Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry Pany :hi: :hi:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

dobry dzień

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

widziały pany cymbaje na legnickiej ? :blink: chciało by sie powiedzieć ale urwał ale 21 osób do szpitala trafiło :shocked:

Opublikowano

widziały pany cymbaje na legnickiej ? :blink: chciało by sie powiedzieć ale urwał ale 21 osób do szpitala trafiło :shocked:

Co tam się stało na Legnickiej ?

Już znalazłem http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35754,10587528,Zderzenie_tramwajow_na_Legnickiej__21_rannych__FOTO_.html

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

:shocked: :shocked: :shocked:

ale kosmos z tymi tramwajami

Opublikowano
  • Autor

Ewa jak do mnie dzwoniła mówiła że ponoć prądu brakło i się nie zatrzymał :blink:

Opublikowano

Solidnie go przytulił. :shocked: Widać porównanie nowa buda vs stara buda.

Opublikowano
  • Autor

nowa buda jeszcze nie spłacona a już do remontu :thumbdown:

Opublikowano

to dzisiaj sie stalo?

Opublikowano

tak, dzisiaj

Opublikowano

nowa buda jeszcze nie spłacona a już do remontu :thumbdown

Nie kasujesz biletów ?
Opublikowano
  • Autor

nie używam komunikacji miejskiej mam awersję z czasów liceum/studiów :decayed:

bardziej chodziło mi o to że kredyty pobrali na te cymbaje :cool1:

Opublikowano

Nie zapominaj, w jakim kraju mieszkasz - wyklepie się! :naughty:

Opublikowano

chlopaki mieszka ktos z was w lesnicy pod wroclawiem moze ? bo kurde wczoraj bylem tak u kolesia kupic telefon i okazal sie zjebany , tzn wszystko dziala poza glosnikem zewnetrznym co dopiero w domu zauwazylem jak sie zaczlem nim bawic .... mam go na gwarancji ale nie po to kupilem "nowy" zeby odrazu na gwarancje oddawac .... koles to taki leszczyk ma sklepik w domu handlowym hermes jak dobrze nazwe zapamietalem ..... moze ktos mieszka tam i zna goscia ? bo nie wiem czy jechac jutro i go zlac odrazu w tym sklepie czy co :D

Jedz i oddaj na dole kupowałeś czy na górze oni skupują uszkodzone i naprawiają szczególnie ten na dole

tzn jak kupilem na gorze od goscia na 1 pietrze ale telefon jest 3 miesieczny i jest na gwarancji .... wczoraj oddalem na gwarancje do orange i zobacze co powiedza .... jak cos bedzie z nim nie tak i nie beda chcieli naprawic to wtedy tam na 1000% tam pojade :decayed:

a skad wiesz ze skupuja uszkodzone ? ale chyba jak jest na gwarnacji to by najpierw naprawili na gwarancji przed sprzedaza chyba ze jakas lipa z tym telefonem jest .... druga sprawa to nie sprawdzilem tego telefonu i to moja wina , dlatego oddaje do serwisu zeby miec jak cos od nich podkladke ze wada byla wczesniej przed zakupem .

Opublikowano
  • Autor

sprawdziłeś IMEI jak kupowałeś ? Kolega pracuje w autoryzowanym serwisie szajsunga i mówi ze coraz częściej podkładają w komisach albo lewe karty gwarancyjne albo zerują IMEI. Po takich zabiegach masz po gwarancji.

Opublikowano

sprawdziłeś IMEI jak kupowałeś ? Kolega pracuje w autoryzowanym serwisie szajsunga i mówi ze coraz częściej podkładają w komisach albo lewe karty gwarancyjne albo zerują IMEI. Po takich zabiegach masz po gwarancji.

A to polska własnie -trza sp***dalać stąd.
Opublikowano
  • Autor

do Czech do Holandii czy do Nibylandii ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Listopad 2011, 12:46_________________________________________________robię dzisiaj z Ewą wieczorem nalot na dobrą pizzę. Dzwoniłem do Gniadego ma sie określić. Wpadnie ktoś na papu i porcję chmielu ?

Opublikowano

Postaram się być, ale nic nie mogę obiecać. W tym tygodniu czekają mnie dwie kartkówki, dwa kolokwia, a do zrobienia oprócz tego mam dwa sprawozdania, pięć programów i listę zadań. W związku z powyższym moja obecność zależy od stopnia zaawansowania prac. W razie czego, będę dzwonił :(

Opublikowano

Ja odpadam na wyjście dzisiaj :confused4: Dopiero co znalazłem prace. Krucho u mnie z kasa... nie wiem jak dotrwam do końca miesiąca.... Zresztą Monia leży w łóżku, wole się nią zająć, niż opychać się pizza. Jak stanę na nogi, to ja Was będę zapraszał :hi: