Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty wrocławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na bułgarki mam dobrą zniżkę :decayed: Jestem dość sentymentalny co do bułgarek, nie muszą chodzić na solarium. Oszczędności:grin:

Nelson jest sprawa :D Ten civic co szfagierka tydzień temu sarne przyjeła na mache bedzie chyba do złomowania bo nie opyla sie jej już robić , ile za coś takiego dasz ?

czy dychy ni wincyj :grin:

Ale jeszcze nelsonowi musisz flaszke postawić.

Miło było poznać osobiście kolegę cwiara. Dzięki za wymianę fisa. ;-)

chyba on mi. skrzynke :grin:

• Odpowiedzi 32,3 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Na bułgarki mam dobrą zniżkę :decayed: Jestem dość sentymentalny co do bułgarek, nie muszą chodzić na solarium. Oszczędności:grin:

Nelson jest sprawa :D Ten civic co szfagierka tydzień temu sarne przyjeła na mache bedzie chyba do złomowania bo nie opyla sie jej już robić , ile za coś takiego dasz ?

Mnie również :wink: Spoko, polecam sie na przyszlosć :naughty:

Opublikowano

chyba on mi. skrzynke :grin:

Nie ty tylko Chopin jak odda Auto na złom.

---------- Post dopisany at 22:42 ---------- Poprzedni post napisany at 22:41 ----------

Mnie również :wink: Spoko, polecam sie na przyszlosć :naughty:

Jak będziesz u Karola a wiem że często bywasz to zapraszam do siebie. ;-)

Opublikowano

No zgadamy sie. Z chęcią przyjedziemy :wink:

Opublikowano

o ja pier**le - on jeszcze nie wie na co się pisze :grin:

Opublikowano

Oj tam oj tam. To ma byc niespodzianka :grin::grin:

Opublikowano

Dobra dobra. Ciebie to już rok się nie mogę doczekać żebyś na flaszke przyjechał.

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ----------

Daj wcześniej znać to jakiegoś karpia złapie. Bo Grzesiu lubi ryby.

Opublikowano

Dobra dobra. Ciebie to już rok się nie mogę doczekać żebyś na flaszke przyjechał.

---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:54 ----------

Daj wcześniej znać to jakiegoś karpia złapie. Bo Grzesiu lubi ryby.

ryba lubi pływać, także tego

Opublikowano

Waga prawdę Ci powie:wink: Pewnie w granicach 400 zł:wink: Który to civic? Daj jakieś zdjęcia, może zrobię takiego małego zapierdalake po polach i lasach:kox:

Opublikowano

Wiem. Jeszcze kilka weselnej zostało także tego. ;-)

Opublikowano
Wiem. Jeszcze kilka weselnej zostało także tego. ;-)

mocu to to to to nabrao :jerk::kox:

Opublikowano

Mocu... chłopie ostatnio u brata coś piłem, niewiem co to było... W smaku słodkie, ładnie pachnie a mieli chyba z 70 vol jak to chłopie grzalo...

Opublikowano

No ja wczoraj takie cos piłem. Na palcu sie paliło :decayed: A dzis jak lutowałem fisa to ręka latala jak po..ebana :grin::grin:

Opublikowano

Maciek coś dla Ciebie:wink:

Sprzegło A4 A6 etc spiek plus docisk - Racingforum - Drag, Drift & Time Attack - Racing Forum

---------- Post dopisany 16-09-2013 at 07:39 ---------- Poprzedni post napisany 15-09-2013 at 23:31 ----------

Karol http://a4-klub.pl/sprzedam-22/samsung-galaxy-s2-gwarancji-286426/

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Padła mi żarówka w lampie z tyłu. Nie chodzi o światło stopu tylko te zwykłe czerwone kiedy włączamy światła mijania. Orientuje się ktoś jaka tam żarówka idzie i jak to rozebrać? na forum nie znalazłem :/ a jeszcze nie dawno z przodu wymieniałem. Ehhh w b5 przez 3 lata żarówki nie zmieniałem a tu w b6 to już druga w ciągu 2 miesięcy...

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

A tam czasem nie ma dwuwłóknowej żarówki? Wydaje mi się, że światła mijania i stopu są na jednej żarówce:wink:

Opublikowano

:hi:wymyłem silnik wygląda jak by co opuścił fabryke jeszcze zmiana filtra paliwa przed zimą i koniec

Opublikowano
Padła mi żarówka w lampie z tyłu. Nie chodzi o światło stopu tylko te zwykłe czerwone kiedy włączamy światła mijania. Orientuje się ktoś jaka tam żarówka idzie i jak to rozebrać? na forum nie znalazłem :/ a jeszcze nie dawno z przodu wymieniałem. Ehhh w b5 przez 3 lata żarówki nie zmieniałem a tu w b6 to już druga w ciągu 2 miesięcy...

żarówka to PY21/5W dwuwłuknowa

a wymiana jest banalnie prosta, odkręcasz śrube , wyciągasz ją i musisz lekko podważać reflektor bo jest na bolcu

ja sobie kupiłem na zapas 5 tych żarówek , ale to też zależy jaką kupisz. Raz kupiłem w tesko za 3zł i padła po 2 miesiącach, ostatnio byłem w motoryzacyjnym i kupiłem marelli całe pudełko

więc jak chcesz to zapraszam do mnie (grunwald - ołówek i kredka :D