Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczuraz masz już te ramki pod tablice ?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Maciek pamiętasz gumy 215/40 o których Ci kiedyś pisałem :whistling: Dzisiaj zabrałem komplet za duże piwo :naughty:

2szt. naxen 7mm :naughty:

2szt. maxxis 5m

No i najważniejsze, że normalny bieżnik bez tej yebanej jodełki... :decayed:

Opublikowano

Emil, to poszła w końcu Twoja audi czy nie?

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ----------

Maciek pamiętasz gumy 215/40 o których Ci kiedyś pisałem :whistling: Dzisiaj zabrałem komplet za duże piwo :naughty:

2szt. naxen 7mm :naughty:

2szt. maxxis 5m

No i najważniejsze, że normalny bieżnik bez tej yebanej jodełki... :decayed:

A co Ty chcesz od jodełki? :decayed:

Opublikowano

Miałem wszystkie cztery z jodełką 225/45 na początku...ku@1a nigdy więcej... szumi to k**estwo strasznie :decayed: przy 200 wrażenie jakbyś miał okna pootwierane :naughty: w mieście też nie wesoło :whistling::decayed: O deszczu nie wspomnę :whistling::decayed:

Opublikowano

No ale to chyba nie wszystkie jodły wyją...? Ja w tym sezonie już odpuszczam nowe opony letnie. Zimą kupię, jak będą tańsze :decayed: a szykuje się na te:

sessanta.jpg

Opublikowano

Z tego co się orientuję to wszystkie... ze względu na dużą powierzchnie gumy toczącej się po glebie :decayed: Ale ręki uciąć nie dam :whistling::decayed:

Opublikowano

Ten vredenstein to nie jodła, ale za***iście mi się na niej jechało właśnie w tym rozmiarze w A6C5... Osz kuuurwa, powyzej 200 nawet cichutko, na mokrym perfekcyjnie.

Opublikowano
  • Autor

a juz masz do czego je przykręcić ? :naughty: jeżeli mam być szczery to temat całkowicie mi wypadł z głowy :facepalm:

najważniejsze, że normalny bieżnik bez tej yebanej jodełki... :decayed:

Mi jodły na przodzie też szumią taki ich urok.

Opublikowano
Emil, to poszła w końcu Twoja audi czy nie?

Tak poszło.

---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ----------

a juz masz do czego je przykręcić ? :naughty: jeżeli mam być szczery to temat całkowicie mi wypadł z głowy :facepalm:

Ramki miały być także dla kumpla. No kij wkurzy sie i mu przejdzie, kupi sobie jakies inne.

Opublikowano

Bry Panowie :hi:

Czas na hard reset... :whistling: ruda z lodem proszę :drunk:

---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ----------

Który leciał dzisiaj za mną koło głównego czarnym avantem b6? ramki były :whistling:

Opublikowano

Dobra cyce... kto ma zbyciu zajechane turbo..... potrzebuję do sprawdzenia patentu. Może być zapieczone i brać olej. Przyznam, że nie chce mi się kupować takich bo jak patent nie wyjdzie to szkoda kasy a może gdzieś komuś jakiś złom zalega :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor

Dzień dobry :hi:

Opublikowano

:siema:

...czacha dymi :facepalm:

Opublikowano

bry :hi:i mały wypadek w pracy palec spotkał się z młotkiem :facepalm:

Opublikowano
bry :hi:i mały wypadek w pracy palec spotkał się z młotkiem :facepalm:

No ja też miałem mały wypadek ale chyba z nudy. Chciałem się poczuć jak nowo narodzony i ojebałem łeb na łyso... :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

a ja właśnie zjechałem z miasta a po drodze natrafiłem na oryginalny batmobil :kox:

2012_06_07_028.jpg

właśnie podłączyłem nową zabawkę ale widzę że nie ogarnę sam jej ustawienia :facepalm: gdzie można dorwać instrukcje PL do takiego czegoś ?

2012_06_07_029.jpg

Opublikowano

No ja też miałem mały wypadek ale chyba z nudy. Chciałem się poczuć jak nowo narodzony i ojebałem łeb na łyso... :facepalm:

Dobra robota :thumbup1: Dopóki nie poznałem swojej też byłem łysy :decayed: Żyleta jechałeś? :naughty:

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ----------

DSC00720_kopia.jpg

Jak się widzi? :whistling::decayed:

Opublikowano

Dobra robota :thumbup1: Dopóki nie poznałem swojej też byłem łysy :decayed: Żyleta jechałeś? :naughty:

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ----------

http://s8.postimage.org/ndb37k0j5/DSC00720_kopia.jpg

Jak się widzi? :whistling::decayed:

Jakbyś dorwał lampiszony US to jak najbardziej mi się to widzi ;) najpierw maszynką, bo miałem trochę przydługawe, a na koniec poprawiłem żyletą. Nawet mi się koorwa podoba :kox:

Opublikowano

Wątpie żeby mi się udało dorwać us'y :facepalm: no ale Gwerty coś tam reza to trzeba myśleć nad tematem :whistling::decayed:

Najpierw pryskanie kółka :decayed: Tylko pistoletu nie mam :facepalm: