Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: jeszcze cztery nocki i urlop :banan:
  • Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
btw. ogarnales dynamiczna regulacje kata?

podstawki wlutowane czy brak?

nie miałem okazji sprawdzić bo auto cały czas w warsztacie stoi. Jak dobrze wyjdzie to jutro na wieczór bedę ją uzbrajał pod domem

Opublikowano
Witam alles :a4fan:

Why tak pusto tutaj??

Was is das??

Jestem z Muchoboru. Czy jest ktoś z bliska, szukam VAG-a i kogość kto naprawde sie na tym zna.Mam pełno błędów a na dodatek padł mi czujnik temperatury. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Why tak pusto tutaj??

Was is das??

Jestem z Muchoboru. Czy jest ktoś z bliska, szukam VAG-a i kogość kto naprawde sie na tym zna.Mam pełno błędów a na dodatek padł mi czujnik temperatury. Proszę o pomoc.

Jesteś od 2009 roku i nie pokazałeś się na niedzielnym spotkaniu ani razu ?.....

Opublikowano

Why tak pusto tutaj??

Was is das??

Ćwiara zajmuje się tym zawodowo, bezahlen odpowiednią kwotę i tyle w temacie:wink:

Opublikowano

Why tak pusto tutaj??

Was is das??

Jesteś od 2009 roku i nie pokazałeś się na niedzielnym spotkaniu ani razu ?.....

Ach ten nasz księgowy :D:D:D :hi:

Opublikowano

Why tak pusto tutaj??

Was is das??

Ach ten nasz księgowy :D:D:D :hi:

Hornet ma w 100% racje...

---------- Post dopisany at 18:35 ---------- Poprzedni post napisany at 18:34 ----------

ten gość co jeździ bordowym lanosem, na chromowanych kołach z OPT, co on ma za motor, bo nie wiem czy on jest taki szybki czy ja taki wolny:grin:

2.0t chyba z calibry :eusathink:

Opublikowano

Panowie , potrzebny ktośkto jest chętny ogarnia ciutkę VAGa i ma ochote napić się piwka.

Kupiłem A4 ale mam problemy z pompką , chyba umarło radio w niej. Potrzebuje kogoś kto ma pompkę centralnego : 8D0 862 257 B zobaczyć czy moje klucze sparują się z waszą pompką. Jeżeli nie d*pa problem z kluczami...

Pzdr

Opublikowano
ten gość co jeździ bordowym lanosem, na chromowanych kołach z OPT, co on ma za motor, bo nie wiem czy on jest taki szybki czy ja taki wolny:grin:
2.0t chyba z calibry :eusathink:

jakby tak było to ja szybki:hi:

Opublikowano

siema panowie, czy wsrod osob jezdzacych na niedzielne spoty jest ktos ogarniety w klimie? mam z nia problem juz kilka miechow i nie wiem co jej dolega. z racji tego, ze mieszkam za granica nie chce pchac sie tu w wydatki i wymieniac czesc po czesci. od 6 do 13 lipca jestem we wrocku wiec jakby ktos mial ochote i czas zajrzec, oczywiscie nie za darmo, to prosze pisac. z gory dzieki.

Opublikowano
  • Autor

ja pierdziele ale wysyp... Fury klękają forum idzie w ruch :naughty:

Opublikowano

Do warsztatów z samochodami..... moje słowa zawsze się sprawdzają a jak nie zawsze to w 99% :decayed:

---------- Post dopisany at 21:18 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ----------

taaaaa

---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ----------

Panowie , potrzebny ktośkto jest chętny ogarnia ciutkę VAGa i ma ochote napić się piwka.

Kupiłem A4 ale mam problemy z pompką , chyba umarło radio w niej. Potrzebuje kogoś kto ma pompkę centralnego : 8D0 862 257 B zobaczyć czy moje klucze sparują się z waszą pompką. Jeżeli nie d*pa problem z kluczami...

Pzdr

Poszukaj najpierw informacji na forum.. dowiesz się jak zdiagnozować Twoją usterkę... poczytasz zrobisz sam.

---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ----------

siema panowie, czy wsrod osob jezdzacych na niedzielne spoty jest ktos ogarniety w klimie? mam z nia problem juz kilka miechow i nie wiem co jej dolega. z racji tego, ze mieszkam za granica nie chce pchac sie tu w wydatki i wymieniac czesc po czesci. od 6 do 13 lipca jestem we wrocku wiec jakby ktos mial ochote i czas zajrzec, oczywiscie nie za darmo, to prosze pisac. z gory dzieki.

Ciężko coś powiedzieć bo profil z d*py masz uzupełniony... w B6 nie było2,7 TDI.

Opublikowano

Opublikowano

Normalnie jakiego cennika cza bedzie zrobić tatuśku ha ha :grin:

Opublikowano

profil z d*py masz uzupełniony... w B6 nie było2,7 TDI.

Może to nie jego wina... :whistling: Ja też mam elegansio w ustawieniach 2.5tdi v6, a pod avatarem wyświetla mi 2.7tdi :facepalm:

btw mam już dość tej jazdy :doh: krótki postój na kolację i dalej w drogę :whistling:

Opublikowano

[/color]

Pzdr

Poszukaj najpierw informacji na forum.. dowiesz się jak zdiagnozować Twoją usterkę... poczytasz zrobisz sam.

Gdybym nie szukał i nie bujał się z tym drugi tydzień ( nie tylko ja ale również wielcy znawcy tego tematu ) , nie pytałbym i nie prosił o pomoc ;)

Opublikowano
[/color]

Pzdr

Gdybym nie szukał i nie bujał się z tym drugi tydzień ( nie tylko ja ale również wielcy znawcy tego tematu ) , nie pytałbym i nie prosił o pomoc ;)

Wyciagnales pompkę? To po pierwsze. Rozkreciles? To po drugie. Nie wiem dokładnie jak w b5 ale kiedyś w A3 mi tez siadła. W pompce jest na silniku taki plastikowy mechanizm do obracania i on sie rozsypuje. Zobacz czy to nie to. Jak tak pompka do wymiany.

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ----------

Pzdr

Wyciagnales pompkę? To po pierwsze. Rozkreciles? To po drugie. Nie wiem dokładnie jak w b5 ale kiedyś w A3 mi tez siadła. W pompce jest na silniku taki plastikowy mechanizm do obracania i on sie rozsypuje. Zobacz czy to nie to. Jak tak pompka do wymiany.

Tak wyglada to co sie rozsypuje to co tworzy ciśnienie.

image.jpg

Jakosc słaba bo z Neta.

Opublikowano

Pompka działa , ale nie da się z nią zgrać pilotów , więc sama w sobie otwiera samochód z kluczyka ale w żaden sposób nie otwiera za pomocą pilotów

Opublikowano

profil z d*py masz uzupełniony... w B6 nie było2,7 TDI.

Może to nie jego wina... :whistling: Ja też mam elegansio w ustawieniach 2.5tdi v6, a pod avatarem wyświetla mi 2.7tdi :facepalm:

btw mam już dość tej jazdy :doh: krótki postój na kolację i dalej w drogę :whistling:

zgłoszę to do Bolca

Opublikowano
Pompka działa , ale nie da się z nią zgrać pilotów , więc sama w sobie otwiera samochód z kluczyka ale w żaden sposób nie otwiera za pomocą pilotów

To ja ńie pomogę, nigdy nie bawilem sie z kluczykami i pompką. Wychodzi na to iż wcześniej otwierał ci normalnie? Nie zmieniales kluczykow lub pompki?