Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no niestety nie mam ahh a siedzi po maską AHU temat który realizuje?? hmmm koło 7 tyś :( dziś kupiłem już turbo:naughty: ale przydało by się parę maneli typu 230 wtryski kolektorki od 130 konnej wersji spływ oleju i szukam gdzie taniej :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wpadnij na spota, przejedziesz się taką mocą jaką chcesz uzyskać. Wtedy będziesz myślał:wink: O jakim spływie oleju mowa?:decayed:

Opublikowano

no podobno też od wersji 130 km potrzebuje spływ czy odpływ ... no jakoś ostatnio nie mam kiedy podskoczyć bo zalatany człowiek i praca i wgl, w tamtą niedziele szukałem was a nie znalazłem a w tym tyg postaram się poprawić :)

Opublikowano

Ja żadnego spływu od 130tki nie mam:wink:

Opublikowano
no podobno też od wersji 130 km potrzebuje spływ czy odpływ ... no jakoś ostatnio nie mam kiedy podskoczyć bo zalatany człowiek i praca i wgl, w tamtą niedziele szukałem was a nie znalazłem a w tym tyg postaram się poprawić :)

No i kiedy Ty chcesz rezać? Kup 2,5 zrób program, wszystko w temacie.

Opublikowano

no to ciężko mi określić w takim razie czego mi trzeba :facepalm: a kolektorki masz? wydechowy podobno nie ma zależności może być od 101, 115 lub 130 km

Opublikowano

Zmień turbo, wtryski, daj fmica i to Ci wystarczy, więcej się po prostu nie opłaca.

Opublikowano

Kup 2,5 :hi:

Opublikowano

Karol wie co mowi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano
Karol wie co mowi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chociaż jeden wie, do czego dąże....:whistling::hi:

Opublikowano

Ma ktoś jakąś znizke lub dostep do tanszych paneli ( takich lepszych) i do cegly cietej starej ??? :decayed:

Opublikowano
Zmień turbo, wtryski, daj fmica i to Ci wystarczy, więcej się po prostu nie opłaca.

Nie do końca.. on ma turbo bez zmiennej geometrii:) trzeba jeszcze dmuchawę przerabiać :decayed: Sprzedać i kupić 1,9 albo 3.0. Nie słuchaj ich nie kupuj 2,5 :facepalm:

Nie wiedzą co dobre.

---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

My teraz zsiadamy w niedzielę w Magnolii na kawie w coffeeheaven:decayed: miło kulturalnie a żony mogą połazić po sklepach :naughty:

Opublikowano

Nie do końca.. on ma turbo bez zmiennej geometrii:) trzeba jeszcze dmuchawę przerabiać :decayed: Sprzedać i kupić 1,9 albo 3.0. Nie słuchaj ich nie kupuj 2,5 :facepalm:

Nie wiedzą co dobre.

---------- Post dopisany at 23:18 ---------- Poprzedni post napisany at 23:16 ----------

My teraz zsiadamy w niedzielę w Magnolii na kawie w coffeeheaven:decayed: miło kulturalnie a żony mogą połazić po sklepach :naughty:

Błądzisz... Kupuj 2,5. Wiem co mówię.

Opublikowano

Leki weź... tylko na nogi bo na głowę to za późno... a tak btw ... jakieś dwie małe pierdółki zawalają mi miejsce w portfelu..... :wink:

Opublikowano

Swoją po prawie 3 latach z półtoragodzinnym płaczem sprzedałem z przymusu, teraz szukam, a w zasadzie znalazłem następną. Też 2,5.

Opublikowano

Nie wiedzą co dobre.

postaw 2,5 180PS i 1,9 180PS... chyba rezultat konfrontacji znasz... nie muszę tłumaczyć ? Różnicę w spalaniu znasz ...? Kultura pracy inna ale jak już szczur popsuty motor rozważa ........

Opublikowano

Leki weź... tylko na nogi bo na głowę to za późno... a tak btw ... jakieś dwie małe pierdółki zawalają mi miejsce w portfelu..... :wink:

Ty lepiej kielona pyerdolnij, bo za trzeźwy do gadki jesteś, mi też możesz nalać :polew: rzuć je do jakiegoś kubka na meblach, przed święconką przyjade sie jajkami postukać, to odbiore :decayed:

Opublikowano

Daj znaka wcześniej to podmyję :grin:

Opublikowano

Nie wiedzą co dobre.

postaw 2,5 180PS i 1,9 180PS... chyba rezultat konfrontacji znasz... nie muszę tłumaczyć ? Różnicę w spalaniu znasz ...? Kultura pracy inna ale jak już szczur popsuty motor rozważa ........

Różnica w spalaniu? Wiesz ile mi moja paliła? No chciałbym zobaczyć to spalanie w pomodzonym 1,9 na taką moc. O kulturze pracy nie wspominam. Raz napisałem, napiszę raz jeszcze - to co wpierdolisz w to 1,9 żeby dojśc do tych 180PSów, to będziesz miał na pompe i wałki (w razie gdyby się posypały, choć od razu to się na pewno nie stanie) i jeszcze taką bibe odpier**lisz, że sąsiedzi miesiąc będą wspominać. Nie chcę mówić o żywotności tak rozkopanego 1,9 a tego, co w 2,5 masz na starcie od fabryki. Przy flaszce możemy się o tym użerać, bo tutaj nie ma co stukać w te klawiatury, lepiej po liściu sobie jebnąć, piątke przybić i się jak ludzie dogadać, a nie popisywać przed publicznością :decayed: oboje mamy swoje racje których się będziemy trzymać i żaden z nas nie odpuści, więc skończmy w tym momencie.

Opublikowano

180 z AVF osiągniesz programem ....samym no może 170.. Na żywotności nie straci :)

Jak już Nelson nie może kobyły zakatować to coś znaczy :polew: