Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pastuch b5fl :wink: Nie mogłem obudzić wzmaka przez to :thumbdown: Ale podpiąłem remote do plusa po stacyjce i jest git :decayed: Lustra się telepią pięknie w pastuchu :grin:

No i tam właśnie CAN już lata. Bardzo dobrze zrobiłeś :wink:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To fakt ludzi dopisało.. pośmiali się trochę :wink:

Dzięki Panowie :decayed:

Opublikowano

Odezwij się! :decayed:

Opublikowano

Szczerze Ci Karol powiem że nie mam po prostu kiedy, taki zajeb że ledwie wczoraj miałem chwile tylko co by soft wrzucić a i tak się nie udało. Dopiero w czwartek wróciłem z Francji i zaległości do nadrobienia, doby mi nie starcza. Sorki postaram się jakoś przedzwonić

Opublikowano

No i tam właśnie CAN już lata. Bardzo dobrze zrobiłeś :wink:

Myślałem już że coś w radiu uwalone ale jak tak ma być to zostawiam jak jest :wink:

Opublikowano

Szczerze Ci Karol powiem że nie mam po prostu kiedy, taki zajeb że ledwie wczoraj miałem chwile tylko co by soft wrzucić a i tak się nie udało. Dopiero w czwartek wróciłem z Francji i zaległości do nadrobienia, doby mi nie starcza. Sorki postaram się jakoś przedzwonić

Bez ciśnienia :wink:

Opublikowano

Dzieki za spot!:)

Pińcet za malowanie drzwi w perłe to dużo czy ok?

Boczek trzeba ściągać i lekką wgniotkę podprostować, bez klepania.

Opublikowano

czy za 8tyś można wyrwac jakieś sensowne B5 z LPG?

Opublikowano

się dziś działo :hi:za tydzień mnie nie ma jestem w Nysie :banan:

Opublikowano

no ja wróciłem dopiero z wesela z sycowa i też było zacnie :D Panowie przegoniłem dzisiaj jeszcze z 200 km/h mojego furacza i odzyskał pełnego ducha :D:D:D:D także wrócił PAKIET MOC :banan::banan::banan::banan: ( wujek Hornet się ucieszy :D )

Opublikowano
Dzieki za spot!:)

Pińcet za malowanie drzwi w perłe to dużo czy ok?

Boczek trzeba ściągać i lekką wgniotkę podprostować, bez klepania.

dużo...

---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------

czy za 8tyś można wyrwac jakieś sensowne B5 z LPG?

Na co Ci B5 ?

---------- Post dopisany at 22:30 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ----------

no ja wróciłem dopiero z wesela z sycowa i też było zacnie :D Panowie przegoniłem dzisiaj jeszcze z 200 km/h mojego furacza i odzyskał pełnego ducha :D:D:D:D także wrócił PAKIET MOC :banan::banan::banan::banan: ( wujek Hornet się ucieszy :D )

Cieszę się ale jak nie zrobisz EGR to schudniesz parę stówek i turbo się zasyfi i będzie pakiet syf :decayed:

Opublikowano
:hi: Panowie co do bójki nie zawsze można trafić na fair przeciwnika , mój koleś nie trafił Tragiczny finał bójki. Nastolatek nie żyje - Oleśnica - MojaOlesnica.pl

Tak bo wyjdzie jedna qr** z drugą z kosa i kozaczą... czas zrobić pozwolenie na broń i nosić klamkę. Rozmawiałem z ludźmi z sądownictwa... wystarczy, że taki pomiot nóż wyciągnie i można ładować w niego jako obronę własna... odpowiedni prawnik i jesteś czysty.

Opublikowano

szkoda tylko chłopaka nawet naście nie przeżył :kwasny:

Opublikowano

B5 nie dla mnie, ale dla kolego, sprzedał swoje B4 i szuka B5 w gazie (najlepiej 1.8) do 8tyś. To jest kasa tylko na zakup auta

Opublikowano
B5 nie dla mnie, ale dla kolego, sprzedał swoje B4 i szuka B5 w gazie (najlepiej 1.8) do 8tyś. To jest kasa tylko na zakup auta

Mógł Twoje łyknąć

Opublikowano

szkoda chłopaka, faktycznie... ale nawet ja uważam, że ta młodzież w tych czasach to jakieś nieporozumienie :facepalm: skończyły się czasy chłosty i nastała samowolka. Teraz nie imponuje wiedza, ale nóż, piwko i fajki. ostatnio mówili w radiu, że najmłodszy człowiek, który trafił na kurację antynikotynową miał 7 lat i wypalał średnio paczkę dziennie

Opublikowano

u mnie w mieście to się rodzą pijane dzieci :kwasny: taka matka cala ciąże pije i potem rodzi się dziecko i ma 2 promile i od razu na odwyk

---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:44 ----------

Reja, Kolejowa - dziękuję dobranoc.

tak właśnie :kwasny:

Opublikowano
czas zrobić pozwolenie na broń i nosić klamkę.

Nie masz pojęcia ile czasu, pieniędzy i nerwów Twoich i wielu ludzi dookoła potrzeba, żeby dostać pozwolenie :whistling: szafa pancerna niedostępna dla "wszystkich", wywiady środowiskowe, sprawdzanie papierów, "zapoznanie się" (czyt. na pamięć śpiewająco) kilku książek odnośnie użycia, blaaa blaa bla... Znam z autopsji.