Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

17

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

laserem niekoniecznie 2 strzaly...

Opublikowano
  • Autor
szymeniu Będziesz dzisiaj ? Podrukował bym papiery z a6 to byś mi zerknął czy da radę to zarejestrować bez większych komplikacji.
Opublikowano

Koleżka powiedział że nie przyjedzie na spota, więc nie będzie klekota do upalenia :cry:. To o 17 dzisiaj?

Opublikowano

Ja jeszcze najebany z wczoraj:decayed: Kasowanie kosztuje ~280zł:wink: Byłem rok temu, ponieważ zbliżyłem się już 23/24:grin:

Opublikowano

Do 17 może zejdzie z Ciebie... nie bądź leszcz dawaj... tak na marginesie można latem przesunąć spotkania może na 19 ?

Opublikowano

Ja nie jestem leszcz, tylko rekin:decayed: Właśnie wychodzę podtrzymać fazę:wink:

Opublikowano
  • Autor

Karol mógłbyś mnie chwycić na spot ? prawdopodobnie bede u rodziców wiec miałbyś po drodze :wink:

Opublikowano

Który wpada poza Nelsonem, który będzie grzał cipkę w tym czasie w Egipcie i cwiarą, który będzie zalewał pałę u mnie od piątku? :decayed:

http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/zlot-ogolnopolski-a4-klub-3-4-08-2013-ostrow-wielkopolski-270668/

zapoznać się z pierwszym postem, zaszła zmiana ceny i planu.

Opublikowano
Ja jeszcze najebany z wczoraj:decayed: Kasowanie kosztuje ~280zł:wink: Byłem rok temu, ponieważ zbliżyłem się już 23/24:grin:

czyli nie tylko ja lubie za***rdalać :D :decayed

Opublikowano

bry no i po zlocie w Nysie niestety skończyło sie żle córka na plaży złamała ręke w dwóch miejscach i wylądowaliśmy w szpitalu w Nysie żona na całą noc dzis wróciliśmy do domu gips na 5 tygodni

Opublikowano
Karol mógłbyś mnie chwycić na spot ? prawdopodobnie bede u rodziców wiec miałbyś po drodze :wink:

Muszę dzisiaj jeszcze podjechać w jedno miejsce ale może uda mi się podskoczyć po Ciebie.... tam gdzie garage ?

Opublikowano
bry no i po zlocie w Nysie niestety skończyło sie żle córka na plaży złamała ręke w dwóch miejscach i wylądowaliśmy w szpitalu w Nysie żona na całą noc dzis wróciliśmy do domu gips na 5 tygodni

O kuźwa :kwasny:

Opublikowano

No niefajna sytuacja, niech zgadnę, że stało się to na schodach do zejścia na plażę. :kwasny:

Opublikowano
szymeniu Będziesz dzisiaj ? Podrukował bym papiery z a6 to byś mi zerknął czy da radę to zarejestrować bez większych komplikacji.

Sorki ale ja u teściów w Krapkowicach, ale jak coś to rzuć na PW pdf. tak jak pisałeś, zobaczymy to i się zgadamy. Najważniejszy dowód V5C, tam na dole jest blankiet który musisz wysłać żeby wyrejestrowali go w UK, musisz zrobić tłumaczenie tego wszystkiego i pierwszy przegląd. Nie wiem jak jest do końca z opłatami, ale najczęściej panie w okienku też nie wiedzą i walą pieczątki aż miło

Opublikowano

Panowie.

Gdzie dzisiaj i o której?

Hala Orbita? 18?

Chciałem postawić flaszkę zapoznawczą.

Opublikowano

Wyżej poczytaj, coś któryś pisał, że o 17 :whistling::wink:

Opublikowano

:hi:

Dzisiaj z chłopakami wypuściliśmy się na 4maszyny i dojechaliśmy do Pragi :decayed: Było bardzo przyjemnie :banan:

Opublikowano

Sorki ale ja u teściów w Krapkowicach, ale jak coś to rzuć na PW pdf. tak jak pisałeś, zobaczymy to i się zgadamy. Najważniejszy dowód V5C, tam na dole jest blankiet który musisz wysłać żeby wyrejestrowali go w UK, musisz zrobić tłumaczenie tego wszystkiego i pierwszy przegląd. Nie wiem jak jest do końca z opłatami, ale najczęściej panie w okienku też nie wiedzą i walą pieczątki aż miło

Widziany byłeś o 19 pod factory :decayed: Teściowie tam urzędują ?

Opublikowano

Widziany byłeś o 19 pod factory :decayed: Teściowie tam urzędują ?

Melduje posłusznie że wróciłem z OKR o 18.40 i musiałem podjechać. A z tego co pamiętam to dzisiaj było na 17 ?