Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kierunek jest czerwony i masz obrys na boku lampy :wink:

No musimy się sprężać... bo przydało by się już założyć :whistling:

Ja jeszcze muszę letnie obuwie zakupić :thumbdown: Jakby miał ktoś 225/45/17 w stanie do jazdy i dobrej walucie to chętnie odkupię.

Tak jak Maciek pisze, kierunek i obrys, tym sie różni US od EU. Ja na swoje polowałem tak jak na tylną klapę od chwili zakupu auta, czyli 2 lata... I co mnie najbardziej irytuje - do sedana takie rarytasy są 3 razy tańsze, jak do avanta... :shock3::doh:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hornet, mam w planach powrót na 'dziki wschod' jakies kalachy do przewozu? Czy teraz granaty popychamy?:cwaniak:

Opublikowano

Michał ten koleś co kupil konsole nie odzywa sie :kwasny:

Opublikowano

widzialem, ze chlopaczek ma konto junior, to moze ma szlaban na kompa od rodzicow? Moze warto poczekac troche czasu?

Opublikowano
Hornet, mam w planach powrót na 'dziki wschod' jakies kalachy do przewozu? Czy teraz granaty popychamy?:cwaniak:

Nic nie ma ponieważ transport przyjdzie Tirem :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Hornet i te jego afrykańskie interesy :polew:

Opublikowano
Hornet i te jego afrykańskie interesy :polew:

Przynajmniej mnie Państwo z Tuskiem na czele nie bije po plecach... :polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
  • Autor

tak czy tak połowa Twojej wypłaty idzie na tych nierobów... nie ważne czy kupisz serek, paliwo czy flaszkę na wieczór :whistling:

Ja tymczasem idę spać :decayed:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Emil, i jak odezwał sie klient?

Opublikowano

Nic. Dzwoniłem do niego i poczta od razu sie włacza. Napisałem do niego maila bo widziałem, że się rano logował na konto w allegro. Dam mu czas do piatku potem o zwrot prowizji do allegro.

Opublikowano
tak czy tak połowa Twojej wypłaty idzie na tych nierobów... nie ważne czy kupisz serek, paliwo czy flaszkę na wieczór :whistling:

Jakiej wypłaty... ja nie mam wypłat i co za tym idzie robię tak, żeby ta połowa nie szła na tych nierobów :grin:

Opublikowano

:hi:

Karol, z Twojego podpisu wynika, że jutro będziesz tatą :naughty::naughty:

---------- Post added at 11:49 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

Pany, da radę wypolerować szybę czołową? Siostra ma porysowaną od wycieraczek. Trzeba wymieniać?

Opublikowano
:hi:

Pany, da radę wypolerować szybę czołową? Siostra ma porysowaną od wycieraczek. Trzeba wymieniać?

Z tego co się orientuje to jeśli ryski są drobne to da rade... ale raczej żaden konkretny szklarz Ci tego nie poleci. Jeśli rysy głębsze to bym wymieniał szybe.

No i jeśli próbując wygładzić ryske zrobi się dołek to będziesz miał w szybie soczewke :decayed:

Opublikowano

Czekamy na małego... dzisiaj młoda po schodach będzie chodziła a wieczorem........:banan: może uda się młodego wypłoszyć :grin:

Wierci się ale jakoś nie ma chęci się gramolić na ten popaprany świat :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

biorąc pod uwagę to co mamy teraz też bym się nie pchał... Mądry chłop będzie :decayed:

No i jeśli próbując wygładzić ryske zrobi się dołek to będziesz miał w szybie soczewke

Zadziała to jak lupa i będzie wypalała dziury w fotelach miejsce po miejscu:evil:

Opublikowano

Z tego co pamiętam to żeby wypalić dziurę to musiała by być wypukła po obu stronach... W przypadku gdy jest wklęsła z zewnątrz a płaska w środku to będzie rozpraszać światło wewnątrz auta :whistling: Ale mogę się mylić :wink:

Opublikowano
  • Autor

to nie będzie fajerwerków :thumbdown:

Opublikowano

No niestety :decayed: Jak bym się nie bawił w polerowanie...tym bardziej, że to szyba czołowa. Po polerce na bank w miejscach rys będą dołki i będzie przez nią widać tyle co przez butelkę :decayed: ...no może przesadzam ale dyskomfort jakiś będzie, kolega się wk***i i tak czy tak szybę wymieni także chyba szkoda sobie głowę zawracać :wink:

Opublikowano
  • Autor

Powszechnie wiadomo że co tanie to drogie...

Arek wrzuć mi fotę swojej na czerwonych felach

dzisiaj pierdyknę jedną felgę na czerwono a jutro drugą na pomarańczowo bo coś nie mogę się zdecydować :kwasny: zobaczę jak to w realu będzie wyglądało i wtedy zadecyduję który kolor zostanie