Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
moze i tak ale nie zawsze wyskakuje to jako temat proponowany na onecie w kategorii Wrocław :decayed: Założę się te ma tą informację z onetu :whistling:

Nie wchodzę na onet, to jest z obszczanej gazety.pl

---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ----------

Felgi O.Z. Versilia 8x19" NOWE ORYGINALNE !!! (2625084025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wejdzie to w moje nadkole ?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
moze i tak ale nie zawsze wyskakuje to jako temat proponowany na onecie w kategorii Wrocław :decayed: Założę się te ma tą informację z onetu :whistling:

Nie wchodzę na onet, to jest z obszczanej gazety.pl

---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ----------

Felgi O.Z. Versilia 8x19" NOWE ORYGINALNE !!! (2625084025) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wejdzie to w moje nadkole ?

ładne suki ale trzeba zrobić jakiś VT żeby orientacyjnie zobaczyć jak będą wyglądały na aucie. Nie każde fajne fele fajnie wyglądają na aucie :kwasny:

Opublikowano

dorwałem VT:

skoda-superb-oz-versilia-19.jpg

:slina:

Opublikowano

ładne i będziesz jezdził jak na taczce :facepalm: chyba że będziesz tylko pod MM wpadał na nich a jak użytkujesz autko na co dzień to tylko jest wygląd a gdzie przyjemność z jazdy

Opublikowano
  • Autor

taczki są fajne tylko serce na Wrocławiu boli... kwestia przyzwyczajenia i pieniędzy na wahacze :wink:

Opublikowano

Ciekaw jestem jak będzie na 18" i gwincie.. Z tym, że ja też za dużo po Wrocławiu to się bujał nie będę. Bardziej trasa Wrocław - Praszka..

Opublikowano
ładne i będziesz jezdził jak na taczce :facepalm: chyba że będziesz tylko pod MM wpadał na nich a jak użytkujesz autko na co dzień to tylko jest wygląd a gdzie przyjemność z jazdy

Na Wrocek to musi być kalosz 65 i ogjjjeńńńń

Opublikowano

pier**licie jak Antośki, ja latam z gwintem i profilu 40 i nie płacze. Emil, 8 cali i ET35 z palcem w d*pie Ci wejdzie, nawet się w nadkole będzie chować jeszcze.

---------- Post dopisany at 18:09 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ----------

Oczywiście mam na myśli ten setup co mam teraz, po Wrocławiu nie narzekałem ani razu. Że raz, dwa, czy pięć razy trzeba było zwolnić - trudno, coś za coś.

Opublikowano
pier**licie jak Antośki, ja latam z gwintem i profilu 40 i nie płacze. Emil, 8 cali i ET35 z palcem w d*pie Ci wejdzie, nawet się w nadkole będzie chować jeszcze.

Ile Ty jeździsz po tym Wrocławiu... robisz dziennie ponad 100km ?? Bo jak patrzę ostatnio na licznik jak zapiernicza do przodu to :shock3:

Opublikowano

Skończcie pier**lić, trzeba latać na tłusto:decayed:

Opublikowano
Ile Ty jeździsz po tym Wrocławiu... robisz dziennie ponad 100km ?? Bo jak patrzę ostatnio na licznik jak zapiernicza do przodu to :shock3:

Się wetnę w gadkę.. :decayed: w poprzednim miesiącu zrobiłem 290km :grin:

Opublikowano

ja przez 3 miesiace 2000 km :banan::banan:

Opublikowano

Się wetnę w gadkę.. :decayed: w poprzednim miesiącu zrobiłem 290km :grin:

:polew::polew::polew:ja miesięcznie robię ok 1000km czasami nawet dwa razy tankuję :decayed:

Opublikowano

a ja przez dwa lata 17tyś ;]

Opublikowano

Ja swoim przez dwa lata zrobiłem ponad 50, gdzie prawie rok fura latała może po 200km miesięcznie :doh:

Opublikowano

Ja przez pierwszy rok jak mam swój samochód cyknąłem prawie 15tys.:wink:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
Ja swoim przez dwa lata zrobiłem ponad 50, gdzie prawie rok fura latała może po 200km miesięcznie :doh:

ale latałeś po trasach do Londka...a po Wrocku ile ?? tylko co po kondony i piwo :grin:

Opublikowano

Trase do Londka i na zad zrobiłem raz, w sumie wtedy sprawdzałem jak pompa się sprawuje, bo zaraz po wsadzeniu nowej jebłem tą trase. No to z tym, co jeździłem tam, to na oko jakieś 5kkm, reszta po Polsce, morze, góry, w koło komina - po to kupiłem diesla, bo wiedziałem, że to będzie jeździło ze mną sporo. No i wiem, że jeździć jeszcze będzie.

Opublikowano

ja u siebie przez rok czasu około 15kkm