Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

na poczatku myślałem że spali sprzęgło... a tu tłoki aż się wyrywały do roboty :whistling:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
na poczatku myślałem że spali sprzęgło... a tu tłoki aż się wyrywały do roboty :whistling:

Ty Majster, to o której tam będziesz? Widziałem już chłopaki zjeżdżają pomału :wink:

Opublikowano
  • Autor

pod mostem czy na glebowisku ?

Opublikowano
pod mostem czy na glebowisku ?

Na glebowisku

Opublikowano

a na która pod MM sie umawiamy ?

Opublikowano
  • Autor

może na 17:00 żeby jeszcze ciepło było

Na glebowisku

nie wiem czy się wyrobię bo musze jeszcze do rodziców zajechać. Będę dzwonił w razie czego spotkamy się pod MM

---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ----------

Spot 17:00 pod mostem pierwszy parking tam gdzie zawsze

Opublikowano
może na 17:00 żeby jeszcze ciepło było
Na glebowisku

nie wiem czy się wyrobię bo musze jeszcze do rodziców zajechać. Będę dzwonił w razie czego spotkamy się pod MM

---------- Post dopisany at 14:59 ---------- Poprzedni post napisany at 14:22 ----------

Spot 17:00 pod mostem pierwszy parking tam gdzie zawsze

OK

Opublikowano
Opublikowano

Ramka przetrwała podróż :banan::naughty:

Opublikowano
  • Autor

gratulacje, byłeś słyszany aż z rędzina :grin:

---------- Post dopisany 15-04-2013 at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany 14-04-2013 at 22:07 ----------

Emil z trollingu masz chyba doktorat... Wypakowuję plik od Ciebie na pulpit i nagle okazuje się że nie zapakowałeś tego w folder :facepalm: chwile mi zajęło posprzątanie. Dzięki za dużo fotek :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany 15-04-2013 at 00:12 ---------- Poprzedni post napisany 14-04-2013 at 22:07 ----------

Emil z trollingu masz chyba doktorat... Wypakowuję plik od Ciebie na pulpit i nagle okazuje się że nie zapakowałeś tego w folder :facepalm: chwile mi zajęło posprzątanie. Dzięki za dużo fotek :decayed:

:nabijasie:

Opublikowano

Pany potrzebuje alufelgen 16 cali 5x112 co by podeszly do passata b5fl na wczoraj!

Opublikowano

Co Ty mówisz, to nie Ja :whistling::grin:

Myślę, że jakbym jeździł na samych kolektorach to różnicy dużej by nie było :polew:

Opublikowano

Taki z Ciebie informatyk, że nawet nie jesteś w stanie sprawdzić zawartości archiwum. Następnym razem wyślę Ci każde zdjęcie w odrębym katalogu :grin:
Opublikowano

:hi: mam kreseczki moje jak by ktoś był zainteresowany :)

11096_617376928290087_97853348_n.jpg

co o tym myślicie ?:naughty:

Opublikowano

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11096_617376928290087_97853348_n.jpg

Jak jesteś zadowolony to jeździj :decayed:

Co tam masz zmienione poza wtryskami ?

Opublikowano
  • Autor
Taki z Ciebie informatyk, że nawet nie jesteś w stanie sprawdzić zawartości archiwum. Następnym razem wyślę Ci każde zdjęcie w odrębym katalogu :grin:

ze mnie taki informatyk że jak mi Piotrek E9matic składał nowego kompa to powiedziałem mu ze ma mi działać W7, winamp, WMM, i firefox a do tego ma mieć duży dysk. Reszta mnie nie interesuje :decayed:

---------- Post dopisany at 17:21 ---------- Poprzedni post napisany at 17:20 ----------

Pany potrzebuje alufelgen 16 cali 5x112 co by podeszly do passata b5fl na wczoraj!

mam wolne 17 z S6 w awangardowym kolorze za dobrą cenę :naughty:

Opublikowano

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11096_617376928290087_97853348_n.jpg

moim zdaniem za szybko niuton urósł i później tylko opada

---------- Post dopisany at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany at 18:08 ----------

zna ktoś tych ludzi??? Auto do ślubu

albo czy znacie kogoś z białym audi (oprócz qrczaka itp :P)

właśnie, kurak, sprzedałeś furmankę? :)

Opublikowano

nie sprzedałem, cieżko się rozstać :wink: ale ogarnę ją trochę to pójdzie, napalam się teraz na Alfę 159 :jerk:

Opublikowano

Maciek, zmotaj mi foty tego gixxa :whistling: