Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema elo 5 2 0. Prezes jedzie na wakacje! Dziwki koks i tajski boks już na mnie czeka:banan:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:bry pany

Opublikowano
Siema elo 5 2 0. Prezes jedzie na wakacje! Dziwki koks i tajski boks już na mnie czeka:banan:

Murzyny tez. Nie zapomnij wazeliny:decayed:

Opublikowano

Nie strasz bo nigdzie nie pojedzie... :whistling::decayed:

Opublikowano

Wszystkie najlepszego z okazji dnia dziecka.... mam nadzieję, że dostaniecie jakieś pikantne prezencji od swoich połówek. (połówka nie myśleć 0.5 L wódki :polew:)

Opublikowano

Wzajemnie najlepszego duże dzieci :wink:

Opublikowano

nic nie dostałem :kwasny:

Opublikowano

Dziennie jeszcze nie skończył ;)

Opublikowano
  • Autor

wstałem :naughty: najlepszego panowie :grin: oby nam sie zabawki nie psuły

Opublikowano
wstałem :naughty: Najlepszego panowie :grin: Oby nam sie zabawki nie psuły

amen!!

Opublikowano
wstałem :naughty: Najlepszego panowie :grin: Oby nam sie zabawki nie psuły

amen!!

amen, amen! :decayed: Najlepszego :drinks:

Opublikowano

Rozporządzenie z dnia 1 czerwca 2012roku.

W tym szczególnym dniu dla dzieci ... "wiekowe" dzieci rade święcić owy dzień. Apeluje się do społeczeństwa o walne przybycie na trunku spożycie.

Miejsce do ustalenia.

Opublikowano

Może z tej okazji dnia dziecka żona mi loda zrobi :banan:tylko żebym zmieścił go do lodówki :polew:

Opublikowano

ja jade opijać, zaraz wychodzę no i wszystko już (chyba) zaliczone!! :banan::banan::banan:

Opublikowano
  • Autor

ja z okazji dnia dziecka posadziłem sobie nowe rośliny i mchy do akwarium :naughty: wczoraj zainstalowałem zabawki za ponad 300 pln. Kolejne drogie hobby sobie znalazłem... a miały być 2 rybki w małym akwarium co mi go było szkoda potłuc i na śmietnik wywalić :whistling:

Hornet Twoja rada z kartami działa :naughty: dzisiaj nawet herbatę gratis od firmy dostałem :grin: teraz już się nie będę pierdzielił z pajacami :banan:

Opublikowano
ja z okazji dnia dziecka posadziłem sobie nowe rośliny i mchy do akwarium :naughty: wczoraj zainstalowałem zabawki za ponad 300 pln. Kolejne drogie hobby sobie znalazłem... a miały być 2 rybki w małym akwarium co mi go było szkoda potłuc i na śmietnik wywalić :whistling:

Hornet Twoja rada z kartami działa :naughty: dzisiaj nawet herbatę gratis od firmy dostałem :grin: teraz już się nie będę pierdzielił z pajacami :banan:

Nnno to panowie kiedy idziemy w trójkę na zakupy? :naughty::naughty::kox:

Opublikowano
  • Autor

w dużych sklepach nie mają takich problemów. To dusigrosze w osiedlówkach tak robią.

Opublikowano

Można się przespacerować po kilkunastu i zrobić porządek.

Opublikowano

Siema zioomy

Mam pytanko

Nie ma ktoś z Was pożyczyć na 4 dni jakiegoś większego pontonu względnie łodzi?

Odwdzięcze się :)

Opublikowano

Zawsze mówię - słuchać się wujka :decayed: Bardzo dobrze... jeszcze pochwal się gdzie zadziałało ?

Ja mam kolejny sklep na oku.... ECO to takie dosyć spore małe markeciki.... od 10 zł jest płatność.... a i wczoraj jeszcze widziałem karteczkę w sklepie gdzie młodemu kupowaliśmy prezent na dzień dziecka... dostałą Pana metkę :grin: i w tym sklepie również wisiała karteczka że prosimy o płatność kartą od 15 zł. Pokazałem mojej... wyszła z młodym ze sklepu :polew::polew: a ja zapłaciłem gotówką :decayed: