Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie sprzedałem, cieżko się rozstać :wink: ale ogarnę ją trochę to pójdzie, napalam się teraz na Alfę 159 :jerk:

Błądzisz synu i to strasznie... :facepalm::facepalm::facepalm:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
napalam się teraz na Alfę 159

ja też miałem tą chorobę :naughty: ale po przeczytaniu alfaholików i porównaniu kosztów eksploatacji wolę zostać przy audi bo wychodzi taniej :whistling:

Maciek, zmotaj mi foty tego gixxa :whistling:

postaram się to ogarnąć do końca tygodnia

Opublikowano

a co z nią jest nie tak?

Opublikowano

:hi:dziś wymieniałęm spręzynę z przodu w takim samym jak mój masakra żeby na cztery ściągacze ją ściskać :facepalm:

Opublikowano
  • Autor
a co z nią jest nie tak?

popatrz na ceny części :naughty:

dziś wymieniałęm spręzynę z przodu w takim samym jak mój masakra żeby na cztery ściągacze ją ściskać

ja miałem dwa wysokie od ElMłodego i stykły w zupełności

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ----------

zapraszam :hi:

ja się zdecyduję w lipcu :wink:

Opublikowano
a co z nią jest nie tak?

popatrz na ceny części :naughty:

dziś wymieniałęm spręzynę z przodu w takim samym jak mój masakra żeby na cztery ściągacze ją ściskać

ja miałem dwa wysokie od ElMłodego i stykły w zupełności

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 20:37 ----------

zapraszam :hi:

ja się zdecyduję w lipcu :wink:

Nawet jeśli lista będzie pełna, to się nie zrażać, jest kilka miejsc rezerwowych :hi:

Opublikowano

postaram się to ogarnąć do końca tygodnia

Spoko :thumbup1: Kilka osób się zainteresowało :wink:

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:54 ----------

Kaju, Ja też muszę się wstrzymać jeszcze z decyzją :thumbdown: Wszystko zależy od tego jakie zamówienie dostanę na lipiec/sierpień. W najgorszym wypadku zrobię wypad jednodniowy :grin:

Opublikowano

Jak wyżej :wink:

Opublikowano

Luzik... No ale Pany, w końcu moglibyśmy zrobić jakąś buteleczkę, dwie, może dziesięć :naughty:

Opublikowano
:hi: mam kreseczki moje jak by ktoś był zainteresowany :)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11096_617376928290087_97853348_n.jpg

co o tym myślicie ?:naughty:

Jak jesteś zadowolony to jeździj :decayed:

Co tam masz zmienione poza wtryskami ?

Tak jak mówiłem wtryski 216 i program i z mojego 90 konnego AHU wyskoczyło kilka koni więcej podobno jest szansa na więcej jak wsadzę zdrowsze turbo bo to już ledwo dyszy :P

Opublikowano
nie sprzedałem, cieżko się rozstać :wink: ale ogarnę ją trochę to pójdzie, napalam się teraz na Alfę 159 :jerk:

ale tylko JTD 150PS i po 2006r

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

ja też miałem tą chorobę :naughty: ale po przeczytaniu alfaholików i porównaniu kosztów eksploatacji wolę zostać przy audi bo wychodzi taniej :whistling:

Bzdura i nie prawda.... to przed 2006 to się zgodzę. Po 2006 to już inna bajka. Części taniej wychodzą niż do audi - sprawdzałem. Jednostka napędowa ładowana również w dostawczakach, które to tyrają i robią po 500kkm. Rozmawiałem z kilkoma ludźmi od "podnoszenia mocy" i bardzo chwalą te jednostki. To niedocenione auto bo w PL utarło się, że niemieckie najlepsze a tak naprawdę audi po 2004r to kupa gówna. Są wyjątki jak 3.0 ale też od 2007r.

Znajomy ma 159 i jest po programie. Nic się w niej nie dzieje tylko olej co 10kkm i filtry. Tak normalnie zapierdziela.... oczywiście przed softem wymienił sobie wtryski na swoje i turbo lekko większe :decayed:. Mankamentem tego auta jest luk ładunkowy bagażnika... lekko wąski ale można się jakoś przyzwyczaić.

Nawet na forum jest cały wątek o porównaniu A4 i 159:naughty:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:46 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

Bzdura i nie prawda.... to przed 2006 to się zgodzę. Po 2006 to już inna bajka. Części taniej wychodzą niż do audi - sprawdzałem. Jednostka napędowa ładowana również w dostawczakach, które to tyrają i robią po 500kkm. Rozmawiałem z kilkoma ludźmi od "podnoszenia mocy" i bardzo chwalą te jednostki. To niedocenione auto bo w PL utarło się, że niemieckie najlepsze a tak naprawdę audi po 2004r to kupa gówna. Są wyjątki jak 3.0 ale też od 2007r.

Znajomy ma 159 i jest po programie. Nic się w niej nie dzieje tylko olej co 10kkm i filtry. Tak normalnie zapierdziela.... oczywiście przed softem wymienił sobie wtryski na swoje i turbo lekko większe :decayed:. Mankamentem tego auta jest luk ładunkowy bagażnika... lekko wąski ale można się jakoś przyzwyczaić.

Ty... Tyle to osobówki audi targają bez większych ekscesów :whistling:

Opublikowano

Ty... Tyle to osobówki audi targają bez większych ekscesów :whistling:

to skoro dostawczak, który jest doyebany targa to osobówka w palcem w d..ie to zrobi.

Opublikowano
audi po 2004r to kupa gówna

wypraszam sobie :grin:

Opublikowano
Kuzyn rozbił się Wypadek na s22 • Elbląg • Fakty › Elblag24.pl - Elbląg, Braniewo, Malbork :cry: leży nieprzytomny w szpitalu, chyba podróż się szykuje.....

:confused4:

---------- Post dopisany at 08:05 ---------- Poprzedni post napisany at 08:03 ----------

audi po 2004r to kupa gówna

wypraszam sobie :grin:

ależ oczywiście... ja bym jeszcze przebolał 2.0 tdi ale 8 zaworowe i po swapie pompy a tak to reszta padaki.

To jest Twoje pierwsze audi ?

Opublikowano

Ogarnia ktoś podpięcie pod kompa mietka w202? Mamy interfejs z alledrogo i carsoft na kompie i c**jnia... :thumbdown: Nie kumam tego sprzętu :facepalm:

Opublikowano
Ogarnia ktoś podpięcie pod kompa mietka w202? Mamy interfejs z alledrogo i carsoft na kompie i c**jnia... :thumbdown: Nie kumam tego sprzętu :facepalm:

porty ok ? widzie je ? komunikacja interfejsu z kompem jest ?

---------- Post dopisany at 19:42 ---------- Poprzedni post napisany at 19:40 ----------

TAK :decayed: a co TDI chcesz kupić ? :polew::polew::polew: będzie Ci śmierdziało :grin: