Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Idę dalej reaktywować rr'kę :kox:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:

Idę dalej reaktywować rr'kę :kox:

Dzik :decayed:

Opublikowano
  • Autor

pasjonat nie dzik :facepalm:

Opublikowano
pasjonat nie dzik :facepalm:

Nie łapiesz pojęcia słowa dzik... :decayed:

Opublikowano
:kox::dancing:
Opublikowano

Siemka Panowie :)

Mam do was sprawę ;D

Otóż jestem z Milicza i poszukuję kogoś z A4 b5 :D kto ma nagłośnienie bose u siebie i żebym mógł spradzić jak to gra :decayed:

powód : w moim avancie mam nagłośnienie nokia :jerk: no i że tak powiem d*py nie urywa ;d a planuję zmianę na coś lepszego :) np bose z A4 lub może z A6 C6 :kox::kox:

Opublikowano

Mam do was sprawę ;D

Otóż jestem z Milicza i poszukuję kogoś z A4 b5 :D kto ma nagłośnienie bose u siebie i żebym mógł spradzić jak to gra :decayed:

powód : w moim avancie mam nagłośnienie nokia :jerk: no i że tak powiem d*py nie urywa ;d a planuję zmianę na coś lepszego :) np bose z A4 lub może z A6 C6 :kox::kox:

Na Twoim miejscu rezałbym customowe audio :wink: Nowe głośniki nawet z niższej półki zagrają lepiej niż 15letnie bose :wink:

Opublikowano

Potwierdzam, bose też d*py nie urywa, ale w połączeniu ze skrzynią basową było już bardzo przyjemnie :)

Naciapane z kalkulatora :)

Opublikowano

Mam do was sprawę ;D

O widzę kolejny kolega z milicza. A dokładnie kolego w którym miejscu mieszkasz?

Opublikowano

Mam do was sprawę ;D

O widzę kolejny kolega z milicza. A dokładnie kolego w którym miejscu mieszkasz?

Ja kolego z centrum Milicza ;D A dokładnie Wojska Polskiego :D

Widze że przerabiasz Lampki podsufitki to będę musiał się do ciebie zgłosić :D

A co do Audio to co polecacie ?? Chodzi mi o głośniki bo Tube Nokia:decayed: z bagażnika bym nie wymieniał bo nie lubie wozić w razie czego żadnych dodatkowych skrzynek w bagażniku :decayed:

Opublikowano

Oczywiście oświetlenie wszelkiego rodzaju. Nie ma problemu. Masz na miejscu. Jak coś to zgłoś się na pw.

Opublikowano
  • Autor
Mam do was sprawę ;D

skontaktuj się z tym panem. Wyjaśni Ci kilka spraw na temat bose i jak dobrze można nagłośnić swoje pudełko.

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

---------- Post dopisany at 13:36 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ----------

ja tymczasem lece składać swoje puzzle do garażu. Jutro powinno to zagrać. :naughty:

Opublikowano

Byliśmy dzisiaj oglądać połowę bliźniaka w Dobrzykowicach... fajna cena i fajna chata... teraz trzeba pomyśleć jak to ugryźć bez kredytu albo max na samo wykończenie...

Opublikowano

Do Dobrzykowic często zaglądam :naughty: kumpla tam mam :wink:

Opublikowano

Zjeździliśmy dzisiaj tą wioskę i fajna... sklepy z alkoholem są a to najważniejsze :decayed: Dojazd ok a jeszcze obwodnica ma być.... nie ma co się roztrącać tylko na spokojnie przemyśleć....

Młody daleko do żłobka by miał :kwasny: wiele + i kilka -

Opublikowano

Zjeździliśmy dzisiaj tą wioskę i fajna... sklepy z alkoholem są a to najważniejsze :decayed: Dojazd ok a jeszcze obwodnica ma być.... nie ma co się roztrącać tylko na spokojnie przemyśleć....

oj ja widze że Cie ciągnie do Paciuloka :polew::polew::polew: bo do niego do ratowic to jak byś się porządnie zebrał to kamieniem dorzucisz :D:D:D :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

nie no kawalek jest. Tylko on ma tereny zalewowe a tu jakies zagrozone sa....musze poszukac jakis informacji......tak czy siak jeszcze kase trzeba zorganizowac....:whistling:

Opublikowano

I obok w Chrząstawie masz żwirownie, gdzie można rybki połapać, grila zrobić i tyłek pomoczyć :decayed: fajne miejsce :wink:

Ode mnie Dobrzykowice to koniec świata :grin:

A Ty szukasz domu jednorodzinnego, bliźniaka, szeregówkę czy co? :eusathink: U nas jest fajne nowe osiedle z ładnymi domkami :wink: I wszędzie blisko :wink:

Opublikowano

I obok w Chrząstawie masz żwirownie, gdzie można rybki połapać, grila zrobić i tyłek pomoczyć :decayed: fajne miejsce :wink:

Ode mnie Dobrzykowice to koniec świata :grin:

A Ty szukasz domu jednorodzinnego, bliźniaka, szeregówkę czy co? :eusathink: U nas jest fajne nowe osiedle z ładnymi domkami :wink: I wszędzie blisko :wink:

Arek ale jego zawsze ciągnie do Krystiana :grin::grin::grin::polew::polew::polew:

Opublikowano

A to zmienia postać rzeczy :grin::decayed: