Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też mi podrzuć PW co to za B5 :naughty:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No i sie stragan rozpetal:) Kaju PW poszlo, DudsA4 robie copy/paste tego co poszlo do Kaja wlasnie...

Opublikowano

Panowie szanowni zapraszam jeszcze raz jakby ktoś miał ochotę na dobry koncert z moim udziałem , jutro godz 21.30

WyslijTo.pl - Za duży załącznik? Problemy z pocztą? WyslijTo.pl :))) Przesyłanie i hosting plików.

:hi::hi::hi:

Opublikowano

Co tu jest taka cisza ??? :decayed:

Opublikowano

nic sie nikomu nie psuje...

Opublikowano
nic sie nikomu nie psuje...

chyba....

Opublikowano

:hi:bry jutro wypad do Nysy mam nadzieje że pogoda dopisze a emila wywiozłem na wakacje :banan:

Opublikowano

Mi sie uj***la śruba w zwroticy lewej z tylu. Prawdopodobnie jettronic zj***ł jak wymieniali sprezyny ujebali gwint i sie nie przyznali. A tu niespodzianka autem miotało na boki pojechałem na zbieżność sprawdzić a tu śruba wychodząca z dolnego wahacza w połowie wyciagnieta:slina: więc wkrecil koleś inna abym mógł normalnie jezdzic narazie. Ale zwrotnica do wymiany na szybko. Aha jeszcze jedno o JETTRONIC 2 miesiące temu 3 dni po wymianie sprezyn pojechałem do nich bo coś napieprzalo właśnie w tym tylnym lewym kole. Sprawdzili i powiedzieli ze na zwroticy jest luz i będzie do wymiany ale ni c**ja nie przyznali sie ze to oni wykrecajac śrube UJEBALI GWINT W SRUBIE MOCUJACEJ WAHACZ ZE ZWROTNICA.TAK TO JEST Z j**anymi OSZUSTAMI. PAJACE COŚ TAM SZEPTALI NA WARSZTACIE DO SIEBIE(widziałem przez szybę) PEWNIE ZJAZYLI CO SIE STAŁO WIĘC DOKRECILI ŚRUBE JAK MOGLI I TYLE. Więc nie polecam JETTRONICA

Opublikowano
Mi sie uj***la śruba w zwroticy lewej z tylu. Prawdopodobnie jettronic zj***ł jak wymieniali sprezyny ujebali gwint i sie nie przyznali. A tu niespodzianka autem miotało na boki pojechałem na zbieżność sprawdzić a tu śruba wychodząca z dolnego wahacza w połowie wyciagnieta:slina: więc wkrecil koleś inna abym mógł normalnie jezdzic narazie. Ale zwrotnica do wymiany na szybko. Aha jeszcze jedno o JETTRONIC 2 miesiące temu 3 dni po wymianie sprezyn pojechałem do nich bo coś napieprzalo właśnie w tym tylnym lewym kole. Sprawdzili i powiedzieli ze na zwroticy jest luz i będzie do wymiany ale ni c**ja nie przyznali sie ze to oni wykrecajac śrube UJEBALI GWINT W SRUBIE MOCUJACEJ WAHACZ ZE ZWROTNICA.TAK TO JEST Z j**anymi OSZUSTAMI. PAJACE COŚ TAM SZEPTALI NA WARSZTACIE DO SIEBIE(widziałem przez szybę) PEWNIE ZJAZYLI CO SIE STAŁO WIĘC DOKRECILI ŚRUBE JAK MOGLI I TYLE. Więc nie polecam JETTRONICA

Rozmawiałeś z właścicielem ( Bobikiem ) ? Czy z tymi mietkami od niego ? Jak nie to szukaj numeru do bobika na forum evo i dzwoń opisz sytuację.

Opublikowano

:hi:wieczór :decayed:

Się rozchorowałem akurat na weekend :doh::thumbdown: do jutra raczej nie przejdzie :whistling:

A po dzisiejdzym dniu w pracy stwierdzam uroczyście... CZA sp***dalać z tego kraju jak najszybciej :facepalm::facepalm:

Opublikowano

Wczoraj rozmawiałem z jakimś kolesiem przez tel. Mówił abym podjechał to sie zobaczy:D nie mam tel do Bobika. Wogole byłem dziś w aso, może sie załatwi to inaczej. Ale i tak odwiedze JETTRONICA i chętnie pokaże im śrube jaka zostawili w zwrotnicy poniżej zdjęcia.

Chcę dodać iż śruba nie siedzi w zwrotnicy na całym gwincie lecz na kilku cm pod koniec śruby.

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

Ale na śrubie gwint jest ok...tzn pozadzierany z tej jednej strony ale nie zerwany. A to co widać miedzy zwojami to resztki gwintu ze zwrotnicy prawdopodobnie i to jej bym się lepiej przyjżał

Opublikowano

ale urwał xD

Opublikowano
ale urwał xD

Pamiętasz o mnie? :decayed:

Opublikowano

No maj gad:D ta rysa po długości to od podkladki. A w zwrotnicy urwany gwint widać na końcu śruby!!!

Opublikowano
ale urwał xD

Pamiętasz o mnie? :decayed:

pw

Opublikowano

Przecież ta śruba była na hamca wpierdolona młotkiem, a gwint jest tak sponiewierany, że nie ma tutaj opcji, żeby coś jeszcze z niej było.

Opublikowano

To mi mój mechanior ostatnio nie zakręcił jednej z trzech śrub w komorze silnika od trzymania amora. Jego tłumaczenie "No tak, tam był zerwany gwint, ale to Ci nie będzie stukało":facepalm:. k**wa wystarczyło włożyć śrubę o mniejszej średnicy i dokręcić ją od spodu nakrętką wraz z podkładką... Ponadto spierdolił mi tak zawieszenie, że nie puszczę tego płazem. Najprawdopodobniej skręcał na podniesionym aucie:facepalm: Dobrego mechaniora ze świecą szukać:kwasny:

Opublikowano

W dzisiejszych czasach tak.