Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

evka jeszcze w niektórych kwestiach pomoże kierowcy a ten już nie :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ten jak AW11 i ae86 nie wybacza błędów. Twój sąsiad a mój kolega ma AW11 i nią nie jeździ... Nie rozumiem go to auto jest po kapitalce i lakierze a od 2 lat praktycznie stoi. Odpalana i przeleciana żeby sie nie zastała

Opublikowano
coś czuję że jak Nelson tu wpadnie to nie pojedziemy w przyszłym tygodniu oglądać tej tetetki :naughty:

Mowa o starej budzie ? ..... są brzydkie i jakieś takie... niejakie.. tak tak wiem wiem dałem linka do jednej ale przecież trzeba było zachować pozór i dać jakieś audi...

Opublikowano
  • Autor

stara buda ale jakaś taka ładniejsza bo czarna. Z zewnątrz nie wygląda jakby miała kontakt z baobabem. Zobaczymy co powiedzą logi. Legenda głosi że miała kiedyś 225 PS :grin:

Opublikowano

MR2 jak by mu się znudziła to zawsze można sobie yebnąć z niej Ferrari :decayed:

Opublikowano

MIałem dwie sztuki mr2 sw20 i mogę z całą pewnością stwierdzić ,że to auto do robienia radości.

Po prostu kozak matha faka

Wesołych Świąt

Opublikowano

Ta MR2 konkretnie przebajerowana, to nie na moje gusta:shock3: Jutro jadę oglądać http://otomoto.pl/show?id=C23258638&preview=1

Opublikowano

Łeee...myślałem, że będziemy mieć zapierdalacza na spotach :decayed:

Gdybym miał wolne 25k...gdybym w ogóle miał 25k to bym nie potrafił sobie jej odpuścić :kox: Lubie takie zabawki :kox:

Co do TT...rzecz gustu :hi:

Panowie a ja bije się z myślami...chodzi mi po głowie sprzedaż auta ale jak tak patrzę na nią to nie wiem czy bym się odważył :facepalm:

Opublikowano

wiesz, przed kupnem parówy sam o takiej myślałem, ale to kwestia gustu. Chociaż racja, na feldze i glebie, a Ty z pewnością takie wrzucisz, będzie :kox::kox::kox:

Opublikowano

Kaju = Kalesono:grin:

Opublikowano

To za***rdalaj na battalion i czytaj historię, która mnie dzisiaj spotkała :kox:

---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

za***ie CIE :decayed:

Opublikowano
To za***rdalaj na battalion i czytaj historię, która mnie dzisiaj spotkała :kox:

---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

za***ie CIE :decayed:

Będzie fajt :naughty::decayed:

Opublikowano

Fajt z rolki i kreski już jest planowany od dawien dawna... :) nelson ma wygraną w garści ale chcę zobaczyć jak bardzo waga wpływa na przełożenie mocy na murzyna :decayed:

Opublikowano

W sumie też jestem ciekaw :eusathink: ale myślę, że odejdzie sporo...2.5 to jednak ok. 100kg(?) cięższy murzyn :decayed:

Opublikowano

Nie wiem, w przybliżeniu 150kg, z tym, że ja mam 2 konie mniej, ale trochę momentu wyżej. Okaże się jak to wygląda na drodze :)

Opublikowano

Dwaj Miszczowie teorii:grin:

Opublikowano

MILCZ!! :decayed: