Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w tym momencie ja powinienem dawać Ci rady jak udzielać kredytów i bylibyśmy kwita :grin:

o ja to dopiero by się działo ... :decayed: ciekawe kogo pierwszego by zamknęli :polew:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

pewnie skorumpowanego dyrektora... bo ja już bym na hawajach fają do góry leżał :decayed:

---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:47 ----------

HIT stare reklamy samochodów - YouTube :polew:

---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:50 ----------

1:44 :decayed:

Opublikowano

Coś słabo Wam idzie te smalcowanie aut:decayed: Mam polerkę, za dobrą flachę mogę pożyczyć:wink: Ponadto Farecla w porównaniu do Menzerny to shit:wink: Arek kup sobie glinkę, i przejedź auto glinką. Wosk nie odpycha wody ponieważ:

1 - powierzchnia nie została należycie przygotowana

2 - masz c**jowy wosk

Z budżetówek polecam Collinite 476 za ~70 zł, mam już 2 lata i będę miał jeszcze 2 lata. za***isty wosk i wystarcza na bardzo długo. Do tego Extreme Brilliant Shine Detailer jako Qucik detailer do uzupełniania powłoki woskowej. Po tym będzie za***isty wet look:jerk:

Opublikowano

Nelson, podrzuć jaką glinkę kupić i tego Collinita też kupuję :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wróciłem właśnie z rakietowej wszystkie foty poszły się jebac przez genialny aparat :thumbdown:

wybrałem parę na których widac mniej wiecej co sie działo :naughty:

DSC04805.jpg

DSC04868.jpg

DSC04869.jpg

DSC04884.jpg

DSC04910.jpg

DSC04951.jpg

i dwa najlepsze na koniec :naughty:

DSC05006.jpg

DSC05002.jpg

---------- Post dopisany at 15:29 ---------- Poprzedni post napisany at 15:23 ----------

DSC04998.jpg

DSC05001.jpg

DSC05003.jpg

DSC04999.jpg

DSC05005.jpg

Opublikowano

:hi:kurde jaka pogoda musze umyć fure na komunie na jutro ale poczekam na deszcz :decayed: kiedy maciek wpadniesz na logi

Opublikowano
  • Autor

Miałem teoretycznie dzisiaj ale czekam na pana od regulacji mebli ... :doh: Zadzwonię do Ciebie jak ogarnę chwilę a jak nie to jakoś w tygodniu podlecę w ramach twojego wolnego czasu.

Opublikowano

Nelson, to było moje pierwsze prawdziwe mycie po zimie... resztkami kosmetyków. Teraz muszę dopiero zakupy zrobić :decayed:

Dopóki nie ogarnę go lakierniczo to i tak kupa będzie :thumbdown: Mój front mnie po prostu dobija :facepalm:

Opublikowano

Hornet przecież mówiłeś ostatnio że dla Ciebie tylko KOX się liczy :D a tu nagle wyjeżdża z polerką:D

JA stosuje Meguiars'a i jest naprawde dobry choć to nie jest najwyższa półka. Jak ktoś chce to moge podesłać zdjęcia jaka była różnica przed i po na srebrnej octavce kokosa z wawy :)

Opublikowano
  • Autor

Hornet jesteś dzisiaj w domu wieczorem ? odebrałbyś mi na spocie od Damiana błotnik ? siano bym ci dzisiaj zostawił.

Ja jutro robie wypad na grilla prawdopodobnie.

---------- Post dopisany at 16:18 ---------- Poprzedni post napisany at 16:03 ----------

---------- Post dopisany at 16:19 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ----------

wiem że wszyscy już tym rzygają ale lampki na cyckach rozjebały mi nerki :polew:

Opublikowano
Hornet przecież mówiłeś ostatnio że dla Ciebie tylko KOX się liczy :D a tu nagle wyjeżdża z polerką:D

JA stosuje Meguiars'a i jest naprawde dobry choć to nie jest najwyższa półka. Jak ktoś chce to moge podesłać zdjęcia jaka była różnica przed i po na srebrnej octavce kokosa z wawy :)

uświadomię Cię....nie jest to najwyższa półka :decayed: Kurde mam już tak uwalone auto że czas chyba umyć. Jakbym już mył to mógłbym przy okazji wypastować

---------- Post dopisany at 16:23 ---------- Poprzedni post napisany at 16:22 ----------

Hornet jesteś dzisiaj w domu wieczorem ? odebrałbyś mi na spocie od Damiana błotnik ? siano bym ci dzisiaj zostawił.

Nie ma mnie wieczorem... idę na wódę a jutro raczej nie będę na spocie :kwasny:

Opublikowano

hornet, jak chcesz umyc auto to polecam myjnie na kepinskiej - znalazlem ich namiary na forum o kosmetyce aut, i sprawdzilem osobiscie :)

Piana tak gesta jakbys wysmarowal auto, pianka do golenia :)

Panowie, polecam szwagra qrczaka91 od klimy, pojechalem na nabicie klimy, a okazalo sie ze musialem chlodnice wymienic od klimy:facepalm:

nie zdarl ze mnie wiele, a zrobil wszystko elegancko :)

BTW. Okazalo, sie ze pochodzi ze wschodu ;)

Opublikowano

Ja już mam osuszacz ale w tym tygodniu nie dam rady się z nim ustawić. W piątek jadę na siatkówkę ( reprezentację) a w sobotę mam własną ligę we Wrocławiu.

Wrzuć na pw ile dałeś z wymianą chłodnicy

Opublikowano
  • Autor
Nie ma mnie wieczorem... idę na wódę a jutro raczej nie będę na spocie :kwasny:

kurde to chyba odwołuję Krystiana bo jak ani mnie ani Ciebie ...

Damian podjadę jutro do Ciebie koło południa jak wywietrzeję

Opublikowano

a ja dzis byłem po pizze na hali tęcza i myślę podjade na Bp umyć furę na komunie ale zobaczyłem kolejkę że głowa boli to sam pod domkiem umyłem :decayed:

Opublikowano

Mój parch stoi pod drzewem na którym siedzą zasrańce ( gołębie)... :facepalm: Muszę chyba wiatrówkę skołować i będę miał rozrywkę z okna :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Mamy jakiegoś wywrotowca we Wro... :facepalm::polew: mam nadzieję że wpadnie na spot i uda nam się go naprostować. Jeżeli nie to dalej bedzie jeździł kozą bez softu na wypłowiałych lampach, pordzewiałej klapie i fotelach plackach. W końcu co ori to ori :naughty:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/a4-b5-1-9tdi-afn-skora-gwint-awx-216-fmic-271396/#post3561322

Opublikowano

Przecież ori nie oznacz placków, małej mocy ...... :wink:

---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:34 ----------

Trzeba było brać tego .. .przynajmniej zadbany i mechanicznie sprawny :decayed:

Opublikowano

panowie, jutro postaram sie pojawic na spocie, kto z Was bedzie?

Moze uda mi sie zmontowac ekipe z seat toledo club, zawsze to wiecej osob i weselej :)

Czy moze macie jakies uwagi, co do tego?

------

szczuraz, odnosnie fotek w Koronie, na parkingu stoi podobny fiat:)