Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ostatni rok było tłuczone regularnie dzień w dzień po wioskowych dziurach w drodze do pracy :wink:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czyli tak naprawdę jeździło rok :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Jak zwykle wiesz lepiej jak i gdzie używałem auta to co ja się bedę udzielał. :hi:

Opublikowano
Jak zwykle wiesz lepiej jak i gdzie używałem auta to co ja się bedę udzielał. :hi:

Bo takie gadanie... śmigane dwa lata a auto rok stało... posłuchaj siebie. Wiem jak jeździłeś i panikowałeś o swoje parapety więc..... :facepalm:

Naqurwia to Nelson po mieście i to można stwierdzić, że auto jeździ.

---------- Post dopisany at 20:32 ---------- Poprzedni post napisany at 20:31 ----------

Dzik mi napisał że ma lema za 1850 zł komplet ale że poleca też DYS za 1150 , co to jest za firma ?

Łykaj ten komplet. Jeździsz ostrożnie to posłuży trochę.

Opublikowano

Co do mastersportów - Wandej handluje na forum, ma dobre ceny. Do B6 spadłem z krzesła jak mi zaśpiewał cene, ale że na razie jest u mnie cacy, to będę brał na dniach tylko hamulce u niego i wycieraczki, bo tez ma dobry prajs.

---------- Post dopisany at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ----------

chopin, PW.

Opublikowano
  • Autor
Bo takie gadanie... śmigane dwa lata a auto rok stało... posłuchaj siebie.

Miałem ją ponad 3 lata. Pierwszy rok służyła weekendowo a dwa pozostałe latała normalnie. Parapety miałem przez ostatni rok. Matematykę zostawiam tobie. :hi:

Opublikowano

Do roboty śmigałeś niebieskim.... Na spoty też wpadałeś niebieskim dopóki skrzynia się nie zmieliła... ile KM zrobiłeś przez te dwa lata ? ( tak z ciekawości )

Tak czy siak można łyknąć MS ale tylko z pewnego źródła. W ostateczności można regenerować zawiechę ale auto dłużej na cegłach będzie stało...

---------- Post dopisany at 20:43 ---------- Poprzedni post napisany at 20:41 ----------

No i pięknie wystroili :decayed:

Opublikowano

A ja się wreszcie zdecydowałem co będzie :decayed: V6, brzmi fajnie z DSG jeździ jeszcze fajniej:wink: Tylko wygląda to dość nędznie przy filmiku wyżej:grin:

Co się tak spinacie, wódki się napijmy:decayed:

Opublikowano

Ej wahacze może jakie piwo jutro się do ryja powlewa co ?

Opublikowano

Ja jutro wyjeżdżam :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

ja teraz wlewam jak chcesz to podejdź :decayed:

Opublikowano

ja również , Łomża export niepasteryzowane wchodzi właśnie :) no to zdrówko :drinks:

a co do jutra to ja chętny :)

Opublikowano

Co do MS jak mówiłem 30kkm zrobione i cisza . Dziury , krawężniki , progi zwalniające ( co do progów ... Maciek pisz pismo żeby obniżyli ten na wjedzie bo moja księżniczka zapomniała o nim :facepalm: i myślałem ze będę zbierał zderzak do bagażnika ) :grin::grin:

Opublikowano

Ja właśnie skończyłem szykować dok. dla klientów... połowicznie spakowany udaję się spać.

Jutro wyjazd i mam na wszystko wyyebane... w dorodze forum sprawdzę na komie sobie bo pewnie nie przeżyje bez forum :polew:

Opublikowano

Bry :hi:

Odbieram dzisiaj autko z serwisu.

Oddac auto do mechanika to Ci posklada ch@j zle rozrzad ...

Uszczelka pod glowica + reszta uszczelek, podkladki oringi, zregenerowana glowica, nowy olej... Mam nadzieje ze juz bez niespodzianek sie obejdzie :facepalm:

Opublikowano

Uszczelka pod glowica + reszta uszczelek, podkladki oringi, zregenerowana glowica, nowy olej... Mam nadzieje ze juz bez niespodzianek sie obejdzie :facepalm:

Jak tam po ślubie...młoda inaczej smakuje" ?

Opublikowano

no trzeba mieć zaufanego mechaniora , a takich to ze świeczką

Opublikowano

Co chciała bo widziałem, że dzwoniła wczoraj.

Opublikowano

Co chciała bo widziałem, że dzwoniła wczoraj.

jak coś chciał to wczoraj a dzisiaj już nieaktualne :P opony musze kupić i chciałem pytnąć czy jest ktoś z forum kto obsługuje klubowiczów z jakimiś fajnymi cenami ?

Opublikowano

Jak tam po ślubie...młoda inaczej smakuje" ?

Wszystko po staremu :wink: