos nie ma sie z kim napic :D ja niesety jestem w Finaldii ale od listopada jestem na stale na miejscu i tez czesto nie mam sie z kim napic :D a wiec reflektuje na spotkania A4 klub przy jakims dobrym napoju :D

Opublikowano
  • Autor

Wypije dzisiaj za Twoje zdrowie. Osłony masz całe tylko trytki popuszczały , śruby zabrała Twoja żona. Osłona aktualnie chyba leży u Gniadego bo zrobiliśmy mu po drodze szybki napad na chatę a Kurak miał ją w bagarianie.

Mój kom 504330885 dla tych co nie przyjeżdżają na spoty. Wojtas podwieszaj listę :rtfm:

Może podzielimy miasto na rejony będzie wiadomo do kogo gdzie dzwonić. :mysli:

Opublikowano

Nie ma sensu dzielić. Mi jest wszytko jedno gdzie pojadę. Turbo gnój jeździ prawie darmo :polew: :polew:

mam już wstępne średnie spalanie.... samo miasto bez trasy. Jazda spokojna/wariata spalanie ........uwaga...... 7.1L

Opublikowano

spoko wypij dzieki i na zdrowie :D , jezeli chodzi o oslone to mam nadzieje ze nie bedzie jej na forum w dziale sprzedam heheheh :D

Opublikowano

spoko wypij dzieki i na zdrowie :D , jezeli chodzi o oslone to mam nadzieje ze nie bedzie jej na forum w dziale sprzedam heheheh :D

Dzisiaj nie bo jeszcze nie wyschła po myciu :polew:
Opublikowano

Dzisiaj nie bo jeszcze nie wyschła po myciu :polew:

a pisałeś mi esa że masz prawie nową osłonę .... dalej aktualna ?

Opublikowano

jak w dobrym stanie to rezerwuje :decayed:

Opublikowano

Kurde, taka akcja mnie ominela :evil: Akurat odbierałem swoja niunie z pracy i nie mialem dostepu do forum. W razie czego moj numer tel. 693396576.

CHLOPAKI ! Kto jest chetny na Grila ?? JUTRO - Sepolno City :gwizdanie: Moi staruszkowie wracaja w niedziele z nad morza, wiec jutro mam do dyspozycji Ogrod ! Kto sie pisze ?

Opublikowano

:shocked:

Kurde, taka akcja mnie ominela :evil: Akurat odbierałem swoja niunie z pracy i nie mialem dostepu do forum. W razie czego moj numer tel. 693396576.

CHLOPAKI ! Kto jest chetny na Grila ?? JUTRO - Sepolno City :gwizdanie: Moi staruszkowie wracaja w niedziele z nad morza, wiec jutro mam do dyspozycji Ogrod ! Kto sie pisze ?

:shocked: :shocked:Karwa fa i fi robić szybko liste muszę zerknać w google gdzie to sem polno
Opublikowano

Ja jutro cisnę do Czechowic do rodziny :thumbdown: Nie dam rady. Może przyszły weekend ???

Wczoraj podjęliśmy decyzję, że jedziemy. ehhh