Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry Pany :hi: :hi:

Hornet, mam dla Ciebie zabawke. Dell GX240. Tylko powiedz mi, czy Twoj dysk jest na SATA czy ATA ?

Jest ATA. Ja szukam czegoś takiego.

46-90-large.jpg

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Czy ktoś z szanownych kolegów jest w stanie uraczyć mnie linkiem do pobrania tej oto nuty?

http://www.mmusicz.com/search/video/1/me+pasina.html[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 10:54_________________________________________________jeżeli nie ruszy Ci przez tamten link to zassaj z jutuba przez zrzutę a potem przerobisz film na mp3 przez program "any video converter"

Opublikowano

Nie idzie mi z tego linka właśnie, a z "jutuba" lipton, bo ja chcę pełną wersję, do filmiku jest skrócona. A Ty masz możliwość stargania z tego linku? Jak tak, to przesłałbyś mi to na maila? Browar bydzie :hi:

Opublikowano
  • Autor

zesrał mi sie komp na amen jutro jade do szwagra kuraka kupić nowy jak ogarnę system to Ci to przerobię

Opublikowano

jak zamówić części u Toma

[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 21:49_________________________________________________nie mogę go znaleźć

Opublikowano

[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 21:49_________________________________________________nie mogę go znaleźć

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30793.0;topicseen

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

Czy ktoś z szanownych kolegów jest w stanie uraczyć mnie linkiem do pobrania tej oto nuty?

znajdź tę piosenkę na tej stronie, to Ci ją z miejsca ściągnę:

http://www.wrzuta.pl/

podeślij link

Opublikowano
  • Autor

kurak ja już szukałem na wrzucie :wink4: jakby było to bym mu do zrzuty podesłał link

Opublikowano

Co kupujesz ?
Opublikowano

Co kupujesz ?

Pewnie ziemniaki na zimę chce kupić... chyba ze 2 tony :polew:

Opublikowano

Co kupujesz ?

Pewnie ziemniaki na zimę chce kupić... chyba ze 2 tony :polew:

Chłop wyżarty pewnie lubi ziemniory.
Opublikowano

kurak ja już szukałem na wrzucie :wink4: jakby było to bym mu do zrzuty podesłał link

Patrz kurak jaki chętny na tego browara :kox: :kox: :kox: ja też właśnie szukałem i ciężki temat coś... A nutka brzmi dobrze, na bose by to zagrało... :wink4:

Opublikowano

rak jaki chętny na tego browara :kox: :kox: :kox: ja też właśnie szukałem i ciężki temat coś... A nutka brzmi dobrze, na bose by to zagrało... :wink4:

:>

bose... :slina:

Opublikowano

Nie wiedziałeś, że mam u siebie? A no tak, maciek z gniadym jechali moją b5... Ty nie miałeś okazji :gwizdanie:

Opublikowano

niestety :(

Opublikowano

Wiele osób twierdzi, że w B5 szału to nie robi... Ale jak dla mnie jest wystarczające. Przejedziesz się, bez obaw, będzie jeszcze okazja :)

Opublikowano

Panowie zmieniłem wtryski na 216 i przestawił mi się kąt wtrysku, musiałem pędzić na wroclaw i nie zdazylem juz tego ogarnac tylko zlogowałem i brakuje mi ze 25jednostek :gwizdanie: Nie mam tutaj dostepu do kluczy, wiec pomyslalem, ze moze pomoglby ktos za 'flaszke' odkrecic 4srubki? :decayed: Pozdrawiam

Opublikowano

a jakie klucze Ci potrzebne? mam ich trochę, a że nigdy tego nie robiłem, więc nie wiem...

jak coś, to dzwoń, numer masz niżej