Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no ok , a u mnie właśnie padł ten jeden od strony kierowcy pod kierownicą . Już został zamówiony , jutro montuję :)

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a który nawiew nie działał ? prawy ?

Opublikowano

Cholewka wymieniłem jakiś czas temu 2 uszczelki pod klawiaturami ... i patrze a tam dalej dymi i śmierdzi olejem :facepalm: ... mowie nie no koniec tyle kasy a tu lipa , myślę pojadę na reklamacje. Jakoś nie moglem się zebrać i dziś przypadkiem znalazłem winowajce którym nie jest uszczelka , a mianowicie cieknie z tylu z głowicy jak by jakiś simering tam był i chyba to od walka jest i kapie wprost na kolektor :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Wal wszystko na nowych uszczelkach i czerwonym silikonie. Tylko wtedy ta jednostka przestanie znaczyć teren :wink:

---------- Post dopisany at 17:05 ---------- Poprzedni post napisany at 17:04 ----------

wogóle nie pracuje ten silniczek otworzyłem go i nic :)

Bo to jest silnik elektryczny i trzeba mu podać napięcie a nie otwierać. :decayed:

Opublikowano

Bo to jest silnik elektryczny i trzeba mu podać napięcie a nie otwierać. :decayed:

:nabijasie:

Opublikowano
  • Autor

Nelson, Kaju uwaga mam nowy hymn jesieni :slina::decayed:

od 1:10 :naughty::naughty:

"poznam Cię z Angeliką a także z Wiolettą co struga jak Gepetto"

MÓZG ROZJEBANY:bag:

Opublikowano

I to w choooooy :bag::bag:
Opublikowano
  • Autor

WRZUTA - Letni, Chamski Podryw - Symetryczno erotyczna refren

aż sobie pociąłem na dzwonek :facepalm::grin:

---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:33 ----------

.

Nowy iPhone będzie się odblokowywał za pomocą czytnika linii papilarnych. W Kielcach dramatycznie wzrosła sprzedaż obcinarek do cygar.
Opublikowano
Najpierw kupujesz płyty u turasów...później kupiłeś diesla...teraz to :facepalm: I w dodatku fakt, że Hornet myje andzie ręcznie... Mój światopogląd legł w gruzach, nie ogarniam :facepalm:

:pleasantry::decayed:

Opublikowano
Nelson, Kaju uwaga mam nowy hymn jesieni :slina::decayed:

od 1:10 :naughty::naughty:

O ja ciebiesz nie pier**le umarłem :nabijasie:

Napaćkane z japca kaja

Opublikowano
  • Autor
][/color]Najpierw kupujesz płyty u turasów...później kupiłeś diesla...teraz to :facepalm:

Uwielbiam patrzeć jak na światłach ludziom opadają szczęki gdy toczę się z moim Sertar ortac w głośnikach przez miasto. :naughty: Jakbym miał darmowy internet w telefonie to leciała by stacja Urdu islam. :facepalm::banan:

Opublikowano

Uwielbiam patrzeć jak na światłach ludziom opadają szczęki gdy toczę się z moim Sertar ortac w głośnikach przez miasto. :naughty: Jakbym miał darmowy internet w telefonie to leciała by stacja Urdu islam. :facepalm::banan:

Gewinde wpadł? :naughty::decayed:

Opublikowano

Siemka dziś dzień walki z passatem b3 amortyzatory z tyłu to od nowości siedziały raczej były po urywane jeszcze jutro wymiana osłony przegubu i weekend odpoczywam chyba że jakieś pranko wpadnie

Sent from my 7 Mozart T8698 using Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

przed zimą nie widze już sensu. Poza tym muszę coś na tył sensownego ustrugać bo bedę rył nosem po ziemi z d*pą w kosmosie. :grin:

Opublikowano
przed zimą nie widze już sensu. Poza tym muszę coś na tył sensownego ustrugać bo bedę rył nosem po ziemi z d*pą w kosmosie. :grin:

To racja :wink:

Opublikowano
Wal wszystko na nowych uszczelkach i czerwonym silikonie. Tylko wtedy ta jednostka przestanie znaczyć teren :wink:

:polew: :polew: :polew:

Spoko oko :wink: tego nawet nie wiedziałem ze tam coś z tylu siedzi , uszczelki pod deklami są miodzio ale tylko te zaślepki. Jutro jadę do ASO :decayed: ponoć po 30 dychy są .

Opublikowano

gdzieś pisałem że bede tylko chyba nie tu :grin: jeszcze nie raz nie dwa byde :wink: aha Częstochowa to jakieś kierwa nieporozumienie :facepalm: także jak by się ktoś wybierał to odradzam,wszystko rozkopane :facepalm:

Opublikowano

no i sprzedałem saaba :D:banan:

Opublikowano

łooo k**wa, tydzień chlania :grin:

Opublikowano

łooo k**wa, tydzień chlania :grin:

jak przybędziesz to stawiam :D