Opublikowano 3 Marca 201313 l Panowie pilna sprawa ma ktoś namiary na jakieś tanie żarniki D2S Potrzebuje na gwałt bo jutro przyjeżdża gościu po auto a mam ori philipsy i mi szkoda... ja pierdziele oddaj z nimi w czym problem... to jest właśnie polska mentalność - wcisnąć gówno A kolejna polska mentalność to najlepiej żeby utargować pol ceny auta. Skoro on chce mniej zapłacić to ja mu dam tańsze części... I nie chodzi wcisnąć gowno tylko sprawne ale może używane. Bo moje prawie nowe i trochę szkoda. Bo nikt mi tego nie wróci. Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 ---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- Ja ma D2S które mogę Ci sprzedać właśnie Philipsa - używane sprawne. Ile ty byś za to chciał? Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 Jak Ci jego cena nie odpowiada to nie sprzedawaj:facepalm: ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- Panowie kupiłem quattro do upalania, beda jeszcze jakeis sniegi mamy tu kogos z pogodynki?? Raczej już w tym roku nie będzie latania
Opublikowano 3 Marca 201313 l B5 avant 1,9tdi 2000r moja igła poszła za 16 tyś z książką , ori przebieg 260 pare tyś km ( kierowca zadowolony ) ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 21:25 ---------- A co do wyciągania pierdół to szkoda gadać, ja b6 miałem od listopada, i wrzuciłem do środka ledy warte 100 zł ale wyciągać mi się ich już nie chciało
Opublikowano 3 Marca 201313 l Jak komuś cena nie pasuje to niech nie kupuje i koniec. Wiadomo mody się nie zwrócą przy sprzedaży ale trzeba jakiś środek znaleźć, żeby jeden sprzedał a drugi kupił.
Opublikowano 3 Marca 201313 l No ją ledów też nie wyciagam cb zostało, 2 komplety alu i inne pierdoły. Tylko chciałem te żarniki bo bym miał na zapas. Już zamówiłem nowe chinole ale kupiec się szybko trafił i trudno moja strata przecież mu nie wyciągnę. A tak stoją droga to ludzie sprzedają takie oszabrowane że szkoda gadać... Radia, felgi, wszystko wyciągają... Jak by mogli to jeszcze by wycieraczki i lusterka pozabierali... Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 4 Marca 201313 l Panowie kupiłem quattro do upalania, beda jeszcze jakeis sniegi mamy tu kogos z pogodynki?? Obleśne B7 kupiłeś ---------- Post dopisany at 07:53 ---------- Poprzedni post napisany at 07:52 ---------- Ja ma D2S które mogę Ci sprzedać właśnie Philipsa - używane sprawne. Ile ty byś za to chciał? Wysyłane z mojego LT22i za pomocą Tapatalk 2 Ze 100 zł za obie.
Opublikowano 4 Marca 201313 l Co chcesz od B7 ??? Co się w nim nie podoba ? Obleśny tył w sedanie. Te światła jakieś takie nie doruchane. Niby to Audi a wygląda jak skoda :polew:
Opublikowano 4 Marca 201313 l btw. nie myslalem ze to tak bedzie malo palić, 7.5-8 trasa, miasto 10-11, upalanie 13scie
Opublikowano 4 Marca 201313 l Słabo upalane jak tylko 13 pali ---------- Post dopisany at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ---------- Co chcesz od B7 ??? Co się w nim nie podoba ? Obleśny tył w sedanie. Te światła jakieś takie nie doruchane. Niby to Audi a wygląda jak skoda :polew: Ja w A4 nie uznaję sedanów
Opublikowano 4 Marca 201313 l Słabo upalane jak tylko 13 pali ---------- Post dopisany at 08:23 ---------- Poprzedni post napisany at 08:22 ---------- Co chcesz od B7 ??? Co się w nim nie podoba ? Obleśny tył w sedanie. Te światła jakieś takie nie doruchane. Niby to Audi a wygląda jak skoda :polew: Ja w A4 nie uznaję sedanów Ty wogóle sedanów nie uznajesz.
Opublikowano 4 Marca 201313 l siema emil akurat B7 to jest następne auto którę zastąpi B5 kiedyś tylko że już nie stety nie w klekocie tylko 1.8 T ale najpierw plan w tym roku żonie coś zmienić na A3
Opublikowano 4 Marca 201313 l Miałeś się pochwalić tymi oponami a nie o jakies gówna b7 piszesz :grin:
Opublikowano 4 Marca 201313 l Pany, ma ktoś jutro czas, żeby podjechać ze mna rano i pomóc w ocenie tego: Dawro.pl - obwieszczenia, licytacje, przetargi
Opublikowano 4 Marca 201313 l Cena wywoławcza 17 tysi, jak myślisz za ile go wyrwiesz? ---------- Post dopisany at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:30 ---------- Tak patrze na tą wycene tego auta to mnie normalnie bierze... np koszt parktronik tył 50 zł :facepalm: Skąd Ci rzeczoznawcy biorą te ceny
Opublikowano 4 Marca 201313 l cena wywoławcza 17 600 i za tyle go biore To rozumiem, że komornik znajomy?
Opublikowano 4 Marca 201313 l Łykaj tą fokę.. będziesz zadowlony tylko pamiętaj zaraz po zakupie generalny przegląd.