Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Arek mam ramkę dla Ciebie wpadniesz ? :decayed:

Nie :thumbdown: Wczoraj jak skończyłem sprzęgło to taki reset był na odstres że dzisiaj nie wsiadam do auta :whistling:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

do 17 wyzdowiejesz :naughty: no chyba że zacząłeś się leczyć od rana :decayed:

Opublikowano
do 17 wyzdowiejesz :naughty: no chyba że zacząłeś się leczyć od rana :decayed:

Jeszcze nie :whistling: ale piwko stoi zimniuśkie :slina:

Opublikowano
  • Autor

sportowiec... :facepalm::grin:

Opublikowano

Chłopaki, uprawialiście kiedyś ze swoimi żonami/dziewczynami/znajomymi :naughty: "rodeo"? :kox: Ja wczoraj usłyszałem na to przepis: "Bierzesz ją "na pieska", w pewnym momencie łapiesz ją mocno za biodra i głośno wypowiadasz imię innej kobiety - ciekawe jak długo ją utrzymasz" - yebłem! :polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
Po południu bedę tarabanił do Gniadego. Może się chłop skusi :wink:

nie będzie go za to Krystian będzie

---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ----------

Dzisiaj ja stawiam :banan:

OK

---------- Post dopisany at 11:53 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ----------

Chłopaki, uprawialiście kiedyś ze swoimi żonami/dziewczynami/znajomymi :naughty: "rodeo"? :kox: Ja wczoraj usłyszałem na to przepis: "Bierzesz ją "na pieska", w pewnym momencie łapiesz ją mocno za biodra i głośno wypowiadasz imię innej kobiety - ciekawe jak długo ją utrzymasz" - yebłem! :polew::polew::polew::polew::polew:

Na moją to nie działa

Opublikowano
  • Autor
Chłopaki, uprawialiście kiedyś ze swoimi żonami/dziewczynami/znajomymi :naughty: "rodeo"?

pojebałeś dowcipy :grin: to było tak 2 dziwki gadają że jedna lubi na rodeo sida na kliencie i przed końcem mówi że ma hiv potem próbuje utrzymac się przez 20 sekund :whistling:

nie będzie go za to Krystian będzie

mi napisał że jeszcze nie wie ale zaproponowałem mu że go zgarne

Opublikowano

pojebałeś dowcipy

Wiesz, że zawsze są setki wersji :decayed:

Opublikowano

szczur a Ty dzisiaj wyjściowe dostałeś ?? :decayed::grin:

Opublikowano

nadzór budowlany na urlopie :polew::polew:

Opublikowano
sportowiec... :facepalm::grin:

Jestem OFF od sierpnia :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

pier**le jeden dzień w tygodniu wolny trzeba mieć. Może już w przyszłym tygodniu zamontują mi kuchnie to tylko rzucę listwy między kafle a panele dokończę oświetlenie i bedę leżał pindolem do góry. Chyba że przyjdzie wiosna to taras będę zabudowywał :grin:

---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ----------

260km/h miedzy samochodami. - Sadistic.pl

Opublikowano
  • Autor

Cebrą to każdy głupi potrafi.:facepalm: Kupiliśmy z ojcem bratu motorynkę pony i jak ją poskładam to będę próbował pobić ten rekord. Na razie szukam części. :decayed:

---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

BTW jakby się komuś coś walało to dajcie znać :naughty:

Opublikowano
Cebrą to każdy głupi potrafi.:facepalm: Kupiliśmy z ojcem bratu motorynkę pony i jak ją poskładam to będę próbował pobić ten rekord. Na razie szukam części. :decayed:

Nie powiedziałbym :decayed:

Co do części... Co tam potrzebujesz? Może coś znajdę, bo jak wiadomo wsie to skarbnica gratów do motorynek, komarków i innych shl'ek

Opublikowano
Dzisiaj ja stawiam :banan:

---------- Post dopisany at 10:50 ---------- Poprzedni post napisany at 10:49 ----------

[/color]pany wiecie czy w urzędzie wojewódzkim jest fotograf ? Musze małemu paszport wyrobić i przy tej okazji potrzebuje zdjęć.

jest fotograf, sam niedawno paszport robilem

a z ta motorynka, szczuraz, to wsadz tam silnik od MZ, i poczujesz moc ;]

Opublikowano
  • Autor
Co do części... Co tam potrzebujesz? Może coś znajdę, bo jak wiadomo wsie to skarbnica gratów do motorynek, komarków i innych shl'ek

silnik już poskładałem wiec zostaje: zbiornik paliwa (kwadrat albo jajko), manetka gazu, przednie koło (albo tylne to sobie przerobię) i fotel.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 13:10 ---------- Poprzedni post napisany at 13:08 ----------

Jakbyś napisał do mnie 12 lat temu to bym Ci sprzedał moją :grin:

Opublikowano

silnik już poskładałem wiec zostaje: zbiornik paliwa (kwadrat albo jajko), manetka gazu, przednie koło (albo tylne to sobie przerobię) i fotel.

Do silnika to właśnie może bym coś miał z resztą gorzej ale podpytam może akurat :wink:

---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 16:10 ----------

http://a4-klub.pl/b5-battalion-176/zlot-ekipy-A4 Klub Polska B5 Battalion-260418/

Nie dziadujcie :whistling: Nikt od nas więcej się nie wybiera?

Opublikowano

Jak to nikt, ja :kox: I jeszcze mój współlokator a4 :wink: