Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie kłóćcie się bo jacyś nowi nas czytają :hi:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Karol czuje się zagrożony że w niedługim czasie jakieś inny turbognojak go może objechać :polew: stąd napinki i postawa agresywna :decayed:

Opublikowano

Karol czuje się zagrożony że w niedługim czasie jakieś inny turbognojak go może objechać :polew: stąd napinki i postawa agresywna :decayed:

:polew: :polew:
Opublikowano

Ja się nie czuję zagrożony bo są mocniejsze fury i już nie raz baty dostałem. Pytam tylko z ciekawości a tu zaraz, że będzie polewka. Jakiś książę się trafił czy jak.... :gwizdanie: Dla mnie to ludzie mogą nawet program w TESCO na dziale mięsnym kupować i wgrywać.[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 21:17_________________________________________________

nie kłóćcie się bo jacyś nowi nas czytają :hi:

Tylko czytają.. na spocie się pojawią jak będzie VAG potrzebny :decayed:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 21:18_________________________________________________Szczur zobacz lepiej co EVO zrobił z GTB2260 i ARL :slina::shocked:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=216748.0;topicseen

Opublikowano

Tylko czytają.. na spocie się pojawią jak będzie VAG potrzebny :decayed:[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 21:18_________________________________________________Szczur zobacz lepiej co EVO zrobił z GTB2260 i ARL :slina::shocked:

Ja jestem nowy i nie "tylko" czytam! :> W niedziele zjawiłem się pierwszy raz na spocie i nie dlatego że był mi potrzebny VAG, więc kolego nie generalizuj. :disgust:

Opublikowano

Widocznie jesteś odmiennym przypadkiem :decayed: Data rejestracji: 26 Kwiecień 2010, 18:41

Opublikowano

Pawle poszlo PW :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Szczur zobacz lepiej co EVO zrobił z GTB2260 i ARL :slina::shocked:

Jacek dojeeebał ... pełen szacun i to jeszcze na seryjnych pompkach ... :shocked: 1.9 bara to trochę sporo. W tym wypadku musze przyznać ze to tdi musi sie zacnie odpychać. [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 23:13_________________________________________________panowie poszukuje tej płyty http://www.ebay.in/itm/Tidy-Weekender-Reunion-Live-Hard-House-Music-CD-/270748567578 sklep rapidshare.com milczy. Ma ktoś jakieś pomysły skąd to można skołować ? [br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 23:16_________________________________________________dobre rano :decayed:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Bry ale ja akurat o Zołnierzu nie pisałem .

Opublikowano
  • Autor

7defddaa91a388c91b98e3ae6c860b41.gif?1320687239

:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

auć :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

pytanie za 100 punktów: Czemu Mirek nie mógł odpalić na spocie ?

Bo nie miał bezpiecznika od ECU :polew: Wsadził na miejsce i wszystkie problemy zniknęły :good:

Opublikowano

pytanie za 100 punktów: Czemu Mirek nie mógł odpalić na spocie ?

Bo nie miał bezpiecznika od ECU :polew: Wsadził na miejsce i wszystkie problemy zniknęły :good:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

W takim razie umieszczam go na 1szym miejscu mojej listy super rezaczy.... jest jeden co rezał bluetooth-a mimo że miał go dawno w samochodzie :decayed: ale bezpiecznik przebija go :polew:

Opublikowano

Przyjechał bez bezpiecznika ?

Opublikowano
  • Autor

tak :) bo widziałeś że raz odpalał a raz nie. Jak zimny to startował od strzała :gwizdanie:

Opublikowano

btw bardzo ladne masz te lampiony z przodu :good:

Zobaczył u mnie na aucie i awarii dostał :kox: też musiał takie mieć... :wink4:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 00:50_________________________________________________

Tylko czytają.. na spocie się pojawią jak będzie VAG potrzebny

E ee eee... Ja nie potrzebowałem VAGa a się pojawiłem pod mostem... Na pizzy też, ale Ciebie nie było ani tu ani tu... W grudniu jestem w Polsce jak się w końcu nie poznamy to Ci łeb z kablami urrrrwe :kox:

Opublikowano
  • Autor

Zobaczył u mnie na aucie i awarii dostał :kox: też musiał takie mieć... :wink4:

tak jak mówisz zaśliniłem sie i wysłałem do Gwertego :decayed:

Opublikowano

Zobaczył u mnie na aucie i awarii dostał :kox: też musiał takie mieć... :wink4:[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 00:50_________________________________________________

Tylko czytają.. na spocie się pojawią jak będzie VAG potrzebny

E ee eee... Ja nie potrzebowałem VAGa a się pojawiłem pod mostem... Na pizzy też, ale Ciebie nie było ani tu ani tu... W grudniu jestem w Polsce jak się w końcu nie poznamy to Ci łeb z kablami urrrrwe :kox:

łeee raz byłem chory a drugi raz piłem.... więc jestem usprawiedliwiony

Opublikowano

Po wymianie VP44 mój AKN ocipiał :shocked: takie oczy miałem jak się przejechałem... A dzisiaj na trasie Polska-Anglia non stop banan na pysku :decayed: nie to auto... Myślałem przed wymianą, że to jedzie, ale po wymianie... TO ZAPIERRRRDALA!!