Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co tam Emilku znowu kombinujesz ? Pewnie cos z q szukasz ? Kup a6 w 3.0 tdi i sie zrobi na cacy. Bedzie wygodnie i szybko.

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kurde Hornet ile razy mam Tobie mówić że diesel to do TIRów i ursusa się nadaje..:grin:

Opublikowano
Kurde Hornet ile razy mam Tobie mówić że diesel to do TIRów i ursusa się nadaje..:grin:

młody żeś jeszcze to gupi :decayed:

Opublikowano

młody żeś jeszcze to gupi :decayed:

+1 :decayed: wyjaśniła się sprawa z tym błotnikiem w końcu?

Opublikowano

Nie wiem.. cisza jest na chwilę obecną. Ja jutro w nocy wybywam z miasta i będę dopiero w pn... więc jak coś to jechać i rwać z auta :polew:

Opublikowano

Ja miałem dzisiaj do Wrocławia jechać, ale fure rozkopałem i w sobote dopiero polece.

Opublikowano
Ja to widzę, że na spota to nikt nie trafia ale jak jest sprawa to wiedzą gdzie napisać... :decayed:

No cóż... Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie;) Przynajmniej debiut mam za sobą i ramki klubowe na pokładzie :P Postanawiam się poprawić i więcej nie grzeszyć, a Ciebie Hornecie proszę o wybaczenie i pojednanie mnie z jakimś lakiernikiem :D

Jak chcesz to mam b.dobrego lakiernika pod wrocławiem - 15 km od grunwaldu, malował mi już kilka autek, dokładek, zderzaków itp itd i naprawde profi :wink: No i nie zdziera

Opublikowano

thx wszystkim za chęć pomocy, okazało się, że w ECU ojciec Daniela jest lakiernikiem, to od razu tam mi pomalują, bo tam PDC będę zakładał, jeszcze raz dzięki

---------- Post dopisany 31-01-2013 at 08:16 ---------- Poprzedni post napisany 30-01-2013 at 20:04 ----------

TYŁ AUDI A4 B7 KOMBI S-LINE 8E9 ZDERZAK TYLNY PDC (2941286587) - motoAllegro

co myślicie o tym zderzaku? czym w ogóle się różni się ten sline od normalnego, bo ja chyba ślepy jestem...

Opublikowano

Dobra... wujek pakuje menele i leci w Polskie :decayed: Mnie w niedzielę nie ma :kwasny: nie dam rady wrócić.

Oczywiście forum zabieram ze sobą w telefonie i będę nad Wami czuwał :grin:

Opublikowano

Pytałem, czy sprawa błotnika się wyjasniła.

Opublikowano
:hi: Panowie szykuje sie u mnie wymiana oleju jaki proponujecie wchodzi w grę tylko mineral :decayed:
Opublikowano
:hi: Panowie szykuje sie u mnie wymiana oleju jaki proponujecie wchodzi w grę tylko mineral :decayed:

:dziura: tylko syntetyk!

Opublikowano

ale u mnie przebieg 270 tyś. i lany był mineral :facepalm:

Opublikowano

Liqui Moly :wink: Wedlug mnie lepszy niz motul :decayed:

Opublikowano

ale u mnie przebieg 270 tyś. i lany był mineral :facepalm:

U mnie 680 i syntetyk. Taki jaki zaleca producent i taki lejesz. Koniec kropka.

Opublikowano

a jak zacznie rzęzić ??

Opublikowano

a jak zacznie rzęzić ??

Legendy głoszą, że nawet Ci uszczelki ro***erdoli. Ja po poprzednim właścicielu przechodząc z 10W na 5W odnotowałem łatwiejszy rozruch i kulturalniejszą pracę. Wybór należy do Ciebie :wink: słyszałeś na spocie, żeby mój coś rzęził, albo coś? Fakt, rzęził jak diesel, no ale wycieków żadnych nie miałem po tej operacji ani nic z tych rzeczy, które krążą w legendach.

Opublikowano

no legendy legendami u mnie leci z pod klawiatur :cry: i ponoć te nowe uszczelki sa do d*p... i lepiej na jakiś tam silikon prawda? bo przed wyminą by to ogarnął

Opublikowano
no legendy legendami u mnie leci z pod klawiatur :cry: i ponoć te nowe uszczelki sa do d*p... i lepiej na jakiś tam silikon prawda? bo przed wyminą by to ogarnął

No są takie uszczelniacze :wink: lej to, co producent zaleca, a nie to, co zalał jakiś jełop, bo inaczej takiego majstra nie mogę nazwać.

---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:27 ----------

Jak Ci spod klawiatur idzie, to wymień uszczelki i tyle, uszczelnij czerwonym i po sprawie, nie ma prawa ciec, zalej go czym trzeba.

Opublikowano

więc mówisz pełen syntetyk?? lać i koniec