Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jakie klucze Ci potrzebne? mam ich trochę, a że nigdy tego nie robiłem, więc nie wiem...

jak coś, to dzwoń, numer masz niżej

13nastka z krotka przedluzka na patyku, zwykla oczkowa 13 i jedna jest tam z tylu i trzeba troche pokombinowac zeby dojsc no i mlotek i kawalek drewienka :)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a jakie klucze Ci potrzebne? mam ich trochę, a że nigdy tego nie robiłem, więc nie wiem...

jak coś, to dzwoń, numer masz niżej

13nastka z krotka przedluzka na patyku, zwykla oczkowa 13 i jedna jest tam z tylu i trzeba troche pokombinowac zeby dojsc no i mlotek i kawalek drewienka :)

mam :decayed:

Opublikowano

Zamawiam przegub i łożysko :dziura: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:57_________________________________________________Panowie coraz więcej ludzi mówi o modyfikator plus to link http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=modyfikator+plus&order=p&change_view=1 , ktoś to używa lub wie coś więcej na ten temat :> :>

proszę o wypowiedzi

Opublikowano

Zamawiam przegub i łożysko :dziura: [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 21:57_________________________________________________Panowie coraz więcej ludzi mówi o modyfikator plus to link http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=modyfikator+plus&order=p&change_view=1 , ktoś to używa lub wie coś więcej na ten temat :> :>

proszę o wypowiedzi

Powiem Ci tak.. jedno wielkie goowno

Opublikowano

też tak myślę

Opublikowano

Na czymś trzeba zarabiać. W dzisiejszych czasach - większości wypadków nabijaniu ludzi w butelkę wciskając im właśnie coś takiego jak to. Ja nie wierzę w cudowne działania takich środków. Jak coś ma się sp***dolić, to i tak się sp***doli i tak.

Opublikowano

Na czymś trzeba zarabiać. W dzisiejszych czasach - większości wypadków nabijaniu ludzi w butelkę wciskając im właśnie coś takiego jak to. Ja nie wierzę w cudowne działania takich środków. Jak coś ma się spieprzyć, to i tak się spieprzy i tak.

Dobrze gada... polejcie mu :good:

Opublikowano
  • Autor

oto i jestem z własnego kompa :naughty: teraz już mogę nie chodzić do roboty. Kończę instalować programy i juz jestem na stałe :good: Piotrek to USB na przedzie nie działa ... może dlatego że nie jest bezprzewodowe :polew: przywoze kompa na spot to przepniesz mi parę elementów ze starego śrupa. Bez tv out`u nie wyrobię i jeszcze czytnik kart pamięci. Jak się nie zmieści dotniemy flexą. :)

Opublikowano

Maciek, Ty też masz problemy ze spaniem? ;) mi to jeszcze z piekarni zostało, ciężko organizm odzwyczaić... :gwizdanie: w ciągu dnia człowiek spompowany że się robić nie chce, a w nocy pełni sił...

Opublikowano

śpiochy :) szkoda zycia na spanie .

Opublikowano

eee tam szkoda życia, korzystaj jeśli możesz :disgust:

Opublikowano

proszę o wypowiedzi

Wygląda na "magiczny" środek.

Lub bardziej na placebo, bo wyniki, przez normalnego użytkownika, raczej mogą być trudno mierzalne.

:-)

ale jak ktoś ma jakieś z tym doświadczenie niech da znać.

Opublikowano
  • Autor

Maciek, Ty też masz problemy ze spaniem? ;)

nie wręcz przeciwnie jak juz sie położę to mogę spać do 14 :naughty: tyle że przed 1:00 nie zasnę [br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 09:33_________________________________________________ejj ? żyjecie ?

Opublikowano

No :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Dzień dobry :hi:

Opublikowano
:hi: Siema[br]Dopisany: 18 Listopad 2011, 12:43_________________________________________________Ma ktoś na zbyciu śrubę do stalówek do audi ?? Potrzebuję jedną, lub kilka szt, bo dzisiaj mi kolo rozjebal przy zmianie kół :wallbash::thumbdown:
Opublikowano
  • Autor

do teeree sie odezwij powinien mieć.

Opublikowano

do teeree sie odezwij powinien mieć.

Spać :tongue4:
Opublikowano

Śpi się we dwoje...

Opublikowano
  • Autor
:bry: obudziłem sie właśnie i stwierdziłem e za godzine mam do roboty :thumbdown: jakbym jeszcze przykimał to bym zaspał na 2 zmiane :polew: