Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zaczynam sie kurde bac :D Kierowce brac?

NIkt nie napisał, że to Ty będziesz pił :decayed:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

moja, moja, ale byłą. Studiuję dziennie na PWr, więc często tu stała. Teraz często stoi Nissan Terrano, ale już niedługo :kox:

nowy nabywca obiecał się zarejestrować i pojawić na spocie, czekamy aż to nastąpi :whistling:

Opublikowano
a kto jeździ czanym b7 kombi ramki i mała wlepka na klapie na dole ecu project, widziano wczoraj na przeciwko lidla na braniborskiej

Dużo jeździ A4-rek po mieście z ramkami i wlepami .. nie wszyscy się pojawiają na spotach więc nie wiemy kto to :kwasny:

To banan z tym slizgajacym sprzeglem co chce hamulce wymieniac zamiast naprawiac sprzeglo :polew:

Opublikowano
a kto jeździ czanym b7 kombi ramki i mała wlepka na klapie na dole ecu project, widziano wczoraj na przeciwko lidla na braniborskiej

Dużo jeździ A4-rek po mieście z ramkami i wlepami .. nie wszyscy się pojawiają na spotach więc nie wiemy kto to :kwasny:

To banan z tym slizgajacym sprzeglem co chce hamulce wymieniac zamiast naprawiac sprzeglo :polew:

Idzie w pakiet STOP :decayed:

Opublikowano

Przyszedł komplet do golfa dzisiaj będzie akcja wymiana jak goldlik się zdecyduje :decayed:

Opublikowano

Chcesz mi powiedziec ze szukacie kierowcy spotowego do rozwozenia alkusow? :D

Opublikowano

Nie szukamy... było przecież losowanie i wypadła dla Ciebie najkrótsza zapałka...

Opublikowano
  • Autor

Karol ty bedziesz w niedziele ? ja bede miał już fure u lakiernika wiec licze na ciebie :wink:

Opublikowano
Karol ty bedziesz w niedziele ? ja bede miał już fure u lakiernika wiec licze na ciebie :wink:

nie wiem... do niedzieli dużo czasu

:polew::polew:

Opublikowano

:hi: Pany zagapiłem się :facepalm::kwasny: i szukam czy we wro jest jakiś szrot z częściami do audi ?

---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:24 ----------

poszło :wink:

---------- Post dopisany at 14:53 ---------- Poprzedni post napisany at 14:38 ----------

9949?code=AQDuqZI97ysJxU0ThH6ClO4K_XEeGreAbPEvpFEjioPouZQXAPUGwPI85hE3U07sbAtWTNW-0M6MK81ldibSaqqzOmg4pWiy6ycY_24ggaFeluFP6IipG7KiYPcfpy7SV7cjOzy6eR7YDyELsI-S27Z1bAkqmwHTzHJ7yMsUiViXpuZ4OASrTOlt5I5CAQ_y1ynjKfMrksQUDtswYPhAnGbiZdZeLQ5RtvXCoeXPhkzHthKu8VGLDNucGEK6A82C4wHh5n5HbPgBhXmmKe2vq0Tg5mS60PVrqJvr943VzyAUVDhUMlMw8sMxp6NDxWDbcqg#_=_

Opublikowano

Pany, któredy do Koszalina? przez Poznan czy S3?

Opublikowano

A-czwórek może i jeździ dużo, ale już A-czwórek B7 czarnych kombi rej DW z naklejkami ecu już nie tak dużo :kwasny:

Opublikowano

a ja czekam już drugi tydzień na ramki ale jestem cierpliwy :banan:

Opublikowano

Nie. Sponsora :polew:

Opublikowano
a ja czekam już drugi tydzień na ramki ale jestem cierpliwy :banan:

Goldlik dziękuje za wspaniałą robotę szybko i sprawnie :):decayed: Szczuraz mogę Ciebie zabrać w niedziele na spota.

Opublikowano

Nie ma za co i tak dobrze że udało sie to przed tą ulewą i gradem :hi:

Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj cebrę :kox: Pierwsze jazdy już były :banan::dancing:

Opublikowano
Odpaliłem dzisiaj cebrę :kox: Pierwsze jazdy już były :banan::dancing:

Jutro wpadasz na niej ? :grin:

Opublikowano

Emil co Ty bierzesz ??? Jutro jest czwartek :grin:

Opublikowano

Idzie w pakiet STOP :decayed:

:grin::grin::grin::polew::polew::polew: