Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Do mnie dzwoniłeś ?? Możesz dzwonić .. tel w aucie i rano go wezmę jak młodego do żłobka będę wiózł :decayed:

no tak , żeby Cię poinformować o zabawie , jutro u Goldika , weź jeszcze te turbo obadaj bo tak wpadło ogłoszenie przed oczy tylko znowu pixi dzisiaj mówił że poniżej 1000 zł to nić dobrego nie bedzie , prawda to ?

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Do mnie dzwoniłeś ?? Możesz dzwonić .. tel w aucie i rano go wezmę jak młodego do żłobka będę wiózł :decayed:

no tak , żeby Cię poinformować o zabawie , jutro u Goldika , weź jeszcze te turbo obadaj bo tak wpadło ogłoszenie przed oczy tylko znowu pixi dzisiaj mówił że poniżej 1000 zł to nić dobrego nie bedzie , prawda to ?

prawda Ja już CI to mówiłem w poniedziałek. Jutro mnie nie ma mam siatkówkę na 19...

Opublikowano

---------- Post dopisany at 00:20 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ----------

Daruj sobie to turbo

---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:20 ----------

Skoro kasy brak to po co chcesz turbo zmieniać...zrobisz soft ? wyczyśćcie najpierw to zobaczymy jak się zachowa. W między czasie pomyślisz co chcesz robić bo takie klecenie to d*pa nie robota.

no jak już miałbym pożyczać to myślałem o regeneracji swojego ewentualnie zmianie, a kata już wywalamy żeby zrobić ten soft na ok 170KM

Opublikowano

Już się namyśliłeś kto będzie robił soft ? To skoro tylko tyle chcesz to po kiedy zmieniać turbo szukać od AVF/AWX ewentualnie jakieś GTB

Opublikowano
Już się namyśliłeś kto będzie robił soft ? To skoro tylko tyle chcesz to po kiedy zmieniać turbo szukać od AVF/AWX ewentualnie jakieś GTB

bede wam jeszcze d... zawracal w tej sprawie , ale najpierw zróbmy to co najważniejsze

Opublikowano

bede wam jeszcze d... zawracal w tej sprawie , ale najpierw zróbmy to co najważniejsze

Tylko w jedno miejsce zostaniesz wysłany :decayed:

Opublikowano

no też tak właśnie myśle :) tylko jeszcze ta skrzynia HCK niee daje mi spać :kwasny:

Opublikowano
:bry: dzisiaj nędza elbląska wita, powinienem do niedzieli wrócić także na spocie będę. Trzymta się.
Opublikowano

k**wa !!! j**ane dziury !! urwałem coś w prawym przednim kole jak wracałem ze żłobka :facepalm: Mam nadzieję, że to sprężyna tylko strzeliła bo mam jeszcze dwie nowe.

Zaraz jadę zwalać koło i lukać co tam się wysrało. najlepsze jest to, że przyjechała policja i oni nic nie napiszą bo nie wiedzą co.... :facepalm:

---------- Post dopisany at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany at 08:29 ----------

no też tak właśnie myśle :) tylko jeszcze ta skrzynia HCK niee daje mi spać :kwasny:

To jak chcesz skrzynię to już trzeba myśleć przed softem o niej :wink: Ja na Twoim miejscu zrobiłbym turbo i egr + soft. Skrzynię sobie zostaw chyba, że Twoja coś zaczyna niedomagać :kwasny:

Opublikowano
k**wa !!! j**ane dziury !! urwałem coś w prawym przednim kole jak wracałem ze żłobka :facepalm: Mam nadzieję, że to sprężyna tylko strzeliła bo mam jeszcze dwie nowe.

Zaraz jadę zwalać koło i lukać co tam się wysrało. najlepsze jest to, że przyjechała policja i oni nic nie napiszą bo nie wiedzą co.... :facepalm:

---------- Post dopisany at 08:30 ---------- Poprzedni post napisany at 08:29 ----------

To jak chcesz skrzynię to już trzeba myśleć przed softem o niej :wink: Ja na Twoim miejscu zrobiłbym turbo i egr + soft. Skrzynię sobie zostaw chyba, że Twoja coś zaczyna niedomagać :kwasny:

no ta opcja jest najbardziej prawdopodobna, a ta HCK podeszła by później do Quatro ?

Opublikowano

oj ironiczne małpy :P decyzja jest taka, że teraz biorę te heble, bo cena jest kusząca, heble są od na pewno znanego Wam siemiana, który dziadostwa by mi nie sprzedawał

a w czerwcu, czyli już po ślubie, zrobię to sprzęgło (i tak nim w czerwcu nie będę jeździł, bo pół miesiąca w Turcji się będziemy wylegiwać :P)

Panowie, zapraszam 8 czerwca, godz 14 na ceremonie zakładania GPSow w kościele Matki Bożej Miłosierdzia przy Brucknera :wink:

a ja zapraszam 1. czerwca na godzinę 16:00 do kościoła w Wołowie pw. św. Wawrzyńca przy. ul Bosaka :) i mam nadzieję, że na jakąś weselną się zgadamy :)

Opublikowano

:hi:

Panowie, zapraszam 8 czerwca, godz 14 na ceremonie zakładania GPSow w kościele Matki Bożej Miłosierdzia przy Brucknera :wink

gratulacje Piotrek!

gratulacje Banan!

:naughty:

Opublikowano

Sprężynę szlag trafił nic więcej uffff

Szukam teraz springów bo te co mam to się okazało że tył jest :kwasny:

Opublikowano

a z policją nic się nie udało? ktoś jest za tę drogę odpowiedzialny...

qrczak - thx :)

Opublikowano
a z policją nic się nie udało? ktoś jest za tę drogę odpowiedzialny...

qrczak - thx :)

Przyjechał ku**s jeden z drugim i chcą, żebym im opisał co uszkodziłem.. .to kazałem im koło zwalać to się zaśmiał. Nic nie zrobię z tymi paciulokami :kwasny:

Opublikowano

to nie wystarczy, że spiszą jakiś protokół i ogólnie napiszą, że uszkodzeniu uległo koło z zawieszeniem? (coś w tym stylu)

ja bym poszukał o tym czegoś w necie, nie odpuściłbym

Opublikowano
to nie wystarczy, że spiszą jakiś protokół i ogólnie napiszą, że uszkodzeniu uległo koło z zawieszeniem? (coś w tym stylu)

ja bym poszukał o tym czegoś w necie, nie odpuściłbym

Nie miałem czasu bo jeszcze rano do klienta jechałem. Napisać ogólnie nie mogą bo możesz zrobić całe zawieszenie. Mogą być zdjęcia ale w moim przypadku nic nie widać :kwasny:

Opublikowano

walcz :) może coś się uda, niech wiedzą, że kierowcy takich tematów łatwo nie odpuszczają:wink:

Opublikowano

KOło rozwalone to co innego.. można zrobić ekspertyzę biegłego rzeczoznawcy z PZMOT-u ale ile to zachodu... nowy spring 170 zł kupie dwa ... więcej robota wyniesie niż te springi.

Goldik może ogarniemy to u Ciebie ? masz ściągacze ?

Opublikowano

siemka i katalizator u chopina wydłubany hornet ściągacze mam tylko terminów na razie nie mam nie na ten tydzień