Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy ktoś z tego smutnego miasta wybiera się na zlot do ostrowa?

Ja jade.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja jade.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Ty to na czworaka będziesz za***rdalał :grin:

Opublikowano

A jak :grin: Quatro musi być :grin::grin:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
A jak :grin: Quatro musi być :grin::grin:

:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
Widziałem wczoraj pod Auto Perfect`em :decayed: Nie wiem czy zdjęcia takie, czy co ale mam zamiar też oddać do nich swoją furę ale z tego co widzę to mówiąc delikatnie - nie jest dobrze albo mi się tylko wydaję.

aaa to ty na ramkach klubowych byłeś ? Sławek się mnie pytał czy ktoś odemnie miał nadjechać. Zdjęcia robione moim madafaka telefonem więc wygląda jakby dwa inne kolory były. Tak naprawdę po polerce będzie igła :wink:

---------- Post dopisany at 09:22 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ----------

czym uszczelnić ten pierdzielony egr żeby mi się nie pocił ? zalać to czerwonym silikonem czy płynnym metalem ?

Tak, to byłem ja. Mówił żebym zadzwonił w czwartek w tym tygodniu i się umówił na konkretny termin. Mówisz, że po polerce będzie kosa?

Opublikowano

Odkąd mam felgi w gejowskim wydaniu to miasto jest pełne życia:decayed:

---------- Post dopisany at 06:49 ---------- Poprzedni post napisany at 06:47 ----------

sam jesteś smutny !

Ja to coś czuję że dawno nie moczyłeś kija.......

To że nasze studentki nie chcą Ci dać. Wcale nie oznacza, że miasto jest smutne:grin:

Opublikowano
:hi: Witam
Opublikowano

Odkąd mam felgi w gejowskim wydaniu to miasto jest pełne życia:decayed:

---------- Post dopisany at 06:49 ---------- Poprzedni post napisany at 06:47 ----------

sam jesteś smutny !

Ja to coś czuję że dawno nie moczyłeś kija.......

To że nasze studentki nie chcą Ci dać. Wcale nie oznacza, że miasto jest smutne:grin:

NO ! :D Nelson dzięki za wsparcie :D:hi::hi::hi:

Opublikowano

I stało się... zayebałem sąsiadowi :facepalm: Od 10 siedziałem na komendzie :doh:

Opublikowano
I stało się... zayebałem sąsiadowi :facepalm: Od 10 siedziałem na komendzie :doh:

Nocke zafundowali?

---------- Post dopisany at 15:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:03 ----------

Nocke zafundowali?

Sorry zle przeczytalem :facepalm: tam pisze od :grin::grin:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew:

recydywa ... :grin:

Opublikowano

jakie zawieszenie do mojej b6? TRW ?

Opublikowano

Nocke zafundowali?

A gdzie tam... :wink: Wuja komendantem tam jest, także tego :whistling::grin: Ale kilka godzinek musiałem odbębnić żeby nie było...spisali co mieli spisać i na tym chyba się zakończy z tego co wiem :grin:
Opublikowano
  • Autor
Tak, to byłem ja. Mówił żebym zadzwonił w czwartek w tym tygodniu i się umówił na konkretny termin. Mówisz, że po polerce będzie kosa?

lakier jest tak wylany że mucha nie kuca :wink: kompletuje graty i wstawiam tam na druga turę.

ty tu jakimiś pierdołami sie zajmujesz zamiast paska mi pod dom podstawić :facepalm:

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew:

recydywa ... :grin:

ku**s jak wyczaił że się prześlizguje przez nie teraz...to jak przyjechali poprawiać jedną hopke to kazał im podwyższać wszystkie, bo za niskie według niego (cwaniak suvem się buja) :doh: Wywiązała się z nim krótka lecz konkretna rozmowa, zakończona strzałem w ryj :whistling: Najlepsza była jego argumentacja, po co mu te hopki... Bo się kurzy na okna, a żona mu zmarła(3lata temu) i nie ma kto umyć :shock3::polew: To ja nie kumam...3lata nie mył okien?! :shock3::polew:

Opublikowano
jakie zawieszenie do mojej b6? TRW ?

Przecież chciałeś piórowe żeby było wysoko :naughty:

Opublikowano

ty tu jakimiś pierdołami sie zajmujesz zamiast paska mi pod dom podstawić :facepalm:

Jak na razie pali za każdym razem...logi trzeba, bo tak to ja już nie mam sił do tego wozidła :facepalm: ciągle coś... takie akcje jak dzisiaj dzieją się co tydzień :doh: