Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AWD to inna bajka zaprezentuj się ośką :decayed: nie tylko na prostej :polew: Krysitan nawet autobusem swoim latał.. a żeby Cię dobić to jak pisałem wcześniej laska ogarnęła lanosa i Krystiana Żona też autobusem polatała trochę :decayed: Koniecznie musisz się pojawić... tylko czy to nie zaszkodzi skodzie ?? :naughty::grin:

---------- Post dopisany at 19:21 ---------- Poprzedni post napisany at 19:20 ----------

Ja za sanki tyle nie dam bo zima u nas trwa krótko a nie mam gdzie ich składować

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
drugiego choroba rozbiera, 3 ma sraczkę. ehhh szkoda słów - paciuloki z Was i tyle...

sam jesteś paciulok i to taki fuj fuj :whistling: Jak mam płuca niedoleczone to nie bede stał na mrozie zeby znowu w szpitalu wylądować. Śnieg póki co nie topnieje to jeszcze bedą okazje zeby polatać.

Opublikowano

Hornet czemu telefonu nie odbierasz?:wink:

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

to 502 to Ty? ja nie zawsze odbieram tel po 18 którego nie mam w książce. Jak ktoś ma pilną sprawę to niech się nagra :decayed:

Opublikowano

pewnie zabawiał się z żonką a Ty mu przeszkadzałeś :):naughty::polew:

Opublikowano

to 502 to Ty? ja nie zawsze odbieram tel po 18 którego nie mam w książce. Jak ktoś ma pilną sprawę to niech się nagra :decayed:

Tak 502191389

Opublikowano

Tak 502191389

a co tam.. nera rwała i nie było z kim się napić??

Opublikowano

pisałeś, że jakieś latanie boczkiem wieczorem chciałeś robić poprostu chciałem sie przyłączyć.:decayed:

Opublikowano

latanie było na spocie a pisałem, że może po siatce podjadę ale byłem wywalony jak bezpiecznik

Opublikowano

a tak nie całkiem dawno hornet sie smiał że ktoś nie przyjedzie na spota bo zapomniał o urodzinach a sam nie przyjechał :P:P:P:P:P:P:P:decayed:

---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ----------

Emay bierz dzicko na sanki póki śnieg leży :)

Opublikowano
a tak nie całkiem dawno hornet sie smiał że ktoś nie przyjedzie na spota bo zapomniał o urodzinach a sam nie przyjechał :P:P:P:P:P:P:P:decayed:

---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:42 ----------

Emay bierz dzicko na sanki póki śnieg leży :)

Przecież w niedzielę byłem na spocie i ślizgaliśmy się ... daj numer do dilera bo masz załamanie czasoprzestrzeni. :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Honda CRX II (2931104721) - motoAllegro

ogarnijcie opis... ciekawy szyber :facepalm::naughty:

---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ----------

aktualizuję bo poprzednie poleciało http://a4-klub.pl/pozostale-auta-155/czesci-q7-4l-2010-2011-a-258178/

jak ktoś ma czas to może sporo przyciąć na tych gratach. Ja nie mam bo we wtorek spływa mi kolejna dostawa a nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać :kwasny: Dodatkowo pasy transportowe w hurcie taniej :wink:

Opublikowano
ktoś nie przyjedzie na spota bo zapomniał o urodzinach

O imieninach :whistling::decayed: zasadnicza różnica :decayed:

Opublikowano

Mam do sprzedania wygluszenie maski do a3 , lub ew maska + wygluszenie - maska troche zgieta, jakby ktos chciał :decayed:

Opublikowano
ktoś nie przyjedzie na spota bo zapomniał o urodzinach

O imieninach :whistling::decayed: zasadnicza różnica :decayed:

pezepraszam zwracam honor :)

Opublikowano

Spoko luuuzzzz Panie :decayed::wink:

A tym czasem oficjalnie oświadczyłem, iż definitywnie odstawiam alko od pyska :whistling::facepalm:

Koniec rehabilitacji... czas wrócić do formy :banan:

Opublikowano
Spoko luuuzzzz Panie :decayed::wink:

A tym czasem oficjalnie oświadczyłem, iż definitywnie odstawiam alko od pyska :whistling::facepalm:

Koniec rehabilitacji... czas wrócić do formy :banan:

Ile razy ja to sobie obiecywałem :whistling::decayed:

Opublikowano

Pewnie nie raz, nie dwa ani nie dziesięć :decayed::grin: ...nie Ty jedyny :whistling: