Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AFN :jerk:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Mi też spalił do Pragi 4,2. Prędkości przelotowe 130-140, pięć osób na pokładzie i 18stki na kapciu 245:wink:

O nie. Cipciak zmartwychwstał :kox::banan: żałuj suko że się Egiptowałeś :facepalm:

Opublikowano
Mi też spalił do Pragi 4,2. Prędkości przelotowe 130-140, pięć osób na pokładzie i 18stki na kapciu 245:wink:

O nie. Cipciak zmartwychwstał :kox::banan: żałuj suko że się Egiptowałeś :facepalm:

+1 :facepalm:

Opublikowano

O reszcie to już nie wspominam... Ale za rok macie szanse :decayed:

Opublikowano

W Egipcie było takie coco jumbo, że piz*a mała:kox:

Opublikowano

Coco jumbo to było w piątek u Karola :grin:

Opublikowano
Coco jumbo to było w piątek u Karola :grin:

Koorwa nie pytaj co się tam działo :grin:

Opublikowano

Ale z was lotry ... Mnie tu reperuja a wy pijecie. Ja juz po zabiegu , noga jak nowa , tylko szwy na plecach ciagna

---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ----------

Moze w piatek wyjde :banan:

---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ----------

Moze w piatek wyjde :banan:

Opublikowano

wszystko ok ?

Opublikowano
  • Autor

Oca uważaj żeby ci kamizela na plecach nie pękła i widzimy się niebawem. Będę miał dla ciebie już wymontowane kierunki.

---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:14 ----------

http://s13.postimg.org/mkoehw403/2013_08_04_219.jpg

Wysłane z plaży za pomocą lecha w puszce

Oszukuje coś ci ten fis :-P

ok 22 litry na trasie Wro - Międzyzdroje także tego :naughty:

spartan jest 18 km odemnie więc pewnie się zobaczymy. Dzisiaj się zdzwanialiśmy bo lekki error z furmaną miał i szukał jakiegoś czujnika dla kolegi. :doh:

Opublikowano

Jak bg mi lekarz pozwolil to juz bym biegal :decayed: Bol nogi jak reka odjal , tylko plecy ciagna . Ale jest ok. Mialem sie uczuc chodzic a ja juz 5h po zabiegu bylem solo w toalecie :banan:

---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:26 ----------

Moze nie ma sie czym chwalic ale dla mnie wyczyn:jerk:

---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ----------

Opublikowano
Oca uważaj żeby ci kamizela na plecach nie pękła i widzimy się niebawem. Będę miał dla ciebie już wymontowane kierunki.

---------- Post dopisany at 00:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:14 ----------

http://s13.postimg.org/mkoehw403/2013_08_04_219.jpg

Wysłane z plaży za pomocą lecha w puszce

Oszukuje coś ci ten fis :-P

ok 22 litry na trasie Wro - Międzyzdroje także tego :naughty:

spartan jest 18 km odemnie więc pewnie się zobaczymy. Dzisiaj się zdzwanialiśmy bo lekki error z furmaną miał i szukał jakiegoś czujnika dla kolegi. :doh:

a co on swoją zielonką nad morze pojechał ?:decayed:

Opublikowano
  • Autor

nie A8D2 dzisiaj z racji c**jowej pogody mozę się wybiorę do niego

---------- Post dopisany at 10:14 ---------- Poprzedni post napisany at 09:47 ----------

Jak bg mi lekarz pozwolil to juz bym biegal :decayed: Bol nogi jak reka odjal , tylko plecy ciagna . Ale jest ok. Mialem sie uczuc chodzic a ja juz 5h po zabiegu bylem solo w toalecie :banan:

---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:26 ----------

---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ----------

zdrowiej chłopie

Opublikowano

Panowie potrzebuje pomocy

Pacjent a6 c5 2.5 tdi avant manual quatro 2002 bodajze czyli polift - z WROCKA

niby walki poszly sie jebac? jakis mechanik ocenil na 8k naprawe wiec nie oplacalne... ale wolal bym by ktos normalny rzucil fachowym okiem?

ktos cos pomoze w tym temacie? jakis ogarniety mechanik co to zreanimuje? ewentualnie doradzi co z tym zrobic w miare normalnego?

jest jeszcze opcja ze auto ma casko.... :whistling:

jak by ktos cos mial konkretnego to pw prosze

DZIEKI :hi:

Opublikowano

Wal casko!!!! 300-500 zl wiecej przez rok to nie 8kafli

Opublikowano
  • Autor

ale że co silnik na casco robić ? chyba że urwiesz miche i go zatrzesz to zakwalifikują do wymiany.

Właśnie wróciłem od Spartana ale nie popiliśmy bo byłem autem. :facepalm:

Opublikowano

Pany potrzebuję kogoś na fikcyjną umowę najmu. Szczegóły na pw... nelson o Tobie myślałem, bo jak coś to Ci brewka przez US nie pyknie :decayed:

Opublikowano
Panowie potrzebuje pomocy

Pacjent a6 c5 2.5 tdi avant manual quatro 2002 bodajze czyli polift - z WROCKA

niby walki poszly sie jebac? jakis mechanik ocenil na 8k naprawe wiec nie oplacalne... ale wolal bym by ktos normalny rzucil fachowym okiem?

ktos cos pomoze w tym temacie? jakis ogarniety mechanik co to zreanimuje? ewentualnie doradzi co z tym zrobic w miare normalnego?

jest jeszcze opcja ze auto ma casko.... :whistling:

jak by ktos cos mial konkretnego to pw prosze

DZIEKI :hi:

Podeslij mi swojego skypa to pogadamy o tym 2,5. Z nieba mi spadles.

Napaćkane z japca kaja

---------- Post dopisany at 16:45 ---------- Poprzedni post napisany at 16:44 ----------

Pany potrzebuję kogoś na fikcyjną umowę najmu. Szczegóły na pw... nelson o Tobie myślałem, bo jak coś to Ci brewka przez US nie pyknie :decayed:

Pisz mi szczegoly o co chodzi i co potrzebujesz, mysle, ze pomoge.

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano

Napiszę Ci tutaj... robimy umowę na najem. Płacimy podatek od tego a przelewasz nam naszą kasę :) Musiałbym Ci ją do ręki dać a to będzie ciężko... umowa tylko na 3 miesiące.

Opublikowano
Napiszę Ci tutaj... robimy umowę na najem. Płacimy podatek od tego a przelewasz nam naszą kasę :) Musiałbym Ci ją do ręki dać a to będzie ciężko... umowa tylko na 3 miesiące.

Zadzwonie do ciebie na skypie jak sie ogarne w chacie.

Napaćkane z japca kaja